• 9.378.143 stemmen

Genre: Horror / Actie

Geregisseerd door: James D.R. Hickox

Met onder meer: David Keith, John Rhys-Davies en Vanessa Angel

Plot Sabretooth

"Be prepared to be ripped apart!"

Een wetenschapper maakt de wederopstanding van een sabeltandtijger mogelijk. Maar alles loopt mis als het beest ontsnapt en een gevaar wordt voor de samenleving.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Slechter heb ik ze niet vaak gezien

avatar van filmanalist

filmanalist

na de eerste 5 minuten viel ik in slaap!!

mischien is het gewoon omdat zulke soort films niet leuk vind, maar Van Helsing vond ik wel leuk, het lag dan zeker aan de film!!!

0,5 omdat ik niet lager kan geven

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Vermakelijke film met redelijke acteer prestaties. De poes ziet er niet uit in CGI, duidelijk ultra low budget, maar als je je daar niet echt aan stoort is deze film wel te doen, maar daar heb je het ook mee gehad.

@filmanalist, wat heeft deze film in godsnaam met Van Helsing te maken??

• 1960 berichten

Prachtig drama over vriendschap. Hartverscheurende scenes wisselen elkaar af met rake to-the-point-humor. En dan die geweldige sabeltandkat. Een te mooie film.

avatar van ILDIB

ILDIB

psycholamp schreef:

Volgens mij is deze posting het leukste wat ik heb gezien voor wat betreft alles in en rond deze film..

avatar van Mr.Crow

Mr.Crow

Ik dacht dat het nog wel wat zou zijn, een film met John Rhys-Davies (Gimli uit LotR).

Helaas, een van de slechtse films aller tijden naar mijn mening...

Zelfs de acteurs (die het oké doen) kunnen de super slechte special effects en het schijtverhaaltje niet redden.

nog altijd beter als films als Saw en Hostel

vandaar mijn royale 1 punter

nog altijd beter als films als Saw en Hostel

vandaar mijn royale 1 punter

Dan moet je Beneath Loch Ness en Population 436 maar eens kijken. Die zul je dan helemaal geweldig vinden.

Nee kom op, zeg! Beter dan Saw? Ten eerste vind ik de films niet te vergelijken en ten tweede wat zijn je redenen om het beter te vinden? Gevoel, sfeer, effecten, genre, etc?

psycholamp schreef:

Okee, duidelijk.

avatar van nightbreed

nightbreed

over LEVENDE zoals saw hostel die een potje gaan ziiten martelen

Waarom kijk je er dan naar?

nightbreed schreef:

Waarom kijk je er dan naar?

ooit paar van zulke films uit pure verveling keer gezien

doe ik ook

nooit meer

avatar van gizmo_o

gizmo_o

1.0 * voor het beetje vermaak en de overdreven actie.

avatar van dammit

dammit

goeie film (ugge ugge) hij is net zo goed als raptor dus een 1 sterren film wat een zooi jezus hoe snel was ie klaar 2 dagen ofzowat was het geld dat ze mochten uitgeven 100 euro

kom op sommige zeggen van het is een best goeie film maar ik weet wat jullie denken

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Dat sabeltandtijgerknuffelgedrocht was echt scary! Ik heb er nog wel eens nachtmerries van.......

Kevin13

best een aardig concept. heb de film nog niet gezien maar ga hem zeker bekijken.

de acteurs, in ieder geval voor mij 2 zeer bekende, John Rhys-Davies en Josh Holloway. in de trailer zag het er best geloofwaardig uit, maarja wat is een trailer nu

de special effects, als je het special effects kunt noemen. de sabeltandtijger is een gigantische knuffel dat vast hangt aan een touwtje en daar speelt iemand marionet mee. zag ook een paar verscheurde mensen en bloed, of liever gezegd ketchup.

@ dammit.

ik denk dat je gelijk hebt, dit is zeker een film met een lowbudget.

en de film moest volgens mij zo raap mogelijk uit komen want naar wat ik heb gezien hebben ze er zeker hun tijd niet ingestopt.

en toch wil ik deze film zien

Kevin13

juist de film gezien en hij viel zeker mee

avatar van ZIGGQ

ZIGGQ

De zoveelste Debielen film uit dit genre

avatar van Baldur

Baldur

Oscarwinnaar schreef:

Hier kan ik heel kort over zijn. De sabeltandtijger ziet er om te lachen zo slecht uit, de bloederige scenes zijn zonder bloed en het acteerwerk was onder de maat.

Het enige pluspunt waren de leuke koppies van de acteurs en actrices. Een half puntje voor de moeite.

Volledig mee eens...

avatar van Aapje81

Aapje81

Schattig filmpje, met leuk poesje en Josh die nog niet het charisma heeft dat die later in Lost wel heeft.

avatar van Materny

Materny

Ik snap John Rhys Davies sowieso niet.

Hoe kom je in zo'n film terrecht joh.

Kevin13

ik snap hem wel hoor, hij is net zoals Samuel Jackson.

Hij speelt in films die hem amuseren.

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11904 stemmen

Ik vind deze film echt zwaar kansloos. Hij was saai, en die 'sabeltandtijger' leek wel een vetgemest varken. Nee, deze film kon mij totaal niet boeien. Zoals ik wel vaker zeg: dit lijkt wel een afstudeerproject van een groep studenten. Maar goed, hoeveel van dit soort 'films' zijn er wel niet gemaakt?

avatar van Vascago

Vascago

ik heb deze thuis op 1 dvd met Beneath Loch Ness en Venom.

3 keer een 0.5 . Kan aan mij liggen, maar volgens mij is dit toch echt een dieptepunt op filmgebied.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Wat een foute film zeg Vreselijk!!!

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

ILDIB schreef:

Het feit dat ie geen cijfer geeft zegt denk ik wel genoeg

avatar van raptorjeroen

raptorjeroen

slechte film veel te overdreven geactreerd en de sabeltijdtijger ziet erg echt nep uit

avatar van kirk douglas

kirk douglas

Ik denk dat deze film wel het absolute dieptepunt van John Rhys-Davis carierre is, hij geeft dan ook niet veel moeite.

De andere acteurs zijn gewoon slecht.

Het monster zelf ziet er niet uit.

de film komt er naast ''Attack of the Sabretooth'' dan nog redelijk vanaf.

avatar van dominion

dominion

Leuke B - Monstermovie .

De film is echt te slecht voor woorden maar voor een goedkoop B - filmpje is hij wel erg leuk.

Als je je erg verveelt kun je je tijd hiermee best makkelijk verdoen.

En de poster is trouwens wel erg mooi.

Spanning zit er niet echt in deze film maar toch blijft hij wel boeien.

Als je deze film kijkt moet je ook geen hoogstaand filmpje verwachten en deze film geeft je ook wat je ervan verwacht vermakelijke B- Horror.

Soms zag de monster er best goed uit en ik moet zeggen dat het jammer is dat ze CGI hebben gebruikt terwijl ze voor hetzelfde geld gewoon het monster zelf kunnen maken en dan ziet het er nog tien keer beter uit als ze het goed belichten.

Maar toch was dit een erg leuk filmpje.

Er is zelfs een klein beetje gore te zien .

Over het algemeen is dit echte troep maar als je hem vergelijkt met de B- filmpjes is het wel vermakelijke troep.

2,0

avatar van Akron777

Akron777

Veel biedt hij niet, maar zeker goed te zien als goedkoop B-filmpje. De tijger zelf zag er wel echt slecht uit. Ik had de film een paar dagen na Ice Age gezien, een kwestie van vergelijken welke tijger er het meest realistisch uitzag ...