• 9.375.099 stemmen

A Christmas Miracle for Daisy (2021)

Romantiek | 85 minuten

Genre: Romantiek

Geregisseerd door: Mike Rohl

Met onder meer: Jill Wagner, Nick Bateman en Tegan Moss

Plot A Christmas Miracle for Daisy

Whitney is eigenares van Marietta Designs, een interieurontwerpbureau dat ze samen met haar vriendin Andi runt. Ze ontwerpt de praalwagen van de kerstman voor de jaarlijkse kerstparade van de stad wanneer een potentiële opdracht op haar pad komt: de volledige herinrichting van een monumentaal huis op kerstavond. Ondanks de uitdaging tekenen Whitney en Andi voor de klus. Dan ontdekken ze dat de nieuwe eigenaar van het huis Whitneys ex-vriend Connor is, die vanuit Los Angeles naar de stad is verhuisd met zijn vrolijke dochter Daisy.

avatar van Noodless

Noodless

Ach, je weet wat je kan verwachten...maar deze vond ik toch wel te melig en vooral eentonig. Ook de personages weten niet echt te bekoren. Wat kerstsfeer betreft zit je hier wel goed. 4/10

avatar van Tina77

Tina77

Acteurs pasten totaal niet bij elkaar. Zij is ik werkelijkheid 10 jaar ouder dan hem, en was ook duidelijk te zien. Alsof er geen betere match te vinden was. Povertjes... jammer.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Jill Wagner hoefde niet lang na te denken om de hoofdrol te vertolken. De actrice heeft in het echte leven een dochter genaamd Daisy. Zodoende werd ze aangetrokken tot het script. Samen met Tegan Moss speelde ze in een aflevering van Mystery 101. Deze serie films werden uitgezonden op Hallmark Movies & Mysteries.

Een standaard zoetsappige kerstfilm zonder al teveel bijzonderheden. De film kijkt redelijk weg, maar echt bