• 9.373.574 stemmen

Met onder meer: Houston Baker, Danielle Donahue en James Carolus

Gesproken taal: Duits

Plot Jurassic Prey

"Prepare for extinction"

Een vrouw steelt geld van haar man, die tevens maffiabaas is, in de hoop een nieuw leven te beginnen met haar geliefde. Tegelijkertijd pleegt een voormalig kindster samen met zijn vrienden een bankoverval, waarna ze op de voet gevolgd worden door een rechercheur. Al deze personen eindigen in hetzelfde verlaten huisje. Wat ze niet weten is dat er in die omgeving een dodelijk dier huist.

avatar van tattoobob

tattoobob

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

En nee, dit is niet van The Asylum!

avatar van Bluebird59

Bluebird59

Het verhaal is wel grappig, alleen de special effects of liever gezegd het gebrek daaraan maakt dit buiten de leuke dames het aankijken niet waard. Een dinopak van schuimrubber en veel tomatenketchup. En dat in 2015. Bagger.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Trailer ziet er goed uit.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Voor de fans van Jurassic Attack (2013)

avatar van Bluebird59

Bluebird59

Inderdaad. Zelfs het cover art is nog gejat.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Erg lowbudget gemaakte film. Als deze film echt 87 minuten duurt heb ik een zwaar geknipte variant gezien trouwens, want die van mij klokte af op net iets meer dan 70 minuten.

De dinosaurus effecten Brett Piper zijn natuurlijk verre van overtuigend. Een heel klein beetje stopmotion en het overige aan rubberen pakken/maskers. Jammer, want het zorgt ervoor dat we maar weinig "dino actie" te zien krijgen. Dan gaat mijn voorkeur bijna nog meer uit naar een Asylum maaksel.

Verder is het acteerwerk ook ver beneden de maat. Men lijkt qua typetjes en stijl een beetje het jaren '80 werk van mannen als Jim Wynorski en Fred Olen Ray als inspiratie te hebben gebruikt, al ontbreekt in deze film de nodige hoeveelheid nudity.

Daarnaast lukt het ze niet om echt dat jaren '80 throwback idee te krijgen, zelfs niet door het toevoegen van een acteur die zogezegd in die jaren in obscure (horror)films acteerde.

Ook het camerawerk is verre van goed en doet hier en daar haast denken dat je naar een SOV film aan het kijken bent.

Goed, de Polonia broeders zijn nou eenmaal lowbudget filmmakers, maar men zou toch denken dat ze na al die jaren ervaring wel wat beter met de beperkte middelen om zou kunnen gaan dan hetgeen ze in deze film laten zien.

Een horrorfilm uit de onderste regionen van dit genre.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik doe er nog een halve ster af, want vergeleken met deze film vind ik een film als de eerder deze avond door mij bekeken 3-Headed Shark Attack bijna goed.

avatar van Bantavoer

Bantavoer

Bij de trailer dacht ik: hé, is dat niet van Ray Harryhausen? Ziet er anders uit dan op de poster. Wat een nepdino. En dan de film zelf. Jurassic Attack was om te huilen, dit ook. Nee, dan blijft Jurassic City nog ver boven deze twee, hoewel het ook geen topfilm is, want met Jurassic Park kunnen ze niet aan tippen.

avatar van 606

Oh wat nep die trailer, daar ga ik niet aan beginnen. Poster dino is totaal anders dan de trailer. Die in de trailer heeft nog niet eens veel tanden.