Genre: Drama / Komedie
Geregisseerd door: David Kellogg
Met onder meer: Vanilla Ice, Kristin Minter en Deezer D
Plot Cool as Ice
"When a girl has a heart of stone, there's only one way to melt it. Just add Ice."
Johnny komt met zijn motorbende een dorpje binnenrijden, waarmee hij de aandacht krijgt van een intelligente studente. Zij komt nu voor de moeilijke keuze te staan: zal ze haar brave leventje voortzetten, of voor het avontuur kiezen door met Johnny mee te gaan?
Johnny
Mae
Grace
Gordon
Jordy
Eén van de slechtste films allertijden. En niet op een zo-slecht-dat-het-grappig-wor dt manier, gewoon erg, erg slecht. Neger-wannabe Vanilla Ice doet (net als in z'n muziek) z'n uiterste best om zichzelf onsterfelijk belachelijk te maken, wat hem dan ook perfect lukt. Een halve ster.
Jordy
was een keer op tv, toen hij nog redelijk "stoer" was
kom op mensen! nog 3 stemmen!!
SJOE®DO
ICCCCCCCEEEEAAAAHH!!!.. Echt een heeeeeele vette film.. sowieso roelt Vanilla ICCCCEEAAH echt de hardcore scene en ik vind hem echt superkomisch.. hele leuke scenes en uitspraken "HOMEBOY THIS!!" en tja de muziek hé.. YOU DIG IT? I DO!.. nooit ergens een soundtrack cd kunnen vinden, dus verder dan een gare kwaliteit gedownload mp3tje of een van de tv opgenomen nr op MD ben ik nooit gekomen.. blijft leuk elke keer dat ik hem zie.. Ok verhaal is misschien niet zo heel boeiend en het is zeker geen technisch hoogstandje ofzo, maargoed wie gaat dit soort films dan ok vergelijken met de toppers? 4 sterren op SJOE®DO's vermakelijkheids meter!
Etienne U
ICE was de man!! Film was ok lache.........tja net zoals sjoerd zegt niet echt top kwa verhaal want het slaat nergens op maar de uitspraken en grappen waren gewoon lache...............en de muziek doet het hem =] 4 sterren SLICKS
petey
- 1901 berichten
Dat er ooit iemand platen van hem gekocht heeft, ik sta er nog steeds versteld van. Ice Ice Baby,
Jordy
something.. grabs a hold of me tightly
flow like a harpoon daily and nightly
narva77 (crew films)
Hmm Jordy, weet niet wat ik hier nou van moet denken
Jordy
"will it ever stop?" yo, I don't know
turn off the lights... and I'll glow
bioscoopzaal
To the extreme I rock a mic like a vandal
Light up a stage and wax a chump like a candle.
Ik kende heel die rap ooit uit m'n hoofd ... kan je nagaan
En wat een geweldige film!
kende het ook ooit
hehe
maar de volgende regel wordt voor mij wat lastiger
iets met deadly, melody en felony geloof ik
Spider
Met camerawerk van Janusz Kaminski, tegenwoordig vaste cameraman van Spielberg.
Neder
tja dit slaat nergens op man! hoe kan je in hemelsnaam Cool as ice in je top 10 hebben staan??????????? wat staat er op 1 bij jou? Alfred Joducus Kwak??!!! Deze film was net als Vanilla Ice geheel overbodig. Ik kan niet geloven dat iemand deze film goed vind
Derkje
Deze film hoort echt in de flop 100 jongens! 0.5
Dan moeten nog 23 mensen 'm gaan kijken, vind maar eens wat vrijwilligers zou ik zeggen.
V
Dit moet 1 van de slechtste films aller tijden zijn.... En wat is die Vanille IJs een maf figuur zeg. Hij moet dus cool overkomen, maar lachwekkend lijkt me toch een beter woord. Alleen die belachelijke poster al. 0,5*
xangadix
Drop that zero and get with the hero!
Ice is wel zo'n ontzettend domme klojo in deze film dat je je plaatsvervangend zit te schamen. 3,5 ster omdat ik steevast van onze bank rol van het lachen als ik deze film kijk. Mijn exrental video begon al vervaarlijke tekenen van slijtage te vertonen, dus ik heb hem maar snel op dvd gezet. Zou hij ooit echt op dvd uitgebracht worden..?
xangadix
Drop that zero and get with the hero!
Ice is wel zo'n ontzettend domme klojo in deze film dat je je plaatsvervangend zit te schamen. 3,5 ster omdat ik steevast van onze bank rol van het lachen.
The UndeRtAkEr
Ook ik heb zitten lachen om deze film.
Wat een raar figuur die Vanilla ice met een hoop kapsones.
Al vond ik hem in de tijd dat hij en mc hammer helemaal in de rapscene waren helemaal te gek.
Weet eigenlijk niet waarom !
Mischa
"If my rhymz were a drug, I'd sell it by the gram" - Hahaha!
Vanilla Ice, poeh, was bijna naar zijn show geweest. Kunnen jullie je voorstellen dat deze volledige no-no ooit in de AHOY mocht optreden?!?!?!? Hij schijnt tegenwoordig een fietsenwinkel te bestieren. 't Kan verkeren.
Film nooit gezien; toen 'ie uitkwam was ik al tot de onvermijdelijke conclusie gekomen dat deze whigger 't nét niet was. Maar als 'ie nog eens op Tv komt.....wie weet
damon
net zo triest als alle hip-hop films die nu worden uitgebracht
ik k*ts op de hip-hop (film)wereld
Asmahan
Kan niet anders dan me bij Xangadix aansluiten. Deze film is natuurlijk te triest voor woorden, waardoor hij uiterst vermakelijk wordt.
chino
Maandag 14 Maart 2005
Hallo Mensen,
Wie kan voor mij de film "Cool as Ice" leveren tegen een vergoeding,
copy, vidoe en of dvd Het maak niet uit......
Alles mag, als het maar draait Hihi
mijn E-Mail: [email protected]
Tel: 06 -43127737
er staan er 5 op ebay
alleen niet ondertiteld, misschien wel op die van een dvd

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

As Good As It Gets