• 9.376.097 stemmen

Miami Supercops (1985)

Actie / Komedie | 96 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titels: Poliziotti dell'Ottava Strada / Trinity: Good Guys and Bad Guys

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Bruno Corbucci

Met onder meer: Terence Hill, Bud Spencer en C.B. Seay

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 12 december 1985

Plot Miami Supercops

FBI-Agent Doug Bennet (Hill) en zijn gepensioneerde collega Steve Forest (Spencer) trachten in Miami de buit van een overval op een bank in Detroit op te sporen. Daarbij doen ze zich voor als straatagenten uit Miami.

Doug Bennett / Jay Donell

Steve Forest / L.A. Ray

Chief Tanney

Robert Delman / Ralph Duran

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Bud en Terence rule! Ik kan de avonden al niet meer tellen die ik in mijn prille jeugd met de films van deze twee heren heb doorgebracht. Puur jeugdsentiment.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Damn, dat ik hier nog niet op gestemd had zeg

Ps welke is ook al weer met dat 1 van de 2 op een inheems eiland met de dochter van een koning moet trouwen?

?

Hij staat er pas net op narva

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ja, kom er ook net achter

avatar van Padd0

Padd0

Echt een hele slechte film maar toch ook weer zo slecht dat het grappig is, 1,5*.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Puur jeugdsentiment. Prachtig.

avatar van TheVoice

TheVoice

Het is natuurlijk wel een slapstick met Bud en Terence. Heb vroeger veel van de zgn. Vier Vuisten-films gezien. Vond deze iets minder.

avatar van xangadix

xangadix

Wie zou deze film geregisseerd hebben..? Het staat heel onduidelijk op de poster...

avatar van gemaster

gemaster

Alle films van Spencer en Hill zijn natuurlijk erg slecht, maar de meeste zijn slecht op een leuke manier. Deze duidelijk niet. 1,5 ster.

avatar van Waku

Waku

Na vele Bud Spencer met Terence Hill te hebben gezien slaat de verzadiging toe.

Opnieuw veel rammen en rossen en dezelfde grappen.

avatar van thunderball

thunderball

NEE juist niet bij deze!

De bekende rauspartijen ontbreken bij deze volledig en dan blijkt de rest niet echt de moeite waard te zijn en als politiefilm is dit natuurlijk een lachertje zo ongeloofwaardig.

Eerste van het duo die me echt enorm tegen viel!

avatar van sydney

sydney

Die film heb ik talloze keren gezien als tiener. Geweldig vond ik het, naast CHiPs natuurlijk.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Damn, dat ik hier nog niet op gestemd had zeg

Dat is De Vier Vuisten Hebben de Tropenkolder, oftewel....Chi Trova un Amico, Trova un Tesoro .

Die is trouwens voor mij dan , ook nog ietsjes beter dan deze.

Maar , ben altijd al trouwe fan van `t duo geweest...heb ze allemaal al gezien en ze lijken niet eens verouderd.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

xangadix schreef:

Bruno Corbucci....en `t staat er met dikke koeieletters op ( zelfs 2 keer )

Èven opletten xangadix.....klein leesfoutje misschien???

avatar van Quentin

Quentin

Of ... humor?

avatar van Theunissen

Geweldig Bud Spencer en Terence Hill film. Op zijn Duits is deze film zelfs nog een stuk beter. Ik heb er vaak om moeten lachen en de vechtscenes zijn lekker overdreven. Heerlijk gewoon.

avatar van Legan

Legan

Een prima Spencer & Hill hoewel het wel een tandje lager is dan diverse anderen. En dat is jammer maar ja, ze waren toen ook al de jongsten niet meer. Het verhaal is matig en de scènes gaan soms van de hak op de tak. Toch herbergt het de sfeer die ze met zich meebrengen hoewel het jammer is dat er niet meer klappen en grappen in zitten.

5,8 uit 10 (3,0*)

avatar van Wouter

Damn, dat ik hier nog niet op gestemd had zeg

Chi Trova un Amico, Trova un Tesoro (1981)

De leukste niet-western...

avatar van Quentin

Quentin

Alleen die begintitels al; YouTube - MIAMI SUPERCOPS inizio film - BUD & TERENCE ... Bud & Terence in Miami Vice stijl (ook weer zo'n aanstekelijke (foute) muziek van de gebroeders De Angelis.

avatar van Film Pegasus

Bud Spencer en Terence Hill in deze lekkere foute 80's film. Het duo heeft veel gelijkenis als B.A. en Murdock/Face van The A-Team. Het acteerwerk van de bijrollen is zo slecht dat vooral het bekende duo er als beste uitkomen. Bekijk het verhaal als een lange aflevering van The A-Team of Miami Vice, met de nodige humor en actie. Geen topper van het duo, maar toch wel eens leuk om te zien.

avatar van Quido

Quido

Stiekem zijn dit soort 13 in een dozijn Spencer en Hill films toch erg vermakelijk. Rommelig, flauw en cliché, maar o zo'n lekker kijkvoer.

avatar van steventje

steventje

Dit zijn gewoon feel good movies. Ik begrijp wel dat vrouwen zoiets niet graag zien of de humor niet snappen dus best alleen of met vrienden kijken

Trouwens de begintune van deze film is de max !

avatar van Statiegeld

Statiegeld

De meeste films van dit duo hebben geen al te hooghoog niveau maar juist daarom zijn ze erg leuk. Het superdunne verhaaltje met een plot die je al van tien kilometer aan ziet komen, heel neppe actiescenes, verschrikkelijke bijrolacteurs neem ik allemaal voor lief maar deze film liep niet altijd even vlot en kon me niet altijd amuseren.

