• 9.375.336 stemmen

Genre: Avontuur / Komedie

Geregisseerd door: Adam Rifkin

Met onder meer: Edward Furlong en Giuseppe Andrews

Plot Detroit Rock City

"Kiss The Rules Goodbye."

Niks geen gezeik van keurige nette ouders. Ze hebben een onvoorstelbare schurfthekel aan de truttige disco typetjes met hun slappe gladjanusmuziek die in hun buurt en op school de dienst uitmaken. Keiharde rock, jointje erbij en de beest uithangen, dat is het echte leven! Zo ongeveer denken de gabbers Jam, Hawk, Lex en Trip. Het spreekt voor dat hun ouders en de schooldirectie niet bepaald blij zijn met het 'afwijkende' gedrag van de jongens. Maar ja, als hun grootste idolen, de ruigste rockband aller tijden KISS, op tournee is zetten ze natuurlijk alles op alles om het concert van hun helden vanaf de eerste rang te kunnen volgen. De gemobiliseerde moraalridders uit de buurt proberen natuurlijk de plannen te dwarsbomen...

avatar van GerwinF

GerwinF

Heb me toch erg vermaakt bij deze film. Erg grappig om te zien hoe ver die gasten gaan om bij het Kiss concert binnen te komen. Ook de soundtrack was erg goed! 3.5 Sterren.

avatar van Da Jando

Da Jando

Idd Gerwin, vooral grappig hoe ze elkaar af gaan rammen

avatar van Sikoefietall

Sikoefietall

droge shit, wel een leuk puntje waard d:P

avatar van jedymaster

jedymaster

knoep ruig deze film slaat in als een rock zekers vanwege mijn jeugdliefde kiss

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Geweldige muziek! Let's rock! Had hem al een tijdje niet meer gezien, maar ben blij dat ik hem nog eens gekeken heb. Weer goed gelachen. Je zal trouwens maar zo'n moeder hebben! Halve * erbij wordt 4*

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

dope schreef:

Ja ik heb gelezen op de Kiss fansite dat er vroeger echt van die ouders waren die dachten dat Kiss gestoord was.

Kiss:Knights In Satan Service.

wahahahahahahahahaha Yeah Right.

avatar van jedymaster

jedymaster

Laatst gekocht blijft een juweeltje vooral de scenes van het concert maar ja wat wil je als kissfan.

avatar van savi_7

savi_7

super die priester die paddo's op zijn pizza krijgt, moet er altijd om lachen. of ontmaagdt worden op de biechtstoel erg grappig allemaal

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Paar leuke (grappige) momenten, maar niet meer.

Wat die jongens meemaken in Detroit maakt het nog wel goed.

avatar van -J-Unit

-J-Unit

HALLOWEEN schreef:

Kiss:Knights In Satan Service.

wahahahahahahahahaha Yeah Right.

Wat betekend het nou eigenlijk, dat Kiss? Iedereen zegt: Knights In Satan's Service.. Is dat eigelijk wel zo?

avatar van -J-Unit

-J-Unit

t is wel een vette film. veel humor enz. maar opzich vond ik t een beetje eentonig. maar ik vond het wel de moeite waard om deze film te zien!

avatar van Materny

Materny

Niet veel speciaals aan deze film maar goed genoeg voor 1x te zien.

Oud concept met een paar originele grappen en redelijk acteerwerk maakt deze film een 6je waardt.

avatar van s0njaa

s0njaa

Inderdaad leuk voor 1 keer .. Andere films blijven je boeien.. maar na één keer ben je deze wel zat.. Lichtpuntje voor de tweede-kijk-keer: Edward Furlong

avatar van Flipman

Flipman

Ik weet het, deze film heeft níet veel om het lijf, is redelijk voorspelbaar, maar ik heb me

erg varmaakt !

avatar van Diekmans

Diekmans

Redelijke film, allemaal al eens gezien. Het is echt een teenage-movie. Toch zie ik het ook deels als een marketinginstrument om Kiss te promoten want de film is door Kiss en haar management-team gemaakt.

avatar van Diekmans

Diekmans

Gewoon: zoen, kus. Er zit geen satanische (of politieke) boodschap achter. Kiss heeft voornamelijk maar een onderwerp in haar nummers: vrouwen (en sex dus). Daarom past de film ook zo bij Kiss.

That's all!

avatar van Sjaako

Sjaako

Film is leuk, zeker als je Kiss ok vindt.

