Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Greg Page
Met onder meer: Dwayne Cameron en Kate Elliott
Releasedatum: 22 april 2004
Plot The Locals
"They're Dying To Meet You"
Twee vrienden, Grant en Paul, zijn samen op weg om een weekendje te gaan surfen. Wanneer ze in het donker een kortere weg nemen naar de surflocatie, belanden ze onbewust op het land van The Locals.
TVGids
Wie weet in welke plaatsen hij gaat draaien?
Zavo
Absoluut niet vergelijkbaar met Texas Chainsaw Massacre, Wrong Turn heb ik niet gezien. Een geslaagde horrorfilm, minder voorspelbaar dan je zou verwachten. Voor wie van het genre houdt zeker de moeite waard.
Gorro
Nieuw Zeelandse horrorfilm die zo in het straatje Texas Chainsaw Massacre en Wrong Turn lijkt te passen. Ik zeg "lijkt" want die vergelijking niet helemaal treffend. Er zit nog iets meer achter het verhaaltje, maar heel verbijsterend is het allemaal niet. Gewoon een redelijk vermakelijke horror-film die Nieuw Zeeland, nu Peter Jackson voor het grote geld gaat, weer op de horror-kaart zet, maar nog niet zo weet te vermaken als Bad Taste en Braindead. Wie weet wat de toekomst gaat brengen voor Greg Page. **½
Zeer slechte film zonder een goed verhaal nooit eng, goor of spannend en zonder enige logica.
Een matige twee dus 1* voor dit gedrocht.
zeus
Wat een waardeloze film. Hoe kan er in het midden van de nacht op het platteland nog zoveel licht zijn.
Een 3.
TVGids
Waar hebben jullie hem gehuurd dan? Ik zie hem nergens liggen .
harmonica
standaard horrorfilmpje
2 knappe kerels verdwaald in the middle of nowhere,
mysterieuze dingen met een boel anticlimaxjes,
en alweer een dom einde,
en ik ga het niet meer hebben over de special effects
deze manier van films maken moet maar eens ophouden !
Pimko
Niet zo goed geslaagde horrorfilm over twee jongens die het 'dodenrijk' binnentreden.
Zelf vind ik dit absoluut niet onder het genre 'horror' vallen maar dit terzijde.
De film houdt je ongeveer een half uur vast en daarna wordt hij erg voorspelbaar.
Het eind is een beetje flauw, je blijft echt zitten met het gevoel: is dit het nu?
Jammer genoeg zeer weinig echte schrikmomenten.
Cijfer: 4.5
Horrorfanaat
De film is niet te vergelijken met Wrong Turn of TCM de uitvoering is origineel het verhaal niet. Verder is ie erg vermakelijk alleen het einde was een beetje vaag. Toch *** sterren heb me goed geamuseerd.
GFM
Het oorspronkelijke idee is best aardig, alleen zeer slecht uitgevoerd...
Waar komt in hemelsnaam die halogeen/tl balk verlichting vandaan midden in een weiland diep in de nacht?
SSeagal
Wat betreft die verlichte plekken in de film, dat is zeker storend. Ik bedoel die gozer mot stekeblind zijn, zoveel licht en nog een zaklamp nodig
Sowieso slaat dat licht nergens op. De special effects zijn niet echt super, had beter gekund. Soms wel een beetje spannend en het acteerwerk was te doen. Slechte scene's maar ook goede, vond die scene met die gozer verstopt in dat kastje en dat plotseling die man erin kijkt "What i'm gonna do with you?" erg goed, doeltreffend, ik schrok er best wel van. Op het gebied van gore valt ie wel tegen. Al met al best leuk bedacht maar half afgeraffeld filmpje. **1/2
Engine-339
Wat een leven, elke keer je keel doorgesneden worden, elke keer weer dood gaan, elke keer weer die cameraploeg met z'n ploeg met z'n lampjes achter je aan...:P
Engine-339
Wat een leven, elke keer je keel doorgesneden worden, elke keer weer dood gaan, elke keer weer die cameraploeg met z'n lampjes achter je aan...:P
krabat
The locals heb ik op dezelfde avond gezien als "Undead". Hoe groot is de kans dat je twee waardeloze films huurt.........Een standaard B film die totaal niet spannend is en het einde is gewoon een rip van een andere film (weet alleen niet meer bij welke ik dat eerder gezien heb). 1* voor deze miskleun.
kneuckeretto
wel goeie film, naargeestig sfeertje maar inderdaad heb ik dit al vaker gezien in films.
_48_MX_
Wat een kutfilm.
Er is ligt zat en ze schijnen nog met hun zaklampen ...
Master Blaster
ik vond het wel een redelijk goeie film
enkele keren wel geschroken
hou wel van zulke films
Rianneke_Dan
Hele slechte film, en heel saai.
En ook erg voorspelbaar...
Nou geen aanrader als het aan mij ligt.
darkcity
Gewoon ontzettend slecht, nooit eng/spannend, superslecht acteerwerk, belachelijk verhaal, gewoon echt heelmaal niets! Terecht een ontzettende B-film. 1 ster.
zwibberpiff
Wel een aardige film, niet echt super. Verhaal was ronduit vreemd, een beetje verrassend en helemaal niet te vergelijken met Wrong Turn of TCM. Leuk ook dat het een Nieuw Zeelandse film was.
2,5* (voornamelijk voor de leuke Dwane Cameron!)
valerio2003
wel een aardie film ,niet echt heel sterk net als wrong turn.
maar hij heeft best een leuk verhaal dus toch 3 sterretjes verdiend
Halcyon
Geen idee wat hier de bedoeling van was. Script hangt als los zand aan mekaar en ook de acteurs hebben er niet veel kaas van gegeten. Geen spanning en geen bloed verder, alleen maar een hoop onzinnige achtervolgingen die anderhalf uur lang aanhouden en nergens een aardige scène opleveren. Op het einde wil men het zwakke script nog camoufleren met een bovennatuurlijk laagje, maar dat laagje is zo onbeduidend dat het de film alleen maar meer de dieperik in helpt. Erg zwakke film dit.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Oxygen
Misdaad / Thriller, 1999