2.5 *

avatar van jordandejong

jordandejong

weer een heerlijke goedkope film met terence hill en bud spencer.

Het heeft weer het lekkere goedkope sfeertje. En heerlijke muziek.

avatar van Blarown

Blarown

achja goeie film voor 1 euro

avatar van Lurker ll

Lurker ll

Blarown schreef:

achja goeie film voor 1 euro

Welke winkel? Nog meer films van dit stel voor 1 euro?

Heb ze allemaal al 3 of 4 x gezien in m'n jeugd en later, blijft lachen dit!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ook iets bekends van dit beroemde Italiaanse duo. Gewoon een vermakelijke en foute film uit de jaren 80. Daar houdt het helaas mee op. Maar het krijgt toch nog een 2,5.

avatar van Phantasm

Phantasm

Erg leuke komedie van het tweetal dat er weer lustig op los knokt, vermakelijk om naar te kijken.

avatar van Metalfist

Metalfist

Tweede kennismaking met het duo

Ik kende Bud Spencer & Terrence Hill van naam maar ik had nog nooit de moeite genomen om eens iets van hen te zien. Daar kwam verandering toen ik Watch Out We're Mad in bezit kreeg voor weinig geld. De eerste keer sloeg tegen wegens vervelende ondertiteling maar de 2e keer was het prijs, Bud Spencer & Terrence Hill zijn cool! Toch duurde het weer een tijd eer ik iets nieuws van hen zag maar toen ik in de Kringloopwinkel 5 films van het duo voor 1.50 euro per stuk vond, heb ik ze toch maar meegenomen. Gisteravond de kortste van de 5 uitgezocht, ik was nogal moe, en me laten wegvoeren naar het zonnige Miami.

Toch voelt dit voor mij al direct als een vreemde eend in de bijt aan want qua knokpartijen is er niet zo bijster veel te beleven. De gevechten zijn erg kort en persoonlijk niet zo heel goed geslaagd vind ik. Gelukkig heeft de film nog wel wat anders vermakelijk te bieden. Het plot is een nogal redelijk standaard misdaadverhaal met een aantal intriges die je van ver kunt zien aankomen maar het wordt er niet minder vermakelijk om. De film duurt anderhalf uur en blijft dan ook de gehele speelduur boeien. Minpunt is wel de vreselijke muziek, iets waar ik bij Watch Out We're Mad ook al last van had. Op zich niets tegen de deuntjes maar ze worden te vaak en te veel gebruikt. Ik werd al zot toen het menuscherm stond te spelen en de openingsscène (die voor de rest wel typisch Miami aanvoelde) werd dan ook serieus verneukt door de muziek. Op zich komen de deuntjes wel meer voor in de film maar dan zijn ze minder storend. Vraag me ook niet waarom. Voor velen zal dit een kwestie zijn van jeugdnostalgie maar voor mij is dit het bewijs dat de films wel degelijk iets waard zijn want ze weten me nu te vermaken terwijl ik vroeger nooit iets van hen heb gezien. De gemiddelde score die veel van hun films ontsiert is dan ook serieus onterecht.

De tijd haalt iedereen in en het is vooral te merken aan Terrence Hill. Ten tijde van Watch Out We're Mad kende hij nogal een hoog pretty-boy gehalte maar hier is dat toch wat vermindert, wat nogal logisch is want we spreken van 11 jaar tussen beide films. Bud Spencer daarentegen ziet er nog altijd hetzelfde uit en geweldig dat hij is. Het is werkelijk een gorilla van een vent en de confrontatie tussen de krachtpatser en Charro is werkelijk fantastisch. Sowieso zijn de scènes tussen Hill en Spencer goud waard, vooral wanneer William 'Bo' Jim zich er nog bij mengt. Voor de rest is er ook nog van wat vrouwelijk schoon te genieten door de aanwezigheid van Jackie Castellano en Rhonda S. Lundstead. Wel leuk want 90 minuten naar venten zien, het begint ook wel te vervelen. De scène waar Lundstead haar intrede maakt is natuurlijk fantastisch, die blik van Spencer is om in te kaderen. Niemand acteert van een hoog niveau maar het voelt allemaal zo ontzettend fout en cheesy aan, dat je me hier wel een avondje mee kunt vermaken. Ik kijk in ieder geval wel uit naar de 4 andere films die nog op de to-see lijst staan.

Voor velen precies een slechte in de reeks vanwege het weinige vechten maar voor mij gaat die vlieger niet op. Spencer en Hill zijn cool en ze zullen het blijven. Het plot is van een redelijk niveau maar het duo maakt ontzettend veel goed.

Dikke 3.5*

avatar van Ramon K

Ramon K

Zelf vind ik die muziek juist erg leuk maar dat is natuurlijk ook gekoppeld aan hopen jeugdsentiment.