• 9.372.278 stemmen

Genre: Actie / Horror

Geregisseerd door: Emmanuel Itier

Met onder meer: Roxanna Bina, Anil de Mello en Mark Irvingsen

Plot Scarecrow

"You've never been STALKED like this..."

Gepest door treiterkoppen, meisjes en de hufterige vriend van zijn moeder, kwijnt Lester langzaam weg. Dan raakt hij bevriend met Judy, de dochter van de sheriff. Maar als hij Judy op een feestje bij een andere jongen ziet zoenen, knapt er iets in hem. Hij zoekt ruzie met de vriend van zijn moeder, maar dat loopt vreselijk uit de hand. Lester wordt op brute wijze vermoord en zijn lichaam bungelt aan een spookachtige boom midden in het korenveld. Een jaar later worden jongeren op mysterieuze wijze vermoord. Judy ontdekt dat Lester's geest bezit heeft genomen van de vogelverschrikker in het korenveld en wraak wil nemen op de stad. Op zijn bloederig pad vermoordt hij zijn vroegere kwelgeesten. Wanhopig probeert Judy het monster uit te schakelen. Maar hoe vernietig je iets dat allang dood is.

The Scarecrow

Justice4All

klinkt interessant

avatar van natje

natje

dit is weer zo'n film die zo slecht is dat hij bijna weer leuk wordt.

Spannend is anders maar met de goorheid gaat het in ieder geval al de goeie kant op....

ik geef er een twee voor.

avatar van stinissen

Zeer slecht...

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

was erg slecht, en das nie altijd slecht. Maar dit keer wel

avatar van V

V

Belachelijk slecht, ik heb niet eens om de slechtheid kunnen lachen. Ik zag er de humor niet van in. Tevens wil het nergens echt goor worden en als die vogelverschrikker dan ook nog eens met dubbele salto's het beeld in komt springen, dan is voor mij echt de maat vol. Op naar de flop 100 met deze draak.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Het was weer eens tijd voor horror van bedenkelijk niveau. De hoes zei natuurlijk genoeg, maar ik moest en zou het zelf ervaren. Scarecrow bevat een bijzonder standaard uitgangspunt en het acteerwerk is onvoorstelbaar slecht. De effecten zien er verder niet uit. Op de poster lijkt het nog wat, maar wat een onding. Pluspuntje is dat er om die meligheid nog best te lachen valt en het na een kleine 80 minuten ook weer voorbij is. Heb wat dat betreft wel slechtere films gezien. Desondanks geen aanrader.

Kleine 1,5 sterren.

avatar van bfilm

bfilm

Toch wel een vermakelijk filmpje.

avatar van djelle

djelle

De gore vond ik ook niet voldoende aanwezig of overtuigend, en al de rest was ook niet boeiend genoeg voor mij. Saai en slecht. (0,5)

avatar van laurel

laurel

Ik heb de film afgekeken, vandaar nog 0,5*.

BARSLECHT!!!

avatar van Linn

Linn

Ik vond deze film echt belachelijk... niet eng, niet leuk, slaapverwekkend dat wel! De videotheekmedewerker blijft me uitlachen om deze 'misstap'

avatar van Cebuana

Cebuana

Dit is de slechtste film allertijden, ik geloof niet dat hij overtroffen kan worden in zijn domheid! Een pakweg 30-jarige knaap die niet voor zichzelf kan opkomen en nog les volgt op een highschool. Ik bleef kijken omdat ik het niet kon geloven.

Op de cover staat: "So scary, you'll laugh your ass off!" Err.. Ik denk dat er nog niet eens een glimlach vanaf kon als ik knetterstoned was! Misschien als ik het beeld stilzet op het lamme gezicht van de hoofdrolspeler. Jezus Christus

• 2023 stemmen

De film begon goed, een beetje drama, een beetje carrie-achtig................en eindigd in een flop. Eens hij een vogelverschrikker is begint het echt belachelijk te worden. Ik was mezelf echt kwaad aant maken dat ik daar mijn geld weer aan uit heb gegeven, zo slecht en er is nog een vervolg op ook, deze laat ik zeker links liggen.

• 2023 stemmen

is dit trouwens geen rip-off van de film "dark night of scarecrow"??

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

Kijkt weg als geen ander, zeer vermakelijk filmpje met een plot vol gaten natuurlijk. Verstand op nul en genieten maar.

2.5* belachelijk laag gemiddelde

• 2023 stemmen

Deze zal nooit een cultstatus of enige aanhang krijgen volgens mij. Je ziet dat vaak bij die slechte films dat ze door de jaren heen toch een groepje die-hard fans bijeen kunnen scharrelen.

Er is ook een vervolg van deze.

avatar van Error_2009

Error_2009

heel erg slecht, onbedoeld (?) grappig maar daarom toch een 3 want ik hou van dit soort slechte films:P

avatar van BloodyGore

BloodyGore

Ik heb om op DVD

avatar van BloodyGore

BloodyGore

Nee sorry ik bedoel Scarecrows gone wild

Vogelverschrikkers vind ik altijd wel wat hebben. Vol verwachting begon ik dan ook aan deze film. Nou ik heb hem wel afgekeken, maar daar is ook alles mee gezegt. Verschrikkelijk acteerwerk, net alsof het rechtstreeks van een blaadje werd opgelezen, geen intonatie. En

ook zonder emoties te laten zien. Ook de special effects zijn echt niet om aan te zien, verschrikkelijk nep. Ook weet de film totaal geen sfeer neer te zetten

avatar van Edie

Edie

Tsja... Het begon nog best redelijk, de film is voor een habbekrats gemaakt en gefilmd in slechts 8 dagen! Zodra hij de Scarecrow is (waar je eigenlijk de hele eerste helft op zit te wachten) gaat het inderdaad nog meer bergafwaarts met de film. Gewoon lekker niks verwachten, veel moorden zijn off-screen, script en acteerwerk is gewoon 0,0. Muziek is hier en daar wel in orde, ook sommige camerashots waren wel oke.

Zo af en toe kan ik me met zo'n filmpje wel vermaken, duidelijk met iets meer liefde gemaakt dan bijvoorbeeld The Asylum films maar toch zo slecht..

avatar van _Se7en_

_Se7en_

• 2041 berichten

Lekker slecht en daardoor verveelde het niet, maar nergens is enige kwaliteit te bespeuren.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ooit eens gezien......zooo slecht

avatar van tattoobob

tattoobob

Belachelijke CGI en nog erger acteerwerk.....een film die de plank totaal mis slaat.

Een goede B-film op zijn tijd is niets mis mee,maar deze is er eentje om lekker over te slaan.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zoals te verwachten van een Asylum, reteslecht.

Met wat goede wil, en na wat pintjes, kunnen sommige kills nog ietwat amusant zijn maar daar is dan ook alles mee gezegd. Al de rest is ware bagger!