• 9.376.788 stemmen

Geregisseerd door: Jon Keeyes

Met onder meer: Alice Eve, Antonio Banderas en Shelley Hennig

Plot Cult Killer

"Revenge comes first."

De enthousiaste Cassie Holt wordt door Mikhail Tellini opgeleid om privédetective te worden. Hij neemt haar onder zijn hoede om ervoor te zorgen dat ze niet alleen bewijs kan opsporen, maar ook zichzelf kan redden in een gevecht als dat nodig is. Hun werk werpt zijn vruchten af als ze de zaak krijgt toegewezen van een collega-detective die op brute wijze is vermoord. Onder leiding van haar mentor volgt ze de aanwijzingen naar een idyllisch huis, compleet met een verdachte geheime kamer die iets bevat wat Cassie verbijsterd achterlaat.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Viel toch tegen

Antonio Banderas heeft ook maar een bijrol

avatar van lang pee

lang pee

Als dit geen b filmpje is weet ik er niets meer van. En Banderas heeft nooit kunnen acteren...

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

lang pee schreef:

Wat een klink klare onzin is dit zeg.deze film ken ik dan wel niet,en ik weet dat hij in kleine bij rol minder is.maar om nu te zeggen dat hij nooit heeft kunnen acteren,gaat mij te ver.OUTRACE is een pracht film die shockeert.en THE BODY is ook een erg goede film met banderas.misschien die dan even kijken om bij zinnen te komen.

avatar van lang pee

lang pee

blondiefilmfreak schreef:

Man man toch, van onzin gesproken. Ten eerste bestaat de film OUTRACE niet, outrage wel. En ik heb ze beide gezien, het zijn vreselijke films met een vreselijke Banderas, zoals altijd.

Wat vind je van 5,3 op imbd, 13 op 100 op RT, 2,4 op MM enz, word bijna overal slecht beoordeeld u topfilm!!!!(The Body)

Even bij zinnen komen, want u tweede film krijgt een 6 op imbd, 2,4 op MM!!!!!

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

lang pee schreef:

Even bij zinnen komen, want u tweede film krijgt een 6 op imbd, 2,4 op MM!!!!!

Ik vind outrage een zeer shockerende film.vraag mij echt af of je die wel heb afgekeken.dat moment van rape en er een kapot geslagen fles in de vagina van de dame word geduwd.wil je het dan nog heftiger.kan natuurlijk ook zijn,dat het gewoon niet jou smaak is.maar beide films blijven bij mij fier over eind hoor.

avatar van boemboem27

boemboem27

geen hoogvlieger, maar vond 't toch niet onaardig.

Antonio Banderas speelt eigenlijk maar een klein rolletje.

vaak terugblikken om de film begrijpelijker te maken,

gewoon maar kijken en weer snel vergeten.

avatar van AniSter

AniSter

Best een redelijke wraakfilm en dat is totaal niet te danken aan Banderas. Wat mij betreft hadden ze namelijk alle scenes met Banderas eruit kunnen laten en het actuele verhaal nog wat verder uit mogen diepen, bijvoorbeeld rondom Victor. Die Fouéré zette trouwens met haar 70 jaar een mooi rolletje neer als Dottie.

avatar van schumacher

schumacher

Dit was echt niet goed.

De eerste 10-15 min ong zijn nog de beste.

Vreselijke film. Alice Eve doet het aardig maar de rest van de cast valt erg tegen. Vooral de zogenoemde bad guys vond ik slecht gecast.