• 9.369.453 stemmen

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 15 februari 2001

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Bedazzled

"Meet the Devil. She's giving Elliott seven wishes. But not a chance in Hell."

Elliot Richards is niet populair, zijn sociale leven is onbestaand, zijn beroep als technisch adviseur stelt niet veel voor en hij koestert bovendien een onbeantwoorde liefde voor zijn collega Alison Gardner. De vernederingen beu smeekt Elliot om een beter leven en de liefde van Alison. Zijn verbazing is groot wanneer blijkt dat zijn smeekbede verhoord wordt. Zijn hulpkreet wordt beantwoord door niemand anders dan de Duivel zelf. Maar uiteraard moet er een prijs betaald worden: de Duivel wil Elliots ziel.

Alison / Nicole

Elliot's Cellmate

Desk Sergeant

avatar van Jordy

Jordy

De film viel me heel erg mee. De diverse wensen van Elliot zijn heel erg grappig, en fantastisch gespeeld door Fraser. Hurley speelt aanzienlijk minder goed, maar compenseert dat weer met andere zaken Op het eind wordt het wat minder, maar goed, je moet toch een eind aan een film breien. 3 sterren.

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

BedaZZled.. leuke komedie die vooral in het begin ERRUG grappig is... later moet er zoals Jordy al zei natuurlijk een eind aan de film gebreid worden.. maar dat is niet echt ergelijk ofzo.. verder zorgt de aanwezigheid van Liz Hurley ook voor het nodige kijkplezier... BedaZZled krijgt van mij 3 sterren...

avatar van iman

iman

ERG FLAUW, ERG SLECHT!

avatar van Etienne U

Etienne U

effe gedowncheckd en ok was wel leuk..........niet voor de bios maar toch wel vermakelijk..........HURLEY rulez hehehehehhe 3 sterren

avatar van Wolf

Wolf

Viel behoorlijk tegen. En ik ben best wel een fan van Brandon Fraser. Erg flauwe humor.

avatar van Blindfold

Blindfold

Het idee was leuk, maar de uitvoering viel een beetje tegen. Na de basketballer ging het eigenlijk helemaal nergens meer over.

avatar van shayed

shayed

Liz Hurley is ZO lekker! Verder niet zo'n bijzondere film.

***

avatar van filmfreaky

filmfreaky

K heb um samen met mijn vriendin gezien en we vonden 'em 3 sterretjuz waard...

Niet heel erg speciaal maar wle vermakelijk en grappig ***

avatar van Eef

Eef

Kvond het wel een grappige film. Niet egt super, maar wel grappig bed8 en leuk gespeeld. 3 sterren ***

avatar van sydney

sydney

Het grappigste uit film is het moment dat hij opeens Spaans gaat spreken.

avatar van Jarre

Jarre

Kan die gast nu echt geen andere personages spelen

dude ik zucht nu echt 6ltr.

avatar van lorelei

lorelei

mwah, kheb hem 3 keer gezien op canal + (khad niks te doen 's ochtends. Hij is wel grappig, maar dat is het.

avatar van Bandit

Bandit

De film begint aardig, maar stort daarna als een kaartenhuis in elkaar. 1 1/2 ster

avatar van Hemdale

Hemdale

Wel een aardige film niet geweldig maar er zitten wel leuke momenten.

avatar van homerjay

homerjay

3* vanwege de komische momenten. Niet meer, niet minder. Geen film om naar uit te kijken, maar wel leuk om naar te kijken.

Net op BBC gezien, maar had hem al een keer op school gezien. Ik vond het een erg vermakelijke film, bepaalde wensen van Fraser waren erg grappig uitgewerkt. Er zat wel een beetje een moraal in het verhaal: je moet iets van je leven maken, dat doet niet iemand met een toverstokje voor je maar ik vond dit gek genoeg niet eens storend. En owja, de duivel had ook leuke verschijningen;)
3,5 sterren

avatar van Derkje

Derkje

Wel een leuke film, met goeie grappen, echter met een soms wat overdreven acterende Fraser. De regie van Ramis is goed. Een welverdiende 3.

Anatolia

Dacht echt niet dat ik zou genieten van deze film en van Fraser. Hij bewijst hier dat hij een veelzijdige acteur is. De ene keer is hij een stoere Spaans-sprekende drugsbaron, de andere keer een mietje dat jankt bij elke zonsondergang.

avatar van De GeuS

De GeuS

Leuke film, met idd vooral Fraser die het erg leuk doet in de verschillende typetjes.... 3 sterren...

Purmerend

Dat wensen gedoe doet me verdacht veel aan Aladdin denken. Eerst dat met die fast food keten en ook met zijn laatste wens.

Echt een draak van een film. 1*

avatar van filmliefhebber

filmliefhebber

Was dit een ontgoocheling zeg. Brendan Fraser doet zijn best en overtuigt, maar ook hij kan de film niet redden van de ondergang.

beoordeling: 1 / 5

avatar van Take One

Take One

Een film om niet bij na te denken, wel vrij slap natuurlijk. Heb 1 keer echt gelachen; wanneer Fraser tot zijn eigen schrik perfect Spaans spreekt.

Purmerend schreef:

Misschien ligt het eraan dat het best lang geleden is dat ik Aladdin heb gezien, maar ik snap de vergelijking niet helemaal. Leg eens uit.

Purmerend

Dat Elliot Richardson iets vraagt en hij ziet dat niet als een wens maar zij de duivel telt hem wel als een wens.

En dat is met Alladin bijna hetzelfde als hij vast in die grot zit en hij er door de geest uitgehaald wordt. De geest telt dat als wens maar Alladin heeft het nooit gewenst, hij zij het alleen hard op.

Ow ok .

avatar van Diesel

Diesel

Hmm, en dat is de reden waarom je de film 1* geeft?

Purmerend

nee, ik vond er gewoon weinig aan.

avatar van dope

dope

• 20049 stemmen

Film gaat wel, al komt dat waarschijnlijk door Elizabeth Hurley en niet door het script! Beetje te kinderachtig.

avatar van hypochonder

hypochonder

Leuke film, Hurley is goed, Fraser soms wat overdreven, maar kheb me er niet echt aan gestoord. Uiteraard moest er moraal in dit verhaal (bekt lekker,niet?) en zeker op het einde, toch was dit misschien het enige passende einde.

3.5* ook om het gemiddelde wat omhoog te krikken

avatar van nirvana

nirvana

best wel leuk, Frasier speelt ni slecht en de (sprookjes)rol van Hurley is ook ni slecht, zo een typisch familliefilmpje .