• 9.375.880 stemmen

Geregisseerd door: Robbie Pickering

Met onder meer: Vanessa Hudgens, Ed Westwick en Denis Leary

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Freaks of Nature

"Get out undead or alive."

In de stad Dillford hebben mensen, vampiers en zombies vreemd genoeg in harmonie samengeleefd, zij het met duidelijke verschillen in klassen. Op de maatschappelijke ladder staan de vampiers aan top, de mensen in het midden en de zombies onderaan. Maar wanneer er iets onverwachts gebeurt, breekt er chaos uit in het eens zo rustige stadje, wat resulteert in een strijd tussen de verschillende klassen.

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

In Film > Nieuws > Kitchen Sink!:

Oke, dit wordt een toppic over een nieuwe film die ik ga kijken zodra die uitkomt. Je zal eerst denken van The Kitchen Sink? What the heck is dat? Nou als ik je het plot vertel weet je meteen waarom ik deze moet gaan kijken. Het ziet er naar uit dat Jonah Hill de film gaat regisseren. Volgens mij staat hij nog niet op IMDB. Maar de film zal gaan over een tiener die wordt aangevallen door zombies, en terwijl de zombies dat doen worden de zombies aangevallen door vampiers, en terwijl de vampiers worden aangevallen wordt de Aarde aangevallen door aliens. Dus de tiener, de zombies en de vampiers moeten samenwerken om de aliens te stoppen. Holy shit! Dat klinkt echt ongeloofelijk gaaf! Het verhaal klinkt heel dom, maar ik denk zo van het is zo dom dat het leuk wordt. Wat denken jullie ervan?

tattoobob

Jonah Hill gaat het niet regisseren....Robbie Pickering gaat het doen.

Hij heeft Natural Selection (2011) eerder gedaan.

avatar van AHWA

AHWA

Hoogtepunt van die film wordt uiteraard Vanessa Hudgens (inb4 Naomi Watts)

Naomi Watts

Aangezien het een wasteland film is The Kitchen Sink verplaatst naar Wasteland weekend (van 16 Jan naar 4 september). Sony Benelux heeft aan min bevestigd dat er voor Nederland (nog) geen delay geldt.

Naomi Watts

Even een korte round-up dan. Een gran van de opening credits, een glimp van het zombie en vampier design en Vanessa die niet ongeschonden uit de strijd lijkt te komen.

Al met al....dit gaat iets leuks worden

tattoobob schreef:

Al met al....dit gaat iets leuks worden

Zonder meer. Script gelezen, en behoorlijk over the top. Verwacht een Zombieland meets Humans versus Zombies on acid.

Naomi Watts schreef:

Klinkt als iets origineels...ik ben benieuwd

Naomi Watts

Toch vertraagd, met druk van Sony US. 15 oktober nu.

Naomi Watts

Uitgenodigd voor de premiere begin september in NYC. Fucking A!

Naomi Watts

Ugh. Begreep van Vanessa zaterdag dat The Kitchen Sink for the time being geshelved is door Sony / Columbia.

Naomi Watts

Weer naar achtergeschoven, naar 2016. Hoogstwaarschijnlijk Januari, maar aangezien de zeer problematische post-production is dat niet zo betrouwbaar. Cast weet niets, Pickering ook niet. De bal ligt bij Sony.

Naomi Watts

Erg veel zin in, title change was ook wel wenselijk. Correctie ingestuurd.

Vanessa is gemaakt voor horror komedies, haar zeer ondergewaardeerde en sublieme facial expressions zijn goud waard. Odenkirk is ook wel op zijn plaats dacht ik zo.

Naomi Watts

Poster + ingestuurd. Erg toepasselijke poster qua toon, wel fijn dat ze "retro" gaan.

tattoobob

Toffe poster en betere titel.

De trailer is hilarisch dus ik kan niet wachten....laten we hopen dat dit geen teleurstelling gaat worden.

avatar van Alexander1900

Alexander1900

De trailer ziet er best aardig uit. Ben benieuwd naar de film!

Variety review.

Deels geslaagde actie van Sony maar niet helemaal. Heel hun handelswijze rondom Freaks of Nature is twijfelachtig te noemen en als ze echt consequent waren geweest hadden ze Pixels beter dezelfde manier kunnen behandelen.

Anyway, jammer om dit te lezen allemaal, ook al zijn het wel enkele open deuren. Alhoewel, als de executie echt zo pover is is het echt een gemiste kans, echt veel kan je niet verprutsen aan een genre mash-up als dit lijkt me. Ik ga het wel zien, nog steeds vol goede hoop. Al verdient Sony dit misfortune. Als je zelfs critics de film als onthoudt.

avatar van Corcicus

Corcicus

Yes, eindelijk uit. Smullen maar!

tattoobob

Voor de fans van Hudgens........lekker ding hoor inderdaad,maar ze heeft niet zo'n grote rol.

