De gekke dokter Humpp ontvoert koppeltjes terwijl ze net aan het vrijen zijn. Hij neemt ze mee naar zijn kasteel waar hij ze gevangen houdt en ze injecteert met een serum dat hun seksuele prestaties zou moeten verhogen. Terwijl zijn proefkonijnen aan het vrijen zijn, tapt hij hun vloeistoffen af. Humpp heeft de sappen nodig om te voorkomen dat hij zelf in een monster verandert.
Horror? Ver te zoeken. Je zal een sterk vergrootglas nodig hebben om er ook maar een glimp van te bespeuren.
De enige gruwel zou zijn dit gedrocht te moeten bekijken van het begin tot het einde. Althans ls dit mijn verdict voor de Something Weird US DVD version (zogenaamde special edition) is, waar ze dan nog met de originele versie hebben geknoeid. Veel woorden zal ik er maar niet aan vuil maken.
Gewoon oervervelend.
Dan nog liever "Sangre de Vírgenes" van dezelfde kineast, al is het ook geen hoogvlieger. Maar de Mondo Macabro DVD van deze laatste film aka "Blood of the Virgins" was tenminste nog wél verzorgd.
Horror is het zeker niet, sci-fi dan weer wel al is de focus hier vooral op seks en naakte (vooral vrouwelijke) lichamen. Dat lijkt me ook de enige reden waarvoor iemand dit onding ook zou bekijken, want het concept slaat gewoon nergens op. Anderhalf uur is dan ook veel te lang voor een film met zulk saai verhaal en ditto karakters. De 'aanstoker' van de daden is een sprekend brein die Humpp instructies geeft. Het deed me bij momenten aan de Duitse film The Head denken uit 1959. Die film vind ik daarentegen heel atmosferisch en erotischer dan deze zonder dat er echt naakt is in te zien. Bovendien zijn de karakters en het verhaal stukken beter dan deze niemendal.