• 9.372.320 stemmen

Releasedatum: 12 december 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Tuxedo

"Suit up for action!"

Taxichauffeur Jimmy Tong ontdekt dat er eigenlijk maar één regel geldt als je voor de playboy miljonair Clark Devlin werkt: blijf met je handen van zijn dure smoking af. Wanneer Devlin echter tijdelijk buiten beeld is na een ongelukje kan Jimmy de verleiding niet weerstaan en hij trekt de smoking aan. Hij komt er achter dat het pak meer blijkt te zijn dan wat het lijkt, en hij wordt in de gevaarlijke wereld van spionage getrokken. Hij moet samenwerken met een beginneling als partner die nog minder ervaring heeft dan hij.

avatar van doubletake

doubletake

leuke film maar jackie begint toch echt barstjes te vertonen m.a.w. hij wordt oud

Waarvoor te oud ?

avatar van tovenaar

tovenaar

voor Jennifer Love Hewitt

avatar van Wolkenmeter

Wolkenmeter

In combinatie met Chris Tucker is Jackie Chan nog een beetje grappig, maar met Jennifer Love Hewitt valt hij wel erg hard tegen. Ik kon me maar niet van de indruk ontdoen dat ik naar een veredelde tekenfilm aan het kijken was. Altijd een slecht teken als de grappigste stukken van de film in de bloopers zitten.

sydney

In de sneak gezien. Niet dat ik daar blij mee ben hoor!!! Deze film is echt waardeloos. Geen verhaal, geen humor, geen mooie scenes, geen niks. Rien, rien et rien.

1 ster, omdat ik ben blijven zitten.

avatar van Sander

Sander

Echt een verschrikkelijke film zonder verhaal! Een absolute afrader

jackie

Wat een gezeur over deze film.

Geen verhaal ? Hebben jullie de film wel gezien ? Anders zijn jullie wel beetje dom

Het is een erg grappige actie/komedie.

sydney

Voordat je mensen gaat beschuldigen wil ik je adviseren om nog een keer naar de film te kijken. En DAN aan ons mede te delen wat voor een INTERESSANT VERHAAL er dan in deze film zit. De meeste mensen konden dit verhaal niet ontdekken.

Zelfreflectie is misschien iets voor jou Jackie

jackie

Sydney, je moet wel goed lezen wat je zelf geschreven hebt !

Jij zegt GEEN VERHAAL !

En de film heeft wel een verhaal !

En dan moet je niet nu over een INTERESSANT VERHAAL beginnen !

sydney

Pffff. Best een belachelijke opmerking. Maar ja, ik zal het je niet kwalijk nemen. Je filmlijstje ziet er namenlijk best goed uit. Dus zal ik deze misstap (tuxedo) maar snel vergeten.

avatar van gotti

Hé sydney, staat Fucking Åmål soms in dat lijstje van jackie?

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Het verhaal van The Tuxedo stelt niet veel voor. Jackie speelt zoals gewoonlijk en is soms grappig . Deze film is infeite een tegenvaller maar soms nog vermakelijk . Hij krijgt van mij 2*.

avatar van FisherKing

FisherKing

Prutswerk 1*

avatar van Hemdale

Hemdale

deze film heb 3 weken geleden even bekeken, niet echt fantastisch maar ik wel eens ergere films gezien... het idee is wel leuk.

avatar van Danté

Danté

Ik vond het een leuke film en jackie chan die trouwens wel een echte chinees is is zo en zo de beste martialartist van deze tijd.

avatar van Heracles

Heracles

Ik had niet veel verwachtingen, gezien onderstaande...

En nog viel ie tegen inderdaad ERG weinig gelachen. Erg jammer, had een leuke en originele (niet qua verhaallijn maar wel qua onderwerp) komedie kunnen worden.

avatar van stinissen

Kun je nog dieper zakken..

avatar van Heracles

Heracles

Ja erg he... vind je ook niet dat deze film de typische "Jackie-style" mist, er zit veel te weinig van zn stunts in... dat had het misschien nog enigzins kunnen goedmaken.

Maar ja dan heb je ook geen comedy maar een actiefilm...

avatar van dttom

dttom

Ik weet niet waarom, misschien omdat ik klein beetje jackie chan fan ben en een zwak voor JLH heb, maar ik heb me prima vermaakt met deze film.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

dttom schreef:

...en een zwak voor JLH heb...

Laat Vyvre het maar niet horen

avatar van BS

BS

Het verhaal is naar mijn mening best aardig en niet ingewikkeld, zoals gewoonlijk bij een

Jackie Chan film.

Het idee en de uitwerking is best goed, al vind ik het wel een beetje jammer dat Jackie nu ook zichtbaar in de touwen is gaan hangen.

De actie is best goed, een hoop (leuke) gevechten.Humor is er ook, al is het niet te vaak.

De algehele indruk is positief voor me.Jackie en JLH doen het aardig,leuke actie, beetje humor en leuke slechterikken met een lekker glas water.

avatar van raijmmar

raijmmar

Een leuke film om naar te kijken.

avatar van FisherKing

FisherKing

raijmmar schreef:

Een leuke film om naar te kijken.

Meen je niet ?

Ramp om te moeten zien.

avatar van cr_ix

cr_ix

Mwah... op zich wel grappig zo hier en daar... maar niet grappig / leuk genoeg voor een voldoende (2,5). Daarom maar 2*-en. Het verhaal en het acteerwerk hadden stukken beter gekund...

avatar van TVGids

TVGids

Heel erg flauw. 1 van de slechtste comedy,s met Jackie Chan** sterren.

avatar van aryan

aryan

ik vond het wel een leuke comedy. Jackie Chan blijft een van de beste gevechtscenes maker. Leuke grappen erin, orgineel verhaal. Alleen snapte ik de personage van Jennifer Love niet, soms was ze een zeer onzeker persoon en het andere moment was ze weer een persoon vol zelfvertrouwen

avatar van tovenaar

tovenaar

Ai... dit was echt pijnlijk onleuk, ik zie niet in wat deze film ook maar boven de 0,5 zou kunnen trekken. Jackie hou het gewoon bij low-budget knokken man, dit slaat écht nergens op.

avatar van morpheus

morpheus

Als je trouwens een grote fan van The Tuxedo bent, bekijk dan de medaillon ook even, is haast een kopie. Helaas vind ik het allemaal erg kinderachtig en ultra-stompzinnig. Allee als Chan zijn truukjes doet schijnt er licht aan de horizon.

*1/2

avatar van morpheus

morpheus

morpheus schreef:

*1/2

Mevrouw Hewitt is natuurlijk ook geen straf om naar te kijken, veranderd helaas niks aan de anderhalve ster

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Te veel fancy shit en te weinig Chan. Viel me erg tegen deze.