• 9.371.621 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Lisa Downs

Met onder meer: Sam J. Jones, Melody Anderson en Topol

Plot Life after Flash

"A documentary 35 years in the making"

"Life after Flash" neemt een kijkje in het leven van Sam J. Jones dat als een sneltrein ging sinds zijn vertolking als Flash Gordon. Tevens komen zijn worstelingen en successen aan bod. Daarnaast focust de documentaire zich op de nasleep van de keer dat hij het opnam tegen één van de machtigste producers in Hollywood.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Lakte

Lakte

Aardige en interessante documentaire over misschien wel één van de meest grote guilty pleasures die er is maar erg amateuristisch gedraaid en gemonteerd. De inhoudt is gelukkig wel erg interessant.

Het mooiste aan de documentaire vond ik nog wel dat Brian May ook geïnterviewd word over de fantastische soundtrack van Flash Gordon. Tijdens dat interview draagt hij een t-shit van de film, wat een held!

Wat ook erg interessant is en wat ik nooit geweten heb, is dat Samuel J. Jones nagesynchroniseerd is in de film, dat i.v.m. hij grote sterallures begon te vertonen tegen Dino de Laurentiis. Dat heeft zijn carrière in Hollywood helaas ook niet echt geholpen. Erg jammer want de uitstraling had hij en zijn echte stem is ook erg herkenbaar.

Een aanrader voor iedere liefhebber van Flash Gordon! Vele acteurs en actrices komen aan het woord en vertellen over hun ervaringen waaronder Samuel L. Jones zelf. Ook zijn comeback in Ted word besproken.