• 9.374.560 stemmen

Geregisseerd door: Siu-Tung Ching

Met onder meer: Marit Thoresen, Maggie Q en Daniel Wu

Gesproken taal: Kantonees en Engels

Plot Chik Loh Dak Gung

"They will seduce you - just before they kill you!"

Over de gehele wereld verdwijnen knappe en atletische meisjes één voor één. Het brein achter deze ontvoeringen is Madame M, die van plan is om van deze meisjes professionele moordmachines te maken. Na vele jaren hebben alleen Charlene, Katt en Jill de gruwelijke training doorstaan en zijn ze de meest gezochte moordenaars ter wereld...

Katherine

Charlene Ching

Jack Chen

Student murdered in Cage

Tattooed Yakuza boss

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Goede vechtfilm uit Hong Kong. Best vermakelijk actie filmpje. Best wel vlot en wat sterke actie scene's. Goede, aparte en best coole actie film film uit HK. Deze film krijgt van mij een 3,5.

Redelijke Siu-Tung Ching.

Toch vind ik de film iets teveel op zij Amerikaanse tegenhangers lijken. Wat muf drama dat de film af en toe uit zijn ritme haalt.

Iets grover dan je van HK gewend bent. Zeker in het eerste half uur zijn er best wat vreemde acties. Kindertjes die vermoord worden en kooigevechten met maar één overlevende ..

Daarna wordt het weer iets meer doorsnee actie, neemt het drama ook wat de bovenhand, gelukkig ook nog wel enkele mooie actiescenes. Al bij al zitten die er toch iets te weinig in en had het geheel net iets blitser gemogen.

Wel een redelijk filmpje, maar meer dan wat degelijk vermaak is het zeker niet. Siu-Tung Ching heeft zeker beter werk op z'n naam staan.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Redelijk over-the-top actiewerkje met ook wel een vermakelijk verhaaltje. Jammer alleen de mislukte serieuze en romantische stukken waarmee ze compleet de plank misslaan doordat er nogal wat schort aan het acteerwerk.

avatar van blurp194

blurp194

In de eerste paar minuten dacht ik nog 'ai, deze ga ik maar eens niet uitkijken', Maar het viel mee, het is best een aardige film. Het acteren is niet heel goed, het vechten is ook niet heel goed, en het verhaal is ook wel wat twijfelachtig - maar in de optelsom is het toch best leuk. Dat zal wel zijn door de aangename dames, en zeker Maggie Q. En door de kolderieke situaties af en toe. Inderdaad, "I am invincible!".

avatar van Legan

Legan

Naked Weapon gezien in het kader van Jing Wong's Naked trilogie (alleen een trilogie in naam). Het begon met het vrij aardige Naked Weapon uit 1992, gevolgd door deze uit 2002 en Naked Soldier uit 2012. Mocht er ooit een "deel vier" komen, dan gok ik op 2022.

Enfin, de film. Naked Weapon begint vrij aardig met wat onderhoudende misdaadactie. Doch pijlsnel zakt de film in elkaar als je bij het trainingskamp van de meisjes aankomt. Een zeer ergerlijk stuk van maar liefst een half uur volgt waarin de meisjes getraind worden en waarbij de meesten de dood vinden. De film komt deze klap nooit meer te boven, maar zinkt steeds verder weg, met dank aan een slechte, zeer slechte cast (lachwekkende acteerprestaties).

1* voor de actie, want verder is het allemaal toch wel ruk.

avatar van jippie2010

jippie2010

Er zaten zeker een aantal goede scenes tussen,

maar voor de rest kwam het niet verder dan een gemiddelde B-film,

met typische Aziatische vechtscènes van het niveau van de jaren '80. *2,5