• 9.369.636 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: James F. Robinson

Met onder meer: Brendan Fraser, Joanna Going en Celeste Holm

Plot Still Breathing

"True love, midnight visions and stacking rocks. OR The love of a lifetime can begin with a dream"

Soms zijn twee mensen in alle opzichten voor elkaar geboren. Soms is er maar één ding dat ze uit elkaar houdt. Dan is het simpele feit dat de één de andere nooit heeft ontmoet. Fletcher McBracken heeft een visioen over de vrouw van zijn leven. De signalen die hij krijgt zetten hem op het spoor van Rosalyn (Roz) Willoughby. Maar deze verleidelijke schoonheid speelt een dubbelrol. Hij weet dat zij de ware is, zij denkt dat hij vermogend is. Hij is op zoek naar de ware liefde, zij naar geld! Wie dat spelletje met de liefde durft te spelen, kan uiteindelijk flink verliezen....

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van 11501150

Had een goede film kunnen zijn, want het uitgangspunt leent zich ervoor. Naar mijn mening minder goed uitgewerkt, desondanks vermakelijke film. 3*

avatar van Hans P

Hans P

Leuk wegkijkertje als je van romantische films houdt. Het verhaal is een beetje dun, maar de beelden zijn wel mooi en het tempo heel ontspannend. Fraser is een beetje een dommig type, maar gelukkig wel heel anders dan in zijn George uit de Jungle films.

avatar van timburton

timburton

Ja... Wat moet ik hier nou van vinden? Is niet bepaald een Romcom, zoals werd gezegd. Het genre was voor mij onbekend. Script was heel goed, maar het regiesseur werk was flutwerk. Going speelt erg goed, maar Fraser irriteerde mij een beetje. Wel zeer goed verhaal. 1.5

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Toen ik de beschrijving hier las, leek hij me heel leuk. Ik vind op zich de kern van het verhaal geweldig, maar het zou beter uitgewerkt kunnen worden denk ik. Maarja, ik vond hem toch nog best leuk dus 3.5*.

avatar van T.Bos

T.Bos

Zucht... de ware liefde in een droom ontdekken en verscholen in een steen? Mooi gegeven, mooie mensen, maar erg sloom uitgewerkt.

avatar van MasterRRR

MasterRRR

Pfft, wat een slecht verhaal en acteerwerk van Fraser. Enige positieve is de charme van Going

avatar van Malick

Malick

Ik kwam er te laat achter dat ik deze film al eens eerder had gezien. Ik heb hem dan ook maar uitgekeken omdat ik er maar heel weinig van kon herinneren laat maar weer eens zien dat dit soort films meestal niet al te beklijft. De film is nergens echt origineel of spraakmakend te noemen. Toch is het geen slechte film dat vooral komt vanwege het onnozele script en de uitwerking ervan. Daarbij hangt het moraal van minuut één in de lucht maar wordt niet doorgedrukt op de kijker. De chemie is aanwezig tussen Brendan Fraser en Joanna Going alleen jammer dat de film nergens echt verrast.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Ik vond die film best vermakelijk.

En de charme van Going is idd ook mijn grootste pluspunt van deze film.

avatar van Dk2008

Dk2008

In het begin zat ik heel laag met mijn stem en dacht dit wordt niks. Ik ben ook niet zo weg van Brendan Fraser. Vreemde film, met dat visoenen-gedoe, dat onderwerp moet je ook al liggen. Wordt na een half uur wel beter, hoewel het voor mijn doen, een aparte film blijft, echt geen romantische komedie hoewel die lijn wel gevolgd wordt, maar ik heb nauwelijks gelachen, alleen dat ze die vent nog een schop geeft, dan toch eerder een romantisch drama. Fraser doet het hier best aardig, ook Joanna Going speelt best goed. Ook nog wat aardige bijrollen, waaronder Celeste Holm (o.a. van High Society) en Ann Magnuson. Lou Rawls komt ook nog in de film voor, maar waarom die bij IMDb als eerste wordt genoemd.

Moet wel zeggen dat ik ook niet zo goed weet wat ik er mee aan moet, dat is ook vaak lastig zo'n eerste keer kijken, maar bij deze film al helemaal, en heel goed mogelijk dat ik hem de volgende keer nog wel wat beter vind. Het heeft namelijk vaak ook wel wat liefs, met die marionetten en jazz-muziek, mooie beelden en mooi opgenomen, o.a. die scène met de diaprojector en met relaxte muzikale omlijsting erbij. Een ontspannend filmpje, behoorlijk romantisch, alleen zonder al te veel diepgang daarbij. 4.0