Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: William Phillips
Met onder meer: Ryan Reynolds, David Suchet en Kristin Booth
Gesproken taal: Engels en Frans
Plot Foolproof
Kevin, Sam en Rob zijn de oprichters van een clubje genaamd 'Foolproof'. Het clubje bedenkt en berekent via high-tech apparatuur perfect uitgedachte plannen voor op het eerste gezicht onmogelijke overvallen. In theorie dan... Totdat ze door een gangster gechanteerd worden om ook daadwerkelijk een overval te plegen.
Kevin
Stanley Q. Hamish
Harry
Detective Mason
morpheus
Een soort van versimpelde versie van Ocean's Eleven maar dan met 3 tieners (nouja jong volwassenen). De heist opzich is indrukwekkend, maar de setup van de film laat de uitwerking daarvan uiteindelijk wat tegenvallen. Tevens mist de film natuurlijk ook de alure van de bovengenoemde film, en wordt je nauwelijks betrokken bij één van de karakters. De acteurs vertolken hun rol trouwens wel naar behoeven.
Foolproof kijkt voor de rest prima weg en weet grotendeels te entertainen, en is één van de meer te genieten films in wat ik toch wel noem het tienergénre.
(Mijn score: ergens tussen 2,5 en 3, sterren en dan ben dan toch geneigd 3 te kiezen omdat er zoveel slechte tienerfilms zijn.)
***
Be3F
Ik ging de film kijken om dat ik wel een Ryan Reynolds fan ben en met gebrek aan beter. De film kwam redelijk langzaam op gang maar het einde was een knaller, omdat ik niks van deze film verwachte is het toch erg meegevallen, erg goede film en zeker een aanrader! Geef 4 sterren.
TukkerBart
Absoluut hele goede film , knap acteerwerk ook van de 3 hoofdrolspelers.
SirTinus
ja het is een simpele film maar hij heeft mij geen moment verveeld... leuke film. Ocean's 11 maar dan in het klein
De Knip
Film is wel aardig en erg losjes. Vooral doordat laatste is het einde niet echt spannend. De muziek en de eenvoudigheid van bepaalde handelingen zijn daar debet aan.
Niet een topper, maar best aangenaam:
***
Hagele
In tegenstelling tot anderen hier; vond ik het niet echt iets weghebben van Ocean's Eleven. Dit vanwege het feit dat de personages hier min of meer gedwongen werden iets te stelen, ook de motieven zijn geheel anders.
Keek wel lekker weg 3*
DiVrox
Ik snap niet dat jullie dit zo'n goede film vinden. Ik vond het idee leuk, maar de uitwerking bar slecht. Een stelletje youngsters die zich gedragen alsof ze al jaren in het vak zitten. Daarnaast vond ik de acteerprestaties ook erg matig.....een beetje te joviaal..kweenie...hij kon me geen moment raden. Heb em samen met een vriend van me gekeken en we hadden na afloop beiden het gevoel van "weer 1,5 uur verpest".
Ik ga een beetje mee met Knip, maar dan heb ik het gevoel over de hele film......
Justice4All
Lekker aangename film. Kijkt lekker, verveelt niet. Ik zit te twijfelen tussen 3 en 3,5 *. Ik doe voorlopig 3*
Thomas
je hebt het inderdaad al 3 keer gezien .. maar het is wel een leuk tussendoortje...
Thomas
Absoluut hele goede film , knap acteerwerk ook van de 3 hoofdrolspelers.
jaaa echt geweldige acteerprestaties...had wel een oscar verwacht...
kom op zeg....
CeCe
Echt een geweldige en leuke film om naar te kijken.
Geen ingewikkeld gedoe, misschien iets te simpel allemaal.
Maar gewoon ***** van mij
queenie
Leuke film die lekker weg kijkt. Goed te volgen. En het einde is ook anders dan je verwacht. 4 *
Nightstalker
Ik kende hem niet, maar toen ik dit leesde had ik hem gelijk gehuurd. En ik moet zeggen het is een toppertje. Ben al een fan van Ryan Dus dat kan al niet stuk. De film heeft me erg vermaakt. Toppie !!!
gerardo
aardige onderhoudende film,geen topper maar ja dat dit soort films eigenlijk bijna nooit
firestarter33
Ik kende hem niet, maar toen ik dit leesde had ik hem gelijk gehuurd. !!!
Leesde??????? je bedoelt las
Gehenna
Aardige heist-film die het niet haalt bij the Score of O'11 maar toch is ie zeer vermakelijk en er zit een nice twist in het verhaal 3.5* krijgt ie van mij.
Blaatje
Vond het verhaal eigenlijk niet eens echt bar slecht... heb me wel prima vermaakt! Daarnaast mag ik die Ryan Reynolds wel!
3,5* van mij!
Conquest
Heb 'm na een half uurtje alweer afgezet. En dat komt eigenlijk nooit voor. Kwam zo flauw en ongeloofwaardig over.
kArIzMa_TuRk
wel een aardig goeie film. acteerprestaties waren wel goed. verdiend een 3*** bij mij..
boerenpummel
Tja, zeer onlogische en matig geacteerde film, maar het keek nog wel aardig weg.
Nixon17
MMM gek dat heb ik nou bij jou....
Maja goeie film acteerwerk niks mis mee. Zeer goed verhaal niet spannend maar blijft wel steeds verassen! *4 en dat geef ik niet snel.
alec
Aangename komedie. Lekker luchtig en niet te ingewikkeld. Het verhaal blijft zich focussen op de 3 hoofdrolspelers zonder andere complexe bijverhalen.
Bovengemiddelde actiefilm, kijkt lekker weg.
Een *3.0
Weinig nieuws onder de horizon op een flauw zijplotje na. De niet veel vertegenwoordigde humor moet je liggen maar helaas wordt dit werkje nergens echt goed. Gemiddeld.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen