• 9.375.261 stemmen

Geregisseerd door: Ralf Huettner

Met onder meer: Tom Gerhardt, Hilmi Sözer en Veronica Ferres

Gesproken taal: Duits

Plot Voll Normaaal

Tommie werkt als hulpmonteur bij een uitlaatservice. Wanneer hij de uitlaat van de Mercedes van zijn baas steelt, stelt deze een ultimatum om hem terug te krijgen.

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Hier kan ik weinig meer over zeggen dan dat ik het heb ervaren als uiterste bagger.

avatar van Jan Heemeltje

Jan Heemeltje

Ik vind hem echt GE-WEL-DIG!!

avatar van rwuudth

rwuudth

Achja, als je wat gedronken hebt, kan het best grappig zijn.

Ik weet niet of er ook een `internationale´ versie van de film bestaat.

Anders moet je in ieder geval het Kölsche dialect een beetje kennen.

avatar van DV1984

DV1984

Kan er niet minder van maken dan 5/5!

In september komt ook de nieuwe tommie en mario film de superbullen in de duitse bios... op youtube staat al een trailer... kan niet wachten !

avatar van TronMan

TronMan

Dit is echt compleet gestoord. Tom Gerhardt speelt weer zijn bekende debiele typje als in zoveel Duitse films van hem. Weer de bekende simpele poep en pis sex grappen en veel kots. Je moet er echt tegen kunnen. Wat wel leuk is dat de acteur ; Uwe Fellensiek uit de film ;Manta Manta 91 ( discotheek eigenaar) haast dezelfde rol weer speelt. Deze krijg op een gegeven moment een condoom met sambal om. Dat was dolkomisch. Voor de rest is het echt volhouden.