• 9.369.500 stemmen

Geregisseerd door: Bobby Roth

Met onder meer: Kim Delaney, Colleen Flynn en Matthew Lillard

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot The Devil's Child

"A deal with the devil..."

Een succesvolle fotografe wordt verliefd op de man die haar redde toen ze overreden dreigde te worden door een auto. Na enige tijd raakt ze zwanger van hem. Maar door een ongeluk in haar jeugd kan de fotograaf helemaal geen kinderen krijgen.

avatar van xxc

xxc

Ik heb deze film dan éindelijk gisteravond eens opgezet.. Heb het zo lang mogelijk proberen uit te stellen ivm met de lage score overal..

Ik verwachtte vrij weinig van de film. Dat het een B-filmpje was had ik allang door... Het menu is vrij simpel. Ik drukte op play movie.. Begint íneens de film.. Dus geen voortiteling of iets, nee hij begon vrijwel meteen.

Het verhaal zelf is ontzettend voorspelbaar en gewoonweg saai en totaal niet boeiend. Tenminste het verhaal had er mee door gekunnen, maar ze hadden er zo veel meer van kunnen maken met o.a. andere acteurs, beter camerawerk en geluidwerk.

Nouja, beetje zonde van mijn tijd. Maar ik heb hem in ieder geval gezien.