• 9.370.041 stemmen

Geregisseerd door: Jim van der Deijl en Herman Nanninga

Met onder meer: Nathan Aké

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Aké

Een portret van de voetballer Nathan Aké. De film volgt Aké van zijn beginjaren bij ADO Den Haag tot zijn huidige status als sterspeler bij Manchester City, waar hij in 2023 alle belangrijke prijzen won. De documentaire belicht meer dan alleen Aké's voetbalcarrière. We krijgen een uniek kijkje in zijn privéleven en leren de mens Nathan Aké kennen. We zien waar hij opgroeide in Voorburg, hoe hij omgaat met roem en succes, en wat zijn drijfveren zijn.

avatar van centurion81

centurion81

• 2066 berichten
  • 1986 stemmen

De documentaire past wel bij de speler: een normale jongen met weinig highs en lows. Dit is ook een soort verslag met amper opsmuk daarvan. Wat ik heb geleerd?

Hij is goed bevriend met Ricardo Kishna

Zijn vader is twee jaar geleden overleden

Hij levert altijd en doet geen gekke dingen. Zowel op als buiten het veld.

Veel meer heeft dit niet om het lijf. Het was niet vervelend om te kijken, maar het had dus ook in drie zinnen kunnen worden afgedaan.

Wel grappig in this regard: als eerste zin bij aanvang hoor je Aké zeggen: "Waarom wordt er eigenlijk een documentaire over mij gemaakt?" Dat blijft na het zien nog steeds een goede vraag