• 9.375.336 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Valeri Milev

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Jacqueline Fernandez en Andrei Lenart

Plot Kill 'em All 2

Zeven jaar na een reeks verschrikkelijke gebeurtenissen leven de gepensioneerde spion Phillip en zijn lang verloren gewaande dochter Vanessa veilig onder de radar in Italië. Maar wanneer hun verblijfplaats wordt ontdekt door Vlad, de wraakzuchtige broer van hun vorige doelwit, moeten ze alles doen wat nodig is om aan zijn meedogenloze leger te ontsnappen. Op de vlucht, in de minderheid, en vechtend voor hun leven, verenigen vader en dochter zich om zichzelf en het dorp dat Phillip ooit zijn thuis noemde, te redden.

DiDa

Vanaf 24 september on demand. Nooit gedacht dat er een sequel zou komen op Kill Em All. Niet 1 van Van Damme's beste films.....

DiDa

Release is over 12 dagen en nog steeds geen trailer....

DiDa schreef:

Release is over 12 dagen en nog steeds geen trailer....

Dat is wel merkwaardig inderdaad.

Toch een trailer gevonden:

Kijk Kill 'em All 2 - meJane.com

DiDa schreef:

Sterker nog drie weken geleden stond deze film niet eens op Moviemeter. Toen heb ik hem maar laten toevoegen.

Ik denk dat het een leuke film kan worden. Mooie locatie zo te zien. In het 1ste deel kwamen ze niet eens het ziekenhuis uit.

avatar van fred1946

fred1946

DiDa schreef:

Wat is er niet best aan???

DiDa

Zojuist gekeken via Pathe Thuis.

De huur versie komt op 7-10 uit.

Ondanks dat dit een low budget actiefilm is heb ik me prima vermaakt. Van Damme heeft al eens slechtere gemaakt. De film sluit mooi aan op het eerste deel en het is leuk om Peter Stormare en Maria Conchita Alonso terug te zien. De film heeft een prima tempo en genoeg actie. Van Damme doet fysiek veel zelf (ja hier en daar een stunt double, maar dat is normaal). De locatie vond ik ook prima. Ja gewoon weer eens een lekkere b actie film met Van Damme zoals ik ze graag zie. Misschien wel een stuk beter dan deel 1

avatar van Han Solo 420

Han Solo 420

Ik laat me graag verrassen. Het eerste deel vond ik niet zo tof. Maar als deze beter is dan het eerste deel, dan zal het wel loslopen.

DiDa schreef:

Zojuist gekeken via Pathe Thuis.

De huur versie komt op 7-10 uit.

Hi Dida,

De moeite waard om hem op blu ray aan te schaffen?

eka81 schreef:

Hi Dida,

De moeite waard om hem op blu ray aan te schaffen?

Hoi, ik verwacht eigenlijk dat deze niet eens uitkomt op dvd of Blu ray. Ik begrijp dat Sony Pictures gestopt is met het uitbrengen van fysieke media....

avatar van DreamTech

DreamTech

wat slecht zeer rommelige actie weer ben er mee gestopt ( zou hij ook moeten doen ) !

avatar van Drifter

Drifter

Een hele warrige en slechte film. Zelfs de rode draad in het verhaal is niet te volgen.

Drifter schreef:

avatar van Ruit98

Ruit98

DreamTech schreef:

Sluit mij hier helemaal bij aan !!

avatar van Ras-B

Ras-B

Kill em all 2 ,

Prima actiefilm van Jean Claude van Damme. Heb mij prima vermaakt. Wat wel opviel is dat Jean Claude van Damme enkele moves door een stunt double heeft laten uitvoeren, wat ergens begrijpelijk is op 63 jarige leeftijd.

Veel actie , goede martial arts. Beter dan Darkness of Man en vond deel 2 iets beter dan deel 1 . Voor mij 4 sterren. Kijk uit naar The Gardener.

avatar van Drifter

Drifter

Dan weet ik niet welke film je gezien hebt maar qua verhaal kan het niet simpeler. Of heb je deel 1 niet gezien? Misschien dat daarom wat kleine dingen ontbreken. Maar om te zeggen dat deze niet te volgen is vind ik apart. [/quote]

Eerste deel niet gezien, ik wist niet dat het een voorwaarde is om deze film te zien. En het verhaal is inderdaad supersimpel, maar tenenkrommend.

Kijkend naar de moviemeter score zit ik niet aan de slechte kant

avatar van schumacher

schumacher

Ik ben een grote Van Damme fanboy, maar dit? Slecht slecht slecht.

Alles was om ter slechtst: slecht verhaal, slecht acteren etc...

Paar leuke aktie scenes maar dat is het dan ook.

Als dit het maar is dan moet Van Damme ermee stoppen, hoeft niets meer te bewijzen voor mij.

Zulke films zijn nutteloos & tijdverlies & Van Damme onwaardig.

avatar van Macady

Macady

Ik heb me bij het eerste deel, in tegenstelling tot veel anderen, prima vermaakt, even herzien en die er achter aan gooien.

