• 9.382.928 stemmen

Alternatieve titels: Marihuana / The Marijuana Menace

Geregisseerd door: Elmer Clifton

Met onder meer: Luana Walters, Arthur Gardner en Fay McKenzie

Plot Assassin of Youth

"MARIHUANA - a Puff - a Party - a Tragedy!"

Joan Barry is een succesvolle scholiere die kennismaakt met een groepje ongure jongeren die bovendien regelmatig marihuana roken. Joan komt in een spiraal van ellende terecht en kan alleen worden gered door een undercoverjournaliste die in de bende is geïnfiltreerd.

Art Brighton

Judge George Herbert

Mrs. Mary Barry

avatar van streeter

streeter

Deze film word vaak gebundelt met Reefer Madness. Ik heb alleen stukjes gezien.

avatar van T.O.

T.O.

Haha, was deze film gesponsord door de Amerikaanse overheid ofzo?

avatar van alexspyforever

alexspyforever

In hetzelfde straatje als Marihuana (1936) en Tell Your Children (1936). Het probleem is dat ik bijna niets meer weet van die films waardoor ik niet meteen een vergelijking kan maken. En deze was zo saai dat ik em wellicht nog sneller zal vergeten dan die andere 2. Alweer dus een film met als doel op de gevaren van marihuana te wijzen met een rommelig verhaaltje erom heen gebreid. Die oude roddeltante op haar trage scooter vond ik best amusant. Zoals een reviewer op imdb het zei, ze leek wel een incarnatie of inspiratie voor Miss Gulch/Wicked Witch uit The Wizard of Oz. Maar voor de rest weinig hilarische toestanden door drugsgebruik.