• 9.375.245 stemmen

Genre: Sciencefiction / Avontuur

Geregisseerd door: Albert Pyun

Met onder meer: Lance Henriksen, Kris Kristofferson en Kathy Long

Plot Knights

"He said it takes a cyborg to kill a cyborg. She's going to prove him dead wrong."

In de toekomst leiden een kickbokser en een afvallige robot een revolutie tegen de heersende cyborgs.

avatar van Safri

Safri

Meen dat ik deze film had toegevoegd, maar alla, het wordt niet betaald dus maakt niets uit

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Gruwelijk slechte en nietszeggende film.

Jaren geleden eens gezien op een klassenavond. Er was een film voor de meisjes (iets met Richard Gere) en iets voor de jongens. Eén jongen presenteerde zich als filmkenner en hij zou wel even een goede film voor ons uitzoeken.

Dat was dus ook meteen de laatste keer voor hem.

1 ster met moeite.

avatar van Lennert

Lennert

Pyun weer met zijn obsessie voor cyborgs, martial arts en post-apocalyptische werelden. Het moge duidelijk zijn dat Knights moeilijk een goede film te noemen is, maar gedurende de 90 minuten die de film duurt is het ook niet mogelijk om te zeggen dat ik me ook maar een moment verveeld heb. Lance Henriksen is een typisch geval van een acteur die zelfs in de kleinste producties altijd een goeie rol neer zet en daardoor ook een erg gave badguy is. Kris Kristoffersen als martial arts cyborg is dan weer een stuk minder makkelijk serieus te nemen, maar zijn stunt double kan ten minste wel vechten. Verder is Kathy Long geen briljant actrice, maar vechten kan ze zeker en het feit dat Gary Daniels nog een paar keer zijn moves toont, maakt het allemaal zeer te genieten.

Albert Pyun is geen briljant regisseur, maar veel van zijn films zijn door het absurdistische karakter best de moeite waard en je weet in ieder geval dat er altijd wel een hoop actie in te vinden is. Erg slecht, maar oh zo leuk!