• 9.369.458 stemmen

Geregisseerd door: Tom Clegg

Met onder meer: Rob Lowe, Jennifer Grey en Élisabeth Vitali

Plot If the Shoe Fits

"It must be love."

Kelly Carter werkt in Parijs als garderobe-medewerkster voor de beroemde mode-ontwerper Francesco. Stiekem droomt ze ervan schoenen voor hem te ontwerpen, maar hij weet nauwelijks van haar bestaan af. Dan ontmoet ze een goede fee, die haar schoenen zo betovert dat ze wanneer ze het paar aantrekt, verandert in het fotomodel Prudence. Op het bal dat Francesco geeft, valt ze hem onmiddellijk op, maar hoe kan ze hem van haar echte persoon laten houden?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van EmDee

EmDee

Zie ik dat nu goed, heeft Rob Lowe een toupetje?

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Het lijkt meer op schoensmeer.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2056 berichten

Ik vond dit toen ik jong was een erg leuke film. Rob Lowe was populair, maar bovenal keek ik de film heel vaak om Jennifer Grey, van wie ik zo gek was door Dirty Dancing. Het Assepoester-verhaal in dit geval is echt zooo stom, maar toen ik de film onlangs weer keek (ik ben de 'gelukkige' bezitter van een originele VHS), vond ik 'm nog steeds heel leuk.