• 9.200.431 stemmen

Lune de Miel avec ma Mère (2025)

Komedie | 93 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Honeymoon Crasher

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Nicolas Cuche

Met onder meer: Michèle Laroque, Julien Frison en Rossy de Palma

Gesproken taal: Frans

Plot Lune de Miel avec ma Mère

Op zijn trouwdag wordt Lucas tijdens de ceremonie door zijn verloofde in de steek gelaten. Ondanks dat ze is vertrokken met haar ex, is de huwelijksreis al geboekt. Daarom besluit Lucas maar met zijn moeder Lily te gaan. Tijdens de reis belanden ze in allerlei situaties, die hen dichter bij elkaar brengt dan ooit.

logo tmdbimage

Klinkt als een Franse remake van Amor de Madre (Film, 2022)

avatar van bjerik76

bjerik76

ik starte hem op netflix met het idee dat het een bloederige komedie was, aangezien er op netflix 16+ staat bij de leeftijd. nu zie ik dat ook hier staan. dit is echt wel een komedie voor AL.

Dit is dus blijkbaar verkeerd neergezet. want het was een pure romcom.

Maar ook dit keek wel lekker weg. had wat genanter gemogen hier en daar.

avatar van Mickey b

Mickey b

Franse komedie met mooie plaatjes vanuit Mauritiuz. Af en toe hilarisch waar ik mijn lach niet kon inhouden. Zit ook een moraal in maar is niet diepgaand waardoor film luchtig blijft. Is een feelgoodmovie en heb me wel geamuseerd. Zag ooit een gelijkaardig verhaal waar een bruid achterbleef aan het altaar en ze met haar vader op de geplande honeymooncruise ging. Ken wel titel niet meer maar weet wel dat ik die beter vond.

Geen origineel verhaal maar wel leuk. 3*