• 9.378.301 stemmen

Alternatieve titel: Street Zombies

Geregisseerd door: J.R. Bookwalter

Met onder meer: James Black, Tom Hoover en Bill Morrison

Plot Ozone

"This stuff will blow your mind..."

Eddie Boone is een gedreven politieman die op het punt staat om de drugsbaron Sam Debartolo en diens rechterhand Richter op te pakken. De inval gaat echter helemaal fout en Richter weet Boone op een onbewaakt moment te injecteren met de nieuwe drug Ozone. Boone is helemaal van de kaart, maar als het goedje is uitgewerkt voelt hij zich herboren en gaat hij op zoek naar het geheim achter de drug.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Van de regisseur van The Dead Next Door. Trailer ziet er maar matig uit.

raVen

Oké dit is echt de slechtste film ooooit

Gewoon slecht de kwaliteit van de film is zelfs slecht allemaal te donker slecht acteurs tja heb hem stukje bij beetje gezien kon me gewoon niet boeien wel gelachen maar niet omdat ie zo leuk is

avatar van joshua81

joshua81

heerlijk slecht wou dat deze films een award kregen puur omdat ze zo slecht zijn!

dit is toch heerlijk

mmmmmm

smullen

avatar van Spirit_Catcher

Spirit_Catcher

Ooit nog de VHS uit Large magazine besteld en wat een miskleun : ) Wel een paar leuke oldskool gore momenten...

in tegenstelling tot joshua81 is dit niks voor mij. jammer van de plaats dat die in m'n kast inpikt! zal ik hem toch maar eens weggooien :/

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Een dag nadat ik de Nederlandse DVD release binnen kreeg, werd 'ie aangekondigd voor een blu-ray release!