Een lekkere over the top film die HELEMAAL nergens over gaat

Vaak was de humor spot-on maar soms ook drie keer niets.....ik heb erg moeten lachen om de zombies

Visueel zag de film er strak uit en er gebeurt een hoop op het scherm al met al een leuke wegkijker ...zeker een van de leukere horror-coms van de laatste tijd

Al had het hier en daar van mij nog ietsie meer gemogen(met name de humor) toch heb ik mij goed vermaakt met deze film.

92 minuten een lach op mijn gezicht

avatar van Raffael77

Raffael77

Waar Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) in slaagt mist deze film volledig.

Raffael77 schreef:

Scouts was inderdaad leuker.....maar 0,5 ster is wel erg karig als je het mij vraagt.

avatar van Raffael77

Raffael77

tattoobob schreef:

Dat mag jij vinden maar voor mij was het tenenkrommend slecht. Het bevatte geen humor dat vaak zo is bij dit soort horrors. Veel te oppervlakkig en over de zeer matige acteer prestaties nog niet gesproken.

avatar van Corcicus

Corcicus

Vond de humor net erg goed, heb er verscheidene keren smakelijk om kunnen lachen. Personages waren wat aan de dwaze kant, maar ik vond de humor in scouts veel slechter. Enkel de horror was daar beter en was hier wat aan de fletse kant. Maar enkel al de uitmuntende cgi hier verdient meer dan 0.5 ster.

tattoobob

Inderdaad.....de humor was regelmatig erg leuk.

Dit genre is gewoon niet voor iedereen weg gelegd

avatar van Kondoro

Kondoro

Freaks of Nature

Na het positieve bericht van tattoobob heb ik deze film vanmiddag maar even aangezet en gekeken met een kameraad van mij maar, toch vond ik hem tegenvallen. Het is in ieder geval anders dan ik had verwacht. Waar ik toch een film zoals Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) heb verwacht kwam ik eigenlijk het jongere broertje tegen die ik toch (nogmaals) vond tegenvallen. Het was niet zo dat ik de film zo saai vond dat ik maar ben wezen sappen en op mijn mobiel heb zitten kijken, nee dat juist niet maar, er had in mijn ogen nog wel wat meer pit in mogen zitten, was soms ietsjes flauw waardoor je concentratie wel eens weg liep.

Het verhaal was geinig. Vampieren, zombies en mensen leven met zijn allen in een plaatsje Dillford waar ze eigen lijk als een soort school groepen bij elkaar leven, de mens bij de mens, de vampieren bij de vampieren en de zombies bij de zombies. Op een dag zat Josh Fadem op de muur die zich afschermde met de menselijke wereld. Hij wou ook een zombie worden en liet zich in zijn voet bijten. Wanneer er op een dag aliens aankwamen ging alles mis en gingen de drie gemeenschappen met elkaar op de vuist, oftewel een dodelijk gevecht. Ze worden gevangen genomen door de aliens en samen gaan ze mee in de strijd tegen de aliens.

Ik vond de film op sommige fronten geniaal, en ik heb er zeker met een lach naar zitten kijken. Naakt rond lopen anders zien de aliens je. De vampieren ontploffen en aardig wat leuke komedie stukken. Het concept was prima en het acteerwerk was nog redelijk te doen. Zoals ik al zei was Freaks of Nature geen topfilm zoals Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (in mijn ogen) maar, vermakelijk was hij zeker. Dit is tevens ook de eerste 2016 film die ik gezien heb!

avatar van Pim1993

Pim1993

Bij vlagen best vermakelijk. Bij vlagen erg flauw. Hoewel dit genre me best ligt ben ik er niet ondersteboven van. Een gaapfilmpje waar af en toe een glimlach aan te pas komt. Een voldoende kan ik hem net niet geven.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Niet slecht. Misschien wat ongelukkig qua timing, want met Final Girls, Deathgasm, Turbo Kid en ook Scouts Guide is de lijst met ludieke horrorkomedies wel ERG lang. Allemaal met een behoorlijk eigen smoelwerk. Scout heeft dat dan nog het minste van het stel, maar die pronkt met wat lompe visual comedy en doet dat met vlagen erg effectief. Hier is het meer een gevalletje: lekker veel doen, dan moet het wel gek zijn. Toch? Zombies, vampieren, aliens, weerwolf... als je het op een hoop gooit, gebeurt er eigenlijk niks. Met het ontbreken van écht grappige personages en slechts een enkele geslaagde grap, is het mij onduidelijk wat Freaks of Nature moet onderscheiden van de rest. Waarschijnlijk niks, en dus is het 't beste om hem gewoon te nemen zoals het is. Straight forward filmpje met een charmant stijltje, maar daar stopt het.