• 9.377.395 stemmen

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: James Oliver Wheatley, Priya Blackburn en Anthony Barclay

Plot Savage Hunt

"Kill or be killed."

Wanneer er een nieuw resort wordt gebouwd wordt de natuurlijke habitat van de wilde dieren verstoord. Een grote grizzlybeer is niet van plan om zijn leefgebied op te geven en begint mensen aan te vallen. Met behulp van een expert in sporen zoeken wordt de jacht op de grizzlybeer ingezet.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Boneka

Boneka

Deze film is vast gefinancierd door de Partij van de Dieren

avatar van hans blieb

hans blieb

echt spannend werd het eigenlijk nooit..........

avatar van Phantasm

Phantasm

Zo slecht vond ik deze nog niet, is voor een keertje te doen.

avatar van blurp194

blurp194

Te slecht voor woorden.

Van Roel Reiné hoeven we al niet veel te verwachten, maar zelfs voor hem is dit een afgrijselijk wanproduct. De beelden zijn grotendeels spuuglelijk, slordig aan elkaar geedit zonder op de color grading te letten. De acteurs zijn derderangs en laten dat duidelijk merken. De beer is geen grizzly maar een kleintje, op formaat van een van de vrouwtjesberen in het Berenbos bij Ouwehands - en als ik de credits er even naast leg ook volledig VFX. Maar wellicht het ergste, de overdreven en veel te irritante soundtrack. Ook van Reiné, kennelijk. Over het verhaal begin ik maar helemaal niet, als beren praten konden zouden ze een rechtszaak aanspannen wegens smaad.

Er zijn films die zo slecht zijn dat het daardoor juist weer leuk wordt. Deze is het tegenovergestelde, dit is zo'n film waardoor je je afvraagt waarom je geen 0 sterren geven kan.

avatar van schumacher

schumacher

Ik deel de meningen hierboven.

avatar van mrklm

mrklm

Reiné deed zelf het camerawerk voor deze ultragoedkope thriller over een bloeddorstige beer die het gemunt heeft op de mensen die haar leefomgeving bedreigen. Boswachter Kate Deeks [Fotina Papatheodorou] roept de hulp in van haar getraumatiseerde ex-collega en ex-man [James Oliver Wheatley] om een einde te maken aan de slachting. De beer en de slachtoffers zijn zelden in één beeld gevangen: bij close-ups van de mensen zien we een klauw of iets wat lijkt op een stukje tapijt. Het ergste is het afgezaagde scenario, de bordkartonnen personages en de wanhopige, tot mislukking gedoemde pogingen van de cast om er iets waardigs van te maken.

avatar van mrklm

mrklm

schumacher schreef:

Ik deel de meningen hierboven.

Je het een zeer vooruitziende blik dan

avatar van Wouter

Vroeger werden dit soort films voor de videotheken en later voor de DVD-verkoop gemaakt. Hoe worden ze nu gefinancierd? Zitten er op voorhand streamers in?

avatar van gotti

Wouter schreef:

Volgens mij zitten de hoofdmakers er allemaal met een aandeel in. En is de film best aardig naderhand verkocht. Volgens mij betaalde de Rusland fee alleen al de helft van het budget in 1 x terug.