Johnson Family Vacation (2004)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Christopher Erskin
Met onder meer: Cedric the Entertainer en Shannon Elizabeth
Plot Johnson Family Vacation
"Take the ride."
De familie Johnson wil op vakante in Caruthersville, Missouri. Helaas hebben ze een behoorlijk slecht oriëntatiegevoel en als dan ook nog het navigatiesysteem stuk gaat lijkt Caruthersville, Missouri heel erg ver weg.
Nate Johnson / Uncle Earl
Glorietta Johnson
Jacqueline
Navarro
Be3F
Gezien op de vlucht van de USA naar NL, was wel grappig maar niets speciaals, Bow Wow is al wat ouder en best grappig Cedric is altijd wel grappig, Vanessa Williams is nog steeds erg lekker en het zusje van Beyonce lijkt wel erg veel op haar zus...dus ook leuk
Shannon Elizabeth heeft maar klein bijrolletje. Zoals ik al zei is de film zelf niet veel bijzonders maar wel leuk voor tussendoor.
Flash
Trailer: http://www.apple.com/trailers/...
Lijkt me geen bal aan zal wel weer zo'n saaie familiefilm worden.
moviefreak#1
Ik heb me prima vermaakt hoor. Cedric the Entertainer was niet zo leuk als in Barbershop 2 : Back in Business maar toch zeker nog leuk genoeg om een paar keer in een deuk te liggen. Ook de eerste keer dat ik Shannon Elizabeth een keer echt leuk vond. Leuk tussendoortje. 3 ***
donnie B.
leuke trailer, gewoon vermaak. niet te moeilijk over doen!
Flash
Na het zien van de film ben ik er heel anders over gaan denken.
Dit is echt een leuke film.
Ik geef hem 4 ****
moviefreak#1
Ja hij heeft ook de rol van zijn oom en die rol is soortgelijk aan zijn rol in Barbershop dus dat is voor de Barbershop liefhebbers wel weer aardig om te weten.
tukker1966
Wat een geweldige poep-film zeg.
Tegen beter weten in, heb ik het nog een uurtje volgehouden.
Geen enkel leuk moment en super-voorspelbaar.
Kortom, zonde van je tijd
monaatje
Leuke film, met hier en daar wat lachmomenten. Leuk voor een regnachtige zondagmiddag ofzo
josje
Er stond op de hoes: vanaf 6 jaar, maar volgens mij betekent het: tot 6 jaar. wat een flauwe film zeg een 2-tje
En die Bow Wow is helemaal niet grappig.
Ik heb één keer gelachen om de film en dat was toen ie afgelopen was.
HiLL
geen moment leuk, belabberd slechte komedie.
lichtpuntje was die dochter......qua uiterlijk dan..
V
Erg simpel, nooit echt gelachen, maar wel vaak met een glimlach op m'n gezicht gezeten.
(verdomd, nu weer
Die dochter is idd een verdomd aangename verschijning, maar laten we de exchange student uit American Pie niet vergeten. Vond haar een stuk meer opwindend dan in die prent eigenlijk (misschien door die vlechtjes
Al met al 2* Niet zo slecht als ik verwacht had.
otherfool
Low brow, suffe, saaie en vervelende komedie. Ik geloof er niks van dat Cedric een entertainer is. Nergens zelfs maar in de buurt van leuk, één van de slechtste films van de afgelopen jaren.
0,5*.
kissygirl
Ik vond het zelf een aardige film, er zaten leuke stukjes in.
Jammer dat Steve Harvey er niet veel in voor kwam.
damon
had Shannon Elizabeth een dag niks te doen ofzo?
Dynamovie
Redelijk leuke film maar zeker geen comedy topper. De naam Cedric the Entertainer duidt wel op enorme zelfoverschatting. Het grappigste in de film is Steve Harvey als de irritante oudere broer. Mooiste aan de film is Vanessa Williams. Deze schoonheid wordt een dagje ouder, maar het blijft erg plezierig om naar haar te kijken.
film_kaza
Jeetje, wat is hier nou zo slecht aan?
Ik heb me erg vermaakt, vaak gelachen en heb hem 2x gezien. En trouwens klopt de sammenvating niet. Ze gaan niet op vakantie maar naar een familie bijeenkomst.
3,5
Erwinthaman
Vreselijke film punt uit, ik wil er verder niets over zeggen 0,5 vind ik eigenlijk nog te veel...
Don Dijk
Soms snap ik niet dat men een film uit brengt. Wat voor een meerwaarde heeft zoiets als dit gedrocht bijvoorbeeld? Ik hoopte vooraf dan nog een beetje op wat flauwe grappen, maar zelfs dát was teveel gevraagd. Ik heb zelfs niet 1x geforceerd een lach ergens te voorschijn kunnen halen.
Een 2 en dat is nog te veel eigenlijk maar ja, het zusje van Beyonce deed me dan wél een klein lachje op mn gezicht verschijnen.
Trieste film die eigenlijk het best te omschrijven is als een drama i.p.v. een komedie want te lachen valt er vrijwel niets. Vraag me af voor welke doelgroep deze film bedoelt was ? Gelukkig is deze film al uit mijn geheugen want ik herinner me er gelukkig niets meer van.
Mescaline
Deze film afgelopen nacht gekeken, zocht een vermakelijke film waar niet teveel denk werk aan te pas kwam en deze film was daar zeer geschikt voor!
De film is nergens bijzonder of beter dan het gemiddelde, maar de bizarre situaties en de alles behalve normale personages zorgen ervoor dat deze film lekker weg keek en boven alles zijn doel bereikte om te vermaken!
Kortom: vermakelijk en dus zeker 3 sterren waard.
Degelijke film met relaxte muziek, vooral de nummer die ze deden als familie samen.
Bow Wow was redelijk als acteur, Entertainer was prima had nog nooit van de goede man gehoord eigenlijk.
Andere cast leden waren ook redelijk.
Verhaal was niet spectaculair maar te doen.
2,5 ster
Een vreselijke film dit. Cedric the Entertainer is een acteur die enorm veel weg heeft van Martin Lawrence, maar er zelfs in slaagt om nog irritanter en minder grappig te zijn en dat is een prestatie op zich. Lil Bow Wow is niet meer zo heel little, maar acteren kan hij in ieder geval ook niet. Verder is alles enorm voorspelbaar, voelen de grappen duf en vaak geforceerd aan en is de film vooral niet grappig. Nee dan zie ik tien keer leiver een Chevy Chase een reis gaan maken met zijn gezin om maar eens een simpel voorbeeld te noemen van hoe het beter en vooral leuker kan!
m1701
Leuke comedy met leuke grappen af en toe een beetje flauw.
Keek lekker weg.
Verstand op nul en kijken maar!
3* heb me goed vermaakt
chevy93
Bij vlagen wel leuk. Een luchtig verhaal en echt een 'één keer kijken en dan is het wel leuk geweest'-film.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Lean on Me
Drama, 1989