• 9.369.601 stemmen

The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (2004)

Geregisseerd door: Roger Young

Met onder meer: G.W. Bailey, Sarah Brown en Dean Cain

Plot The Perfect Husband: The Laci Peterson Story

In alle opzichten waren Scott (Dean Cain) en Laci het perfecte stel, althans tot kerstavond 2002 als de acht maanden zwangere Laci plotseling verdwijnt. Familie en vrienden helpen Scott in zijn wanhopige zoektocht die al gauw het hele land in de ban houdt. Het verhaal wordt verteld vanuit het gezichtspunt van Laci's vrienden en is het verhaal over de zoektocht naar Laci en de serie schokkende onthullingen die boven water komen.

Det. Gates

avatar van speedy23

speedy23

stinissen schreef:

Zeer voorspelbaar...

Te voorspelbaar. Waar een andere regisseur andere, eventuele plotwendingen zou doorgevoerd hebben, laat de nochtans goeie regisseur Roger Young, het verhaal gewoon doodbloeden. Eén van de slechtste eindes van een film ooit gezien.

avatar van fiene10

fiene10

Gewoon een film om niet veel bij na te denken. Gewoon kijken en genieten. Misschien wel voorspelbaar, maar daarom niet minder mooi. Het einde vind ik wel wat 'mislukt'. Ik zit nog met vragen en ik heb er geen antwoord op gekregen. Het is misschien de bedoeling dat je die vragen zelf beantwoord ...

avatar van mikey

mikey

Lang geen slechte true story flick met een uiterst onbevredigend einde.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Stel je de eerste de beste RTL8-waargebeurd-verhaal-film voor die in je opkomt: dat is deze film - alleen dan niet in de jaren '90 gemaakt. Zoals verwacht biedt The Perfect Husband dan ook weinig verrassends, het is allemaal erg degelijk. Kritische vragen worden nergens gesteld of beantwoord, van enige diepgang is geen sprake, er wordt nogal eens wat met sentiment gesmeten, de personages zijn af en toe wel een beetje irritant en het einde is ook zo afgeraffeld als maar zijn kan. Dat was het wel weer zo'n beetje. De hoofdpersoon is ook erg onsympathiek, niet alleen qua acties, maar ook qua uitstraling. Het uitbuiten van een waargebeurd verhaal voor een paar centjes laat trouwens ook een beetje een vieze nasmaak achter.

avatar van Tiany

Tiany

Omdat het een waargebeurd verhaal is hebben we deze film een kans gegeven, ook om deze reden was de film te doen.

avatar van clubsport

clubsport

Heel matig allemaal , heel veel emotie en gejank gedurende de hele film waardoor het op een gegeven moment niet meer natuurlijk over kwam , het werd gewoon een over the top jank festijn .

Het onbevredigende einde plus dan nog eens het gebrek aan een duidelijke uitleg waarom hoe en een motief , het blijft allemaal wat onduidelijk en vaag en er zit zo geen bevredigende afsluiting in het verhaal .