• 9.372.602 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Phillip J. Roth

Met onder meer: Dean Cain en Kristine Byers

Plot Dragon Fighter

Wanner er in een grot, in het zuiden van Engeland overblijfselen worden gevonden van wat lijkt op een draak, proberen wetenschappers onderzoek te doen naar het DNA materiaal. Bij een experiment, waarbij sommige cellen gekloond worden groeit er een draak die dood en verderf zaait in het laboratorium. Als het monster zich eenmaal in de bewoonde wereld vertoont lijkt er zich een ramp te voltrekken, mede ook omdat moderne wapens niet lijken opgewassen tegen dit mythologische monster.

Captain David Carver

moviefreak#1

Wat een verhaal

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Best grappig om een keer te huren, ziet er soms erg goedkoop uit maar wel creatief. De cgi is ook een beetje ondermaats maar het gebruik van meerde splitscreens is wel erg leuk gedaan en houdt het tempo lekker hoog. geinig.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Zo die hebben we ook weer gehad

Het verhaal wat hierboven staat klopt niet in zijn geheel omdat er zowiezo geen enkele vorm van ridders in het leven worden geroepen daarbij speelt de film zich tot op 10 minuten voor het eind in het lab af en bereikt de draak absoluut geen bewoonde wereld.

In zo'n soort film, die het toch voor een groot gedeelte van de special effects moet hebben, kan ik niet begrijpen waarom de eerste 10 minuten zo ontzettend slecht gemaakt zijn, maar gelukkig zijn dat ook meteen de slechtste 10 minuten van de film.

Zoals kungfuzombie al terrecht zei is het gebruik van splitscreens (tot op 6 tegelijkertijd) wel aardig omdat het de vaart er behoorlijk inhoud maar helaas in 50 % van de gevallen totaal onnodig en in sommige gevallen zelfs ergerlijk.

Al met al geen ontzettend slechte film maar gewoon een aardig tussendoortje voor een regenachtige middag maar ik vrees dat ik het vervolg toch aan me voorbij laat gaan

avatar van Sander D.

Sander D.

Ooit deze poster gezien?

Verschrikkelijk. Die draak lijkt verdacht veel op de draak uit Draco uit Dragonheart...

avatar van sinterklaas

sinterklaas

WTF ????

konden zeker geen nieuwe drakenpak betalen dus hebbn ze er een van dragonheart gepikt.

avatar van eltorro

eltorro

Deze film slaat nergens op, een draak die hoord te vliegen zit eigenlijk de hele film opgesloten in een lab alleen de laatste paar minuten vliegt de draak wel. De special effects zijn vreselijk allen als de draak in de lucht zit gaan de special effects nog wel