• 9.373.631 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Derek Pike

Met onder meer: Scout Taylor-Compton, Chris Zylka en Cory Anne Roberts

Plot Model House

"You never really know who's following you."

Vijf badpakmodellen nemen een lucratieve badmodecampagne op bij een waterval ten noorden van Los Angeles. De klant heeft hen voor het weekend ondergebracht in een afgelegen huis, dat in de mode-industrie een "modelhuis" wordt genoemd. Tijdens de eerste nacht documenteren de modellen alles, inclusief hun kwetsbare locatie aan hun miljoenen volgers op sociale media. Voor ze het weten breken twee indringers het huis binnen. De meisjes worden onder schot gehouden en gedwongen om een valse donatielink op hun social media-pagina's te plaatsen totdat er 1 miljoen dollar is gestolen van hun volgers. De modellen beseffen al snel dat hun leven in gevaar is en ze besluiten terug te vechten.

avatar van BBarbie

BBarbie

Simpel filmpje over weelderige bikinimodellen, wier verblijf in een afgelegen huis plotseling wordt verstoord door gewelddadige indringers. De film eindigt met goedkope horror die niet aan mij besteed is.

avatar van joolstein

joolstein

“Is this you? Barely 10K and not even verified?”

Deze film doet heel hard zijn best om zo standaard mogelijk te zijn! En slaagt daar ook nog eens in! Wat misschien ook wel weer een prestatie is! De eerste 30 minuten zijn gewoon blabla van Instagram-bikinimodellen die rondhuppelen... Enfin het is natuurlijk ook niet heel verrassend dat de meisjes te maken met een huisinvasie want oh, oh aan sociale media kleven nu eenmaal gevaren. Dan 30 minuten waarin de slechteriken dingen op sociale media posten... Geeuw...Tjonge ik geloof niet dat ze over de titel heel lang hebben moeten nadenken! En dan...is er in het laatste bedrijf het terugvechten het is natuurlijk een horrorfilm maar er hier gebeurd dat op de meest onoriginele manieren...en is gewoon niets bijzonders ook niet qua speciale effecten of bloedvergieten. Tja dit was gewoon een luie, low-budget home-invasie met een versleten boodschap over sociale media maar met voldoende eye-candy om niet direct af te haken.

avatar van stinissen

joolstein schreef:

“Is this you? Barely 10K and not even verified?”

Helemaal mee eens op de eye candy na , die vond ik allemaal niks.

avatar van mikey

mikey

super models & home invasion? klinkt leuk.