• 9.378.480 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Valeri Milev

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Jacqueline Fernandez en Andrei Lenart

Plot Kill 'em All 2

Zeven jaar na een reeks verschrikkelijke gebeurtenissen leven de gepensioneerde spion Phillip en zijn lang verloren gewaande dochter Vanessa veilig onder de radar in Italië. Maar wanneer hun verblijfplaats wordt ontdekt door Vlad, de wraakzuchtige broer van hun vorige doelwit, moeten ze alles doen wat nodig is om aan zijn meedogenloze leger te ontsnappen. Op de vlucht, in de minderheid, en vechtend voor hun leven, verenigen vader en dochter zich om zichzelf en het dorp dat Phillip ooit zijn thuis noemde, te redden.

avatar van Ras-B

Ras-B

Kill em all 2 ,

Prima actiefilm van Jean Claude van Damme. Heb mij prima vermaakt. Wat wel opviel is dat Jean Claude van Damme enkele moves door een stunt double heeft laten uitvoeren, wat ergens begrijpelijk is op 63 jarige leeftijd.

Veel actie , goede martial arts. Beter dan Darkness of Man en vond deel 2 iets beter dan deel 1 . Voor mij 4 sterren. Kijk uit naar The Gardener.

avatar van Kondoro

Kondoro

Direct doorgepakt en het tweede deel vandaag tijdens het lopen maar aangezet. Het regenachtige weer buiten zorgt ervoor dat mijn trainingen binnen nog een extra keer zo lang is, dus tijd genoeg om deze film eens te zien. Maar, eigenlijk kom je al wel snel tot de conclussie dat ook dit deel niet heel interessant gaat worden. Hoewel de film een veel betere en leukere intro scene kent (zonder irritante slowmotion), is het algemene verhaal dan toch wel weer een heel stuk minder interessant. Duidelijk is dat men mee wil liften op wat deel één produceerde maar, buiten het feit om dat ‘Philip’ (Jean-Claude Van Damme) Servisch is en een relatie heeft met agent Holman (Peter Stormare) is er maar weinig terug te herleiden van deel één. We komen opeens het broertje van Dimitri tegen waar Philip het tegen moet winnen, en daar blijft het ook wel bij.

Toch is Milev duidelijk een betere regisseur dan Malota, al was dat ook niet heel moeilijk volgens mij. De rest van de cast is nietszeggend, zijn nicht (volgens mij was dat Lydia) werd toch wel zo ongelooflijk slecht gespeeld. Die vechtscenes waar ze in terecht kwam, was gewoon echt heel erg lachwekkend. Je ziet ze bijvoorbeeld gewoon wachten om de klap te anticiperen maar, of dit een acteurs dingetje is regisseurs dingetje is ook nog maar de vraag. Ook Van Damme vecht als een hark, je kunt er eigenlijk net niet lekker genoeg van genieten.

Eigenlijk kan ik er ook niet veel meer woorden aan vuil maken. Gewoon middelmaat en onnodig tweede deel. Ik hou er echt van dat actie helden wat meer ook in B-producties terecht komen maar dit C-werk mag Van Damme wel achter zich laten. Dit is ook net niks.