• 9.369.514 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Andy Milligan

Met onder meer: Gavin Reed, Susan Heard en Colin Gordon

Plot The Body Beneath

"Sexually Rampant Ghouls, Depraved Souls... and Blood-Red Roses!"

Een vampierenfamilie neemt het bedrijf Carfax Abbey over. Aangezien inteelt geen goede uitwerking op de familie heeft, hebben ze nieuw bloed nodig om de familie "draaiend" te houden en gaan op zoek naar nieuwe bronnen.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

In bone-chilling collor!! Brrrr

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Een Britse vampierenclan heeft het in London steeds moeilijker om te overleven en wil uitwijken naar de States. Enkele van hun slachtoffers blijven echter achter en zullen daar blijven terreur zaaien. Matige horrorfilm van Andy Milligan die slechts sporadisch weet te boeien. Duidelijk ook met beperkte middelen gemaakt. In 16 mm opgenomen en achteraf opgeblazen naar 35 mm.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ok kennelijk de 4de film van Milligan die ik zie, deze keer geen slasher zoals zijn 2 voorgaande (misschien had hij wel door dat hij er niets van bakte) maar vampieren. De make-up was behoorlijk belabberd met enkele vampierdames die precies een blauwe huid hadden. Geen fangs te zien, nauwelijks bloed of gore en ook nauwelijks bloot. Kennelijk wilde Milligan toch tonen dat hij een serieuze film kon maken en dat is denk ik min of meer gelukt. Helaas is het verhaal flauwtjes, kon me totaal niet boeien. Traag en saai. Een verbetering op vlak van cinematografie en verhalend, maar qua entertainmentswaarde 0.