Genre: Drama / Muziek
Geregisseerd door: Chris Stokes
Met onder meer: Marques Houston en Omarion
Releasedatum: 8 juli 2004
Plot You Got Served
"If you want respect, you've got to take it."
Hip-hop comedy over streetdancers. Twee vrienden, David en Elgin, hebben een eigen dance-crew. Ze hebben snel geld nodig, en gaan dus werken als drugskoeriers. David komt echter niet opdagen, en Elgin wordt beroofd. De persoon waar hij voor bezorgde, wil natuurlijk zijn geld, wat Elgin niet heeft. Zij kunnen snel 50.000 dollar verdienen, maar dan moeten ze eerst een streetdance-wedstrijd winnen van een dance-crew, door wie ze eerder met de grond gelijk gemaakt zijn.
Elgin
Vick
Emerald
Dance Battle Host
Zichzelf
Onbegrijpelijk dat dit al 2 weken de bestbezochte film in de VS is, met een afschuwelijke 1.2 als IMDB- gemiddelde.
jassonn
En dat terwijl er 619 stemmen zijn uitgebracht.Wordt dit straight to video of zouden ze het echt gaan draaien in de bios.Ben benieuwd.
In ieder geval de nieuwe negatieve hype op imdb. Nummer 1 in de bottom 100 op dit moment.
Dit lijkt me juist een typische Amerikaanse film die 'iedereen' leuk vindt...
morpheus
Hé de film heeft al een 1,5 hoor
aryan
Is dit niet hetzelfde als in die ene Southpark aflevering (8.04 volgens mij). Hij staat bovenaan bij de flop top 100 van imdb
ToiBoy
Dit is weer net zoals Honey een zeer goeie dans film met heel veel mooie moves. Het verhaal vond ik iets tegen vallen maar dat is niet zo erg als je daar een mooi stuk danswerk voor terug krijgt. Heb erg genoten van deze film. 3.5 *

XL
Deze film zal net als " Save the last Dance" goed bekeken worden door de nederlandse meisjes...........maar ik neem de moeite niet eens om em te kijken...... not my style
UnderCover
Ok voor een dansfilm is deze wel heel erg goed, goeie moves enzo, swingende film met goeie muziek,en ik denk dat de film ook zo bedoeld is, Dus om hem nou te gaan beoordelen om het verhaal vind ik wel onzin imo, ik vond het wel vermakelijk en houd er wel van, een keer wat anders.
bioscoopzaal
"You Got Served" again?
MTV News reports that Omarion and Marques Houston revealed backstage at Saturday's taping of the 2004 MTV Movie Awards that a sequel to their hit dancing drama, "You Got Served," is in the works.
The low-budget Sony flick proved a surprisingly quick moderate hit for the studio when it debutted in the top spot in the last week of January despite higher profile competition and a critical drubbing.
Chris Stokes, who manages both singers, will again direct. He is currently discussing the script with the co-stars and plans to begin shooting in late summer for release next year.
Houston says "We're messing with the concept right now, trying to get it perfect, 'cause trying to top the first one is a big step. We don't want to do something that's too much like the first one, but not too far from it either. Sequels are tough"
aryan
Ik vond hem niet zo dramatisch slecht. De tekst/acteerwerk was natuurlijk slecht, het verhaal zwak. Maar het gene waarom de film draait, dat dansen was gewoon erg goed en het was niet zo een saaie film
ThaNick
Leuke film, goeie dance-moves.. verhaal is ook wel leuk
Krijgt van mij toch echt 4*
Vreselijke film een van de slechtste films ooit....
danuz
Kan me er iets bij voorstellen Stinissen
Kan me er iets bij voorstellen Stinissen
Zeg maar Henk
missy_s
zalige film echt ik dans zelf zo freestyle enzo dus voor mij was deze film een echte opstekker en voor alle dansliefhebbers een mega kijk tip
jasmyn
Ik vond de film wel leuk, vooral de dansscene,s !! Naast dat had de film niet echt veel inhoud, maar ik geef hem toch 4,5 ster voor de dansscene,s, vond dat erg mooi om te zien ....
Pric
De choreografieën waren gewoon te gek! Het verhaal was idd niks en had best weg mogen gelaten of ingekort.
PhilyBoy
Dit film is DA BOM,ik weet het want ik doe zelf Breakdance en Hip Hop
Dus mense:ZEKER GAAN HUREN!!!!!
movielauxje
er speelt een belgische jongen in. hij breakdanst op een liedje.
Gehenna
Een film die voornamelijk gaat over de in Amerika populaire streetdance-battles en een moralistische boodschap over vriendschap met zich meedraagt.
De meeste acteurs in deze film zijn profesionele dansers en acteren voor de eerste keer, dat valt ook te zien aan de prestaties.
Waar het om gaat zijn natuurlijk de battles en die werden zeer mooi geschoten!
Nooit heb ik betere dans-choreografie gezien..echt de moeite waard en zeer indrukwekkend.
Als ik een cijfer moest geven apart voor de dans dan kreeg deze een 4.5, maar omdat het acteren bedroevend is kom ik uit op een 3*.
otherfool
Wanhopig prutswerkje dat qua verhaal en met name acteerprestaties echt om te huilen is, zo slecht. Alleen de dansscenes rekken de film op naar 1*, want voor de rest is er niets, maar dan ook helemaal niets te genieten. Een gruwel, een aanfluiting, inderdaad: een BOMB.

Beat the World
2011

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Woodsman
Drama, 2004