• 9.375.109 stemmen

O Lado Bom de Ser Traída (2023)

Drama / Mystery | 98 minuten

Met onder meer: Louise D'Tuani, Camilla de Lucas en Giovanna Lancellotti

Gesproken taal: Portugees

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot O Lado Bom de Ser Traída

Babi ontdekt dat haar partner waarmee ze reeds lang een relatie had haar bedrogen heeft. Ze besluit een nieuw levensavontuur aan te gaan. Op deze reis ontmoet ze rechter Marco en ze beginnen een verhaal te beleven dat doortrokken is van veel seksuele spanning.

Bárbara 'Babi' Nucci

Marco Ladeia

Patrícia 'Patty' Alencar Rochetty

Paula Góes Mesquita

Caio Laruzi Sampaio

avatar van schumacher

schumacher

Het enige leuke aan deze film zijn een paar mooie vrouwen.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Tja, af en toe verschijnt er nog wat leuks uit Brazilië, maar dit was echt een verschrikking.

De film heeft veel overeenkomsten met de '365 Days' films. Veel mannelijk en vrouwelijk schoon met daaromheen een onnoemelijk dom plot en acteurs en actrices die zo slecht acteren dat het lijkt alsof ze gewoon van de straat zijn geplukt.

Na een uur was ik toch wel benieuwd hoe de film zou eindigen, maar de makers vergalopperen zich zo vaak dat het einde een lachwekkende vertoning werd.

Zonde van je tijd dit, met 1* ben ik nog gul.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Geen verschrikking. Mooie vrouwen namelijk maar wel een cliché verhaaltje.

Legio mindere films gezien