• 9.377.091 stemmen

Geregisseerd door: William Phillips

Met onder meer: Ryan Reynolds, David Suchet en Kristin Booth

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Foolproof

Kevin, Sam en Rob zijn de oprichters van een clubje genaamd 'Foolproof'. Het clubje bedenkt en berekent via high-tech apparatuur perfect uitgedachte plannen voor op het eerste gezicht onmogelijke overvallen. In theorie dan... Totdat ze door een gangster gechanteerd worden om ook daadwerkelijk een overval te plegen.

avatar van morpheus

morpheus

Een soort van versimpelde versie van Ocean's Eleven maar dan met 3 tieners (nouja jong volwassenen). De heist opzich is indrukwekkend, maar de setup van de film laat de uitwerking daarvan uiteindelijk wat tegenvallen. Tevens mist de film natuurlijk ook de alure van de bovengenoemde film, en wordt je nauwelijks betrokken bij één van de karakters. De acteurs vertolken hun rol trouwens wel naar behoeven.

Foolproof kijkt voor de rest prima weg en weet grotendeels te entertainen, en is één van de meer te genieten films in wat ik toch wel noem het tienergénre.

(Mijn score: ergens tussen 2,5 en 3, sterren en dan ben dan toch geneigd 3 te kiezen omdat er zoveel slechte tienerfilms zijn.)

avatar van Be3F

Be3F

Ik ging de film kijken om dat ik wel een Ryan Reynolds fan ben en met gebrek aan beter. De film kwam redelijk langzaam op gang maar het einde was een knaller, omdat ik niks van deze film verwachte is het toch erg meegevallen, erg goede film en zeker een aanrader! Geef 4 sterren.

avatar van TukkerBart

TukkerBart

Absoluut hele goede film , knap acteerwerk ook van de 3 hoofdrolspelers.

avatar van SirTinus

SirTinus

ja het is een simpele film maar hij heeft mij geen moment verveeld... leuke film. Ocean's 11 maar dan in het klein

avatar van De Knip

De Knip

Film is wel aardig en erg losjes. Vooral doordat laatste is het einde niet echt spannend. De muziek en de eenvoudigheid van bepaalde handelingen zijn daar debet aan.

Niet een topper, maar best aangenaam:

avatar van Hagele

Hagele

In tegenstelling tot anderen hier; vond ik het niet echt iets weghebben van Ocean's Eleven. Dit vanwege het feit dat de personages hier min of meer gedwongen werden iets te stelen, ook de motieven zijn geheel anders.

Keek wel lekker weg 3*

avatar van DiVrox

DiVrox

Ik snap niet dat jullie dit zo'n goede film vinden. Ik vond het idee leuk, maar de uitwerking bar slecht. Een stelletje youngsters die zich gedragen alsof ze al jaren in het vak zitten. Daarnaast vond ik de acteerprestaties ook erg matig.....een beetje te joviaal..kweenie...hij kon me geen moment raden. Heb em samen met een vriend van me gekeken en we hadden na afloop beiden het gevoel van "weer 1,5 uur verpest".

Ik ga een beetje mee met Knip, maar dan heb ik het gevoel over de hele film......

avatar van Justice4All

Justice4All

Lekker aangename film. Kijkt lekker, verveelt niet. Ik zit te twijfelen tussen 3 en 3,5 *. Ik doe voorlopig 3*

avatar van Fiend

Fiend

Leuke film, beetje voorspelbaar allemaal

avatar van Thomas

Thomas

je hebt het inderdaad al 3 keer gezien .. maar het is wel een leuk tussendoortje...

avatar van Thomas

Thomas

TukkerBart schreef:

Absoluut hele goede film , knap acteerwerk ook van de 3 hoofdrolspelers.

jaaa echt geweldige acteerprestaties...had wel een oscar verwacht...

kom op zeg....

avatar van CeCe

CeCe

Echt een geweldige en leuke film om naar te kijken.

Geen ingewikkeld gedoe, misschien iets te simpel allemaal.

Maar gewoon ***** van mij

avatar van janusjanus

janusjanus

Niets bijzonders, maar ook niks mis mee...

avatar van dvd_movie

dvd_movie

het is een gewoon een goeie film

avatar van queenie

queenie

Leuke film die lekker weg kijkt. Goed te volgen. En het einde is ook anders dan je verwacht. 4 *

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Ik kende hem niet, maar toen ik dit leesde had ik hem gelijk gehuurd. En ik moet zeggen het is een toppertje. Ben al een fan van Ryan Dus dat kan al niet stuk. De film heeft me erg vermaakt. Toppie !!!

avatar van Ramon K

Ramon K

"leesde"!?

avatar van Don Gertus

Don Gertus

Las.

avatar van gerardo

gerardo

aardige onderhoudende film,geen topper maar ja dat dit soort films eigenlijk bijna nooit

Nightstalker schreef:

Ik kende hem niet, maar toen ik dit leesde had ik hem gelijk gehuurd. !!!

Leesde??????? je bedoelt las

avatar van Gehenna

Gehenna

Aardige heist-film die het niet haalt bij the Score of O'11 maar toch is ie zeer vermakelijk en er zit een nice twist in het verhaal 3.5* krijgt ie van mij.

avatar van Blaatje

Blaatje

Vond het verhaal eigenlijk niet eens echt bar slecht... heb me wel prima vermaakt! Daarnaast mag ik die Ryan Reynolds wel!

3,5* van mij!

avatar van Conquest

Conquest

Heb 'm na een half uurtje alweer afgezet. En dat komt eigenlijk nooit voor. Kwam zo flauw en ongeloofwaardig over.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

wel een aardig goeie film. acteerprestaties waren wel goed. verdiend een 3*** bij mij..

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Tja, zeer onlogische en matig geacteerde film, maar het keek nog wel aardig weg.

avatar van Nixon17

Nixon17

Conquest schreef:

Kwam zo flauw en ongeloofwaardig over.

MMM gek dat heb ik nou bij jou....

Maja goeie film acteerwerk niks mis mee. Zeer goed verhaal niet spannend maar blijft wel steeds verassen! *4 en dat geef ik niet snel.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Matig verhaaltje, matige acteerprestaties, matige soundtrack.

avatar van fieko

fieko

is dit een zelfde soort film als sneakers?

avatar van alec

alec

Aangename komedie. Lekker luchtig en niet te ingewikkeld. Het verhaal blijft zich focussen op de 3 hoofdrolspelers zonder andere complexe bijverhalen.

Bovengemiddelde actiefilm, kijkt lekker weg.

Een *3.0

avatar van Zinema

Weinig nieuws onder de horizon op een flauw zijplotje na. De niet veel vertegenwoordigde humor moet je liggen maar helaas wordt dit werkje nergens echt goed. Gemiddeld.