• 9.372.182 stemmen

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Scott P. Levy

Met onder meer: William Katt, Alexandra Paul en Monte Markham

Plot Piranha

"Lost River Lake was a thriving resort, Until they discovered..."

Paul Grogan (Katt) helpt detective Maggie McNamara (Alexandra Paul) twee tieners te vinden. Hun pad leidt hen naar een geheime legerbasis waar ze piranha's kweken die alleen maar in schoon water kunnen overleven.

avatar van kneuckeretto

avatar van mikey

mikey

Ik denk een remake.

avatar van Wouter

Klopt. En gemaakt voor tv.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

is deze dan beter dan de officielen ? en zijn de piranha's nog mooier? (deze film is niet zo beroemd geworden als het origineel)

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Over overbodige remakes gesproken!! De film uit '78 van Joe Dante is veel spannender. De effecten zijn bijvoorbeeld al veel beter; neem het koppeltje aan het begin. In de '78 versie zie je nog prachtig de hand van het meisje vanaf het zwembad het water in glijden, hier zie je alleen maar het water.... Nee, geef mij maar de '78 versie.... 1 *.

avatar van uberjason

uberjason

ik ben het helemaal met je eens AmazingPP, de hele film heeft volgens mij niks gekost, want de piranha effecten komen regelrecht uit het origineel. verder is de film slecht ge-typecast. wie is het met me eens dat alexandra paul, een journaliste is in wie we alleen maar de baywatch babe kunnen herkennen? ze had in piranha gewoon als een duikster moeten spelen, dan was ze nog iets geloofwaardig in de film

avatar van AGE-411

AGE-411

Is dit deze met het kinderkamp?

En met de zwembaden vol piranha's die ontsnappen in een rivier?

nightbreed

Dit is de TV-film remake van de cultklassieker uit '78.

Deze versie ken ik nog niet en originele versie heb ik ooit een keer gezien maar daar kan ik me niet veel meer van herinneren.

avatar van waxs

waxs

Dit is echt geweldig, nu bij het eerste reclameblok aangekomen en wat een topper van ongekend niveau. Wat een briljante film!

avatar van niethie

niethie

Net een klein stukje van het einde gezien en wie zag ik langs komen mila kunis uit de that 70's show ze zag er toen erg schattig uit.

avatar van Snufkin

Snufkin

Wat een verschrikking! Ik heb zelden een film gezien met zo' n idioot plot. Met name de professor is onnavolgbaar in haar beslissingen. De special effects zijn uiteraard wel hoogstaand. Daarbij opgeteld de realistische nabootsing van piranha-geluid (vleermuisachtig?) maken deze film tot een pareltje.

avatar van s0njaa

s0njaa

Whahahahahahahahahaha

verschrikkelijk..

ik heb m gister na een kwartier uitgezet

avatar van dammit

dammit

begrijp het niet mijn oom heeft piranha's in zijn 600 liter aquarium maar die zijn niet zo aggresief en het is ook wildvang dus ( bets logish gewoon neppe film beetje overdreven)

een 2,5

avatar van ridder80

ridder80

komt vanavond op tv ff kijken dus die film uit 78 heb ik al gekocht voor 2 euro bij de frs

nightbreed

Aan de hoes te zien is dit een topfilm!

avatar van AGE-411

AGE-411

nightbreed schreef:

Aan de hoes te zien is dit een topfilm!

aan de score te zien ook

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Hahah wat een film >.< Wel een kleine schattige Mila Kunis, dus 1 ster!

avatar van FullMoon

FullMoon

AGE-411 schreef:

aan de score te zien ook

De waardeloosheid ten top hahahahaha.

Ik heb hem net gekeken en wat een afkraker.

avatar van Penrue

Penrue

Ik heb hem net voor de helft gekeken (zat op me laptop en tv te kijken) en ik vond het echt een matige film. Ik geef het 1.5 sterren omdat ik van horror hou, anders was het 1 ster.

Het geen waar ik me het meeste aan irriteerde is dat er geen ruk klopte van die piranha's, alsof die beesten alles in het water kapot bijten. :S Is echt gewoon zo'n stom fabeltje.

Als je graag je tijd wilt verdoen en een zwakke film wilt zien, dit is een hele goeie dan.

avatar van -Roald-

-Roald-

Penrue schreef:

Heb je de film niet begrepen . Er is geëxpirimenteerd op de Piranha's zodat ze konden overleven in zout water, zichzelf snel voortplanten en dat ze alles wat bewoog te grazen zouden nemen. Ze wilden deze Piranha's inzetten in de oorlog (voor alle duidelijkheid).

Waar ik me aan irriteer zijn mensen zoals jou, die alleen maar bullshit uitslaan.

avatar van TerryA

TerryA

de originele piranha film (uit de jaren 70) was uiteindelijk meer vermakelijk - niet goed maar best leuk om een keer te zien - deze versie van de jaren 90 is een ramp!

nightbreed

Tja, eigenlijk is alles fout aan deze film.

Ik heb hier en daar een stukje gekeken en toen ik het einde zag kreeg ik zo'n 'ooohw jaaaah erlebnis', ik had de film ooit al een keertje gezien en alleen een scene aan het einde is blijven hangen. Dat zegt toch genoeg zou ik zeggen.

avatar van 606

ramzalige rampenfilm cq horror en was niet veel horror te vinden heel weinig maar.

zo nep en slecht acteerwerk.

1,5 ster

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

Leuk dat je de handen in de plastic piranha's zag zitten en de startblokken van het zwembad zag.

Ze willen de piranha's voor de oorlog gebruiken. Wie willen ze dan verslaan? Koning Neptunes?

avatar van uberjason

uberjason

Dat zou je aan de regisseur moeten vragen: wat is de motivatie van mn vissen?

Nee, deze piranha film mag van mij wel snel vergeten worden...en ik denk dat William Katt, Alexandra Paul en Mila Kunis er ook zo over denken....sinds wanneer maken piranhas walvis geluiden? ik vond het geluid uit de originele Piranha toch best wel grappig en ook wel een beetje te plaatsen alsof al die scherpe tandjes aan het malen waren. Deze film heeft niks toe te voegen, zelfs minder dan het origineel. Ik vraag me echt af waarom deze film gemaakt werd..wat was de roeping van de filmmaker en welke drugs slikten of rookten de hoofdrolspelers.....

avatar van charmed one

charmed one

ik ben het helemaal met uberjason eens. hij is nog slechter dan het orgineel.dit is echt een van de aller slechtste remakes die ik heb gezien.

avatar van movielou

movielou

vond deze helemaal niet zo slecht best een vermakelijke film alleen het acteren was niet zo goed.

2,5

avatar van FredKrueger

FredKrueger

ik heb de film gezien en vond hem wel meevallen

vond de echte film uit 1978 beter (zeker omdat deze film wat kleine scenes van de film uit 1978 bevat)

maar toch wel een 3,5 waard