Verder is het natuurlijk weer een nieuwe Money-maker voor het bedrijf KISS, maar goed. Gewoon leuk dus!

vooral dat in de discussie met de disco chick, zij ervan overtuigd is dat zelfs Kiss een disco-plaat zouden gaan maken. Not one of the guys kan zich dit voorstellen, maar in the real world is het wel gebeurd met I was made... Ook leuk, de meidennamen, Beth, Christine etc...

avatar van dje-em

dje-em

alleen al voor de soundtrack een topfilm, erg grappige film.

avatar van nightbreed

nightbreed

Een must voor Kiss fans.

Ik ben zo'n 10 jaar 'die-hard' fan geweest en hou inmiddels van het ruigere werk (black metal) maar Kiss blijft voor mij altijd speciaal.

Af en toe draai ik nog wel eens een LP en dat geeft me altijd weer een goed gevoel.

Cijfer: 3

avatar van weaselweasel

weaselweasel

Een must voor pubers en stoners

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Bijzonder amusante en lekker lopende film over een groep Kiss fans. Erg leuk tijdsbeeld en zeker vermakelijk, orgineel ten opzichte van andere teen-movies en steekt er sowieso met kop en schouders bovenuit.

avatar van filmanalist

filmanalist

wel een leuke film heb ervan genoten van mijn krijd die een 3*

avatar van Jimmy92

Jimmy92

ik vindem echt super grappig maar kiss kan me voor de rest niks schelen

avatar van Blarown

Blarown

leuke film ,

vooral dat die langharige gast een kaartje gaat stelen en het eind is ook wel lollig

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke vermakelijke film met erg goede muziek door de film heen!
Heb erg genoten als rock liefhebber zijnde, zelfs Thin Lizzy heb ik een paar keer gehoord met een iets versnelde versie van Jailbreak en Boys Are Back In Town.
Wel goed te horen was dat er in veel muziek veel geknipt is om het passend te maken voor de film, soms wat slordig gedaan maar ik ergerde me er niet aan de film had sowieso goed gekozen muziek!

Ook het einde vond ik erg leuk gedaan, we krijgen dan toch eindelijk Kiss te zien met een optreden wat ze zelf hebben nagedaan van de jaren 70

Kortom: Vermakelijke film met leuke personages en goed gekozen muziek!

avatar van Vermeer

Vermeer

Gewoon verstand op 0 en lachen!

avatar van yeyo

yeyo

In navolging van positieve herzieningen van School of Rock en Dazed & Confused eens opgezet, maar dit is gewoon een erg zwakke komedie. Adam Rifkin (who ever he may be) is overduidelijk geen Richard Linkater. De film is bij momenten wel gevat, maar speelt het hoofdzakelijk op safe met aaneenschakelingen van slapstick en voorspelbare situation comedy. Bij momenten zelfs ronduit vulgair en plat. De tijdsgeest wordt ook pover neergezet, naar het einde van de film was ik zelfs vergeten dat de film zich zogezegd in de jaren '70 hoort af te spelen. De personages tenslotte zijn stuk voor stuk onsympathieke archetypen ipv echte mensen.

avatar van ezra1971

ezra1971

Tsja als je perse zo over deze film ilt denken. Gewoon leuke komedie en vooral voor (oud) Kiss fans. Leuke humor en een paar grappen die ook alleen Kiss kenners begrijpen. Dikke 4,0.

avatar van stijnvg

stijnvg

Precies 43min. naar deze film gekeken, en moet zeggen... Suckt zwaar! Sorry voor mijn taalgebruik...

Ongelooflijk slecht geacteerd...

De personages passen totaal niet in deze film... De jongen met zijn lang haar ... Ongelooflijk slecht gespeeld.. En de andere personage bakken er dus ook niets van.

Om maar te zwijgen van de slechte muziek..( Dat staat los van de film, mijn persoonlijke mening)..

Zie hier bijna alleen maar positieve commentaren, maar sorry, echt de eerste keer ooit dat ik een film vroegtijdig heb stilgelegd..

avatar van stijnvg

stijnvg

nightbreed schreef:

Een must voor Kiss fans.

Cijfer: 3

Ja lol... =s

"De film zelf stelt niet zoveel voor en de humor is ook niet echt bijzonder maar die nummers die je tussendoor hoort maakt alles goed.''

Geef dan ook aub geen cijfer, een 3 dan nog, terwijl jezelf zegt dat de film niets voorgesteld...

Ga dan gewoon naar een site van muziek, en geef daar punten op één van hun albums..