• 8.709.420 stemmen

Martial Law II: Undercover (1992)

Actie | 87 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Kurt Anderson

Met onder meer: Cynthia Rothrock, Jeff Wincott en Paul Johansson

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Martial Law II: Undercover

"Urban Warriors With A Badge, Their Bodies Are Their Weapons..."

Sean Thompson (Jeff Wincott) en Billy Blake (Cynthia Rothrock) zijn undercover agenten speciaal getraind in straatgeweld/stedelijk geweld. Ze werken al heel lang samen en delen het leven en de constante strijd van het leven en dood op straat met elkaar. Sean kijkt uit naar zijn overplaatsing naar een ander district zodat hij weer kan gaan samenwerken met zijn partner uit zijn opleidingsperiode, Tony Birelli. Sean weet echter niet dat Tony achter Spencer Hamilton aanzit, een 22 jarige topcrimineel die in de buurt heerst. Tony wordt dood aangetroffen, met een gebroken nek, en het lijkt erop dat hij dronken achter het stuur is gekropen. Echter Sean weet dat Tony het hele jaar geen druppel heeft gedronken en wordt argwanend. Hij probeert het vertrouwen van zijn chef te winnen, maar hij krijgt te horen dat hij zich niet met deze zaak moet bemoeien. De enige die hem nog kan helpen is Billie.

avatar van vince

vince

Aardig, maar erg gedateerd. verschrikkelijke 80's muziek

en de typische onlogische "geen kogels maar gewoon vechten houding "waar de boeven voor het gemak aan mee doen..

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Erg slechte film waar alleen al het verhaal nergens op slaat. Ook zijn de vechtstukjes zeer nep gemaakt met al die 'woesh'-geluiden erbij. Ook slechte muziek. Martial Law II is voor mij niets meer waard dan 1 ster.

avatar van Waku

Waku

hellblazer93 schreef:

ik heb hier niks meer aan toe te voegen

Behalve dat Wincott bij lange na het niveau niet haalde van de toen in die tijd degelijke actie drama "Night Heat"serie