• 9.370.299 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mark Griffiths

Met onder meer: Brad Zutaut en Roberta Collins

Plot Hardbodies 2

"It's sun, sand, and sex in the Greek Islands."

Een filmploeg is op weg van Amerika naar Griekenland om daar een low-budgetfilm te draaien. Helaas is de crew niet weg te slaan van het Griekse strand, en lijken de hoofdrolspeelsters maar niet van de mooie Griekse mannen af te kunnen afblijven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1914 stemmen

Haha, subiet op tv. Eens zien wat deze "topper" te bieden heeft

avatar van sodo

sodo

Lachwekkend slecht

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Inderdaad geen hoogstaande film. Alhoewel het verhaal erg rommelig was, keek de film toch goed weg. Die Morgan (de verloofde van Scotty) had tamelijk veel weg van Kylie Minogue in the 80's. Het is duidelijk dat de film met weinig budget gemaakt is, zelfs de ratten en vliegtuig lijken nep.

Toch nog 2 sterren voor de enkele grappen.

Goed verhaal. .

avatar van stephan73

stephan73

Oei!

Ik hou wel van Amerikaanse sekskomedies uit de jaren '80, maar soms kom je er een tegen die totaal niet grappig of sexy is.

Zo'n film is dus Hardbodies 2. Nou heb ik deel 1 nooit gezien, dus of die ook zo saai is weet ik niet, maar dit deel is vervelend en bevat geen één grap die werkt.

Dat er genoeg vrouwen uit de kleren gaan, maakt het wat interessanter. Maar het blijft een slechte film!