• 9.371.852 stemmen

Geregisseerd door: Emma Westenberg

Met onder meer: Clara McGregor, Ewan McGregor en Kim Zimmer

Releasedatum: 28 maart 2024

Plot Bleeding Love

Na een overdosis benzodiazepines en opioïden wordt een jonge vrouw uit het ziekenhuis opgehaald door haar vader. Samen beginnen ze daaropvolgend aan een roadtrip. De vader, die door een verslaving afwezig was tijdens het grootste deel van de jeugd van zijn dochter, doet een laatste poging om zijn dochter en zijn relatie met haar te redden. Hij tracht haar te overtuigen om af te kicken en probeert tegelijkertijd haar vertrouwen terug te winnen.

avatar van Rudie

Rudie

Hele mooie RoadMovie, heb er van genoten. Van mij 4**

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 28 maart 2024 in de bioscoop (MCOfilm)

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

Deze film kwam erg binnen! Mooi opgebouwd, goede dialogen en prachtige scenes!

avatar van HSM22

HSM22

Prachtige beelden, kleuren en emoties, die heel mooi en herkenbaar naar voren komen in een subtiele ontwikkeling van het verhaal. Sterk debuut van regisseur Emma Westenberg!

avatar van Walter S.

Walter S.

Vader en dochter op een beladen emotionele roadtrip. Drank (en drugs) heeft meer kapot gemaakt dan je lief is. Geweldig 'debuut' (ware het niet dat Emma Westenberg eerder al Stranger's Arms maakte) met vader Ewan en dochter Clara die, zoals dat hoort op een roadtrip, de nodige kleurrijke passanten tegenkomen.Maar het gaat vooral om de tegen wil en dank als louterend bedoelde reis van vader en dochter. Mooie natuur, sterke acteerprestaties, niks mis met deze film.

Ondanks dat de Waldorf en Statler van moviemeter het gemiddelde met hun vaak erg lage waarderingen ook hier weer naar beneden halen staat ie toch na 14 stemmen op een 3,4. Gewoon gaan kijken dus.

avatar van Bak&Braad

Bak&Braad

Ik vind dat de regisseuse te krampachtig probeert emotie te laten zien en voelen.

Dit raakt dan wat mij betreft kant noch wal, het zit er net een beetje tegenaan en wordt dan te geforceerd en nep.

De camera moest ook weer uit de losse pols worden bediend, het wordt tijd dat men daar eens mee ophoudt.

Zo zie je maar dan een film bij iedereen anders valt.

avatar van scorsese

Goeie film over een vader die zijn dochter naar een rehabilitatie oord brengt. Zoals de meeste roadmovies kijkt ook deze gemakkelijk weg (er gebeurd namelijk genoeg onderweg). De vader-dochter relatie is wat voorspelbaar, maar dit wordt wel goed gemaakt door het prima acteerwerk en het feit dat de acteurs daadwerkelijk vader en dochter zijn geeft het net weer een extra dimensie.