• 9.372.844 stemmen

Actie | 80 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Harmony Korine

Met onder meer: Jordi Mollà, Travis Scott en Joshua Tilley

• Bioscoop Zondag 1 februari in één bioscoop (Oss)

Plot Aggro Dr1ft

"AN ODE TO THE AGGRESSIVE DRIFTER"

De weemoedige BO bevindt zich in Miami, al heeft deze omgeving een iets feller kleurenpalet dan gewoonlijk. BO is een moordenaar die zich volop voorbereidt om een duivelse crimineel te doden. Hij wordt door het spookbeeld van de demon achtervolgd. Ook kruist hij het pad van een militieleider.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Warp

Warp

Nice, nieuwe Korine! Ziet er erg experimentaal uit, ben er heel erg benieuwd naar. Schijnt volledig in infrarood geschoten te zijn, Gaspar Noé noemde het al ‘very trippy’. Ik hoop dat de film spoedig na de première degelijke distributie krijgt.

Hier wat meer informatie over de film:

Aggro Dr1ft - tiff.net

Hier ook nog een link naar een andere screenshot uit de film:

NYFF61 Adds New Works by Hayao Miyazaki, Nathan Fielder, Benny Safdie, Harmony Korine, David Cronenberg & More - thefilmstage.com

avatar van Richardus

Richardus

Ziet er bizar uit, ben benieuwd

avatar van Fortune

Fortune

avatar van Warp

Warp

Fortune schreef:

Wow Travis Scott en Korine

Best tof ja. Niet hun eerste samenwerking overigens. Korine heeft de cover van ‘JACKBOYS’ geschoten, Deze clip geresideerd en was co-director (onder andere met Refn en Noé) van Circus Maximus, een film van Travis’ album UTOPIA.

Ook erg benieuwd naar deze samenwerking, alhoewel ik nieuwsgieriger ben naar Korine’s visie, lijkt haast gamecore/AI-achtig.

avatar van Fortune

Fortune

Warp schreef:

Ja klopt inderdaad, helemaal vergeten maar het was ook niet een geweldig succes volgens mij. Ik heb er ook niet veel naar geluisterd. Maar Travis Scott zijn muziek heeft een druggy vibe en Korine zelf heeft ook wel een druggy vibe dus zo'n samenwerking zie ik wel zitten. Heb nog geen trailer of iets gezien maar lijkt me wel een toffe samenwerking.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik kan me haast niet voorstellen dat het prettig wegkijkt , een film volledig infrarood geschoten. Maar ja, hij zal iets moeten bedenken om weer eens met iets nieuws en anders voor de dag te komen. Maar dat Harmony Korine vreemde films kan maken weet ik inmiddels wel na het zien van o.a Trash Humpers en Gummo.

avatar van ghostman

ghostman

Harmony Korine returns to the Venice Film Festival to present his new film Aggro Dr1ft in the Out of Competition section.

Venice 80 Preview - OiCanadian

avatar van ghostman

ghostman

Met zijn uitspraken als ' TikToks being better than movies ' en ' Watching a lot of this shit, you really feel the algorithms ' herhaalt ( na-aapt ) Harmony Korine wat JLG al veel eerder heeft gezegd ( Film Socialisme (2010) ) .

Het einde van de traditionele cinema is in zicht . In de nabij toekomst zullen ' films ' door AI autonoom geproduceerd worden . Resident Evil: Death Island (2023) is maar het begin ...

avatar van Rvdz

Rvdz

Een week geleden gezien in een nachtvoorstelling op TIFF. Behoorlijk om moeten lachen, en door de dikke soundtrack zit er een lekker sfeertje in, maar het 'verhaal' is na een half uur al eentonig en de voice-over is, wanneer je hem kan verstaan, tenenkrommend. Verwacht overigens ook niet te veel van de rol van Travis Scott.

avatar van LLoyd Gallagher

LLoyd Gallagher

Fortune schreef:

Wow Travis Scott en Korine

Vreselijke artiest met een vreselijke regisseur, past goed bij elkaar denk ik.

avatar van LLoyd Gallagher

LLoyd Gallagher

ghostman schreef:

Deze film lijkt oprecht gemaakt door AI/Chatgpt, spuuglelijke beelden mijn hemel