• 1922 berichten

Ook van Damme moet gaan beseffen dat de jaren nu hard beginnen te tellen. De man gaat er met de dag slechter uit zien (ok hij is dan ook al 63) en persoonlijk zit ik eigenlijk helemaal niet meer te wachten op een nieuwe Van Damme film. Na het zien van zijn meest recente werk was ik er eigenlijk al behoorlijk klaar mee. De man is compleet uitgeblust en geen schim meer van de man die hij ooit was (en dat is erg jammer en triest maar het is nu eenmaal zo). Zijn optreden in Expendables 2 was zeer sterk, maar daarna heb ik eigenlijk niets boeiends meer van hem gezien. Vroeger was ik zeker fan, maar nu doet het me helemaal niets meer. Ik zie dan liever een Scott Adkins bijvoorbeeld. De eerste Kill 'm all gezien (weet niet of ik hem heb beoordeeld), maar vond het in ieder geval niet veel, dus ben lichtelijk verbaast dat er ook nog een vervolg op komt. Met alle respect, maar Jean moet gewoon lekker met pensioen gaan.

avatar van Q Jones

Q Jones

FunkStarr schreef:

Ik kan je dan toch wel lukas aanraden dat vond ik echt een goede film

Q Jones schreef:

Ik kan je dan toch wel lukas aanraden dat vond ik echt een goede film

Die ken ik nog niet inderdaad, Franstalig neem ik aan? Even het plot gelezen en klinkt goed. Ik hou ook wel van een Van Damme die zijn best doet op drama gebied. Lijkt me een lekker grauw sfeertje in te zitten.

avatar van Q Jones

Q Jones

FunkStarr schreef:

Ja klopt hij is Frans en Vlaams talig. Maar verwacht geen actie film. Ik was in iedergeval onder de indruk van de film. En vond het zelfs de beste van dat jaar

Q Jones schreef:

Heb wel wat moeite met Franstalig (vind het gewoon geen fijne taal en kijk films liefst in het Engels) maar dat er weinig actie in zit maakt me niets uit. Van alle oldschool actiehelden waren Stallone en Van Damme de enige 2 die ook drama elementen in hun films verwerkten en combineerde met actie en dat ook goed kunnen. Dus ik zie JCVD graag ook in deze rol. Ga het zeker proberen, laat het weten.

avatar van Macady

Macady

Ik heb me prima vermaakt met dit vervolg, enige wat ik me afvraag, waarom heeft die guy in zijn koelkast een ananas en een machine gun

eka81

Ik kan wel zeggen dat ik een redelijke van Damme fan ben al zo 35 jaar, sinds kickboxer zo'n beetje. Deze film gisteren gezien en het was niet de oude van Damme van vroeger. Na Six Bullets 2012 en Expendables 2 uit dat zelfde jaar, heeft hij geen fatsoenlijke film meer gemaakt. Hij kan hier beter mee stoppen. Ik trap er elke keer weer in, zijn naam op de cover, maar ik doe het niet meer. Ik houd het voortaan bij zijn oude werk. 2.5* voor de moeite

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Die voiceover in die trailer!!! Haha, is dat niet de stem van Honest Trailers die juist op een overdreven manier wijlen Don Lafontaine parodieert?

Héél apart om die stem nu zonder een greintje zelfspot of ironie nu een trailer voor een slechte film te horen inspreken

avatar van Kondoro

Kondoro

Direct doorgepakt en het tweede deel vandaag tijdens het lopen maar aangezet. Het regenachtige weer buiten zorgt ervoor dat mijn trainingen binnen nog een extra keer zo lang is, dus tijd genoeg om deze film eens te zien. Maar, eigenlijk kom je al wel snel tot de conclussie dat ook dit deel niet heel interessant gaat worden. Hoewel de film een veel betere en leukere intro scene kent (zonder irritante slowmotion), is het algemene verhaal dan toch wel weer een heel stuk minder interessant. Duidelijk is dat men mee wil liften op wat deel één produceerde maar, buiten het feit om dat ‘Philip’ (Jean-Claude Van Damme) Servisch is en een relatie heeft met agent Holman (Peter Stormare) is er maar weinig terug te herleiden van deel één. We komen opeens het broertje van Dimitri tegen waar Philip het tegen moet winnen, en daar blijft het ook wel bij.

Toch is Milev duidelijk een betere regisseur dan Malota, al was dat ook niet heel moeilijk volgens mij. De rest van de cast is nietszeggend, zijn nicht (volgens mij was dat Lydia) werd toch wel zo ongelooflijk slecht gespeeld. Die vechtscenes waar ze in terecht kwam, was gewoon echt heel erg lachwekkend. Je ziet ze bijvoorbeeld gewoon wachten om de klap te anticiperen maar, of dit een acteurs dingetje is regisseurs dingetje is ook nog maar de vraag. Ook Van Damme vecht als een hark, je kunt er eigenlijk net niet lekker genoeg van genieten.

Eigenlijk kan ik er ook niet veel meer woorden aan vuil maken. Gewoon middelmaat en onnodig tweede deel. Ik hou er echt van dat actie helden wat meer ook in B-producties terecht komen maar dit C-werk mag Van Damme wel achter zich laten. Dit is ook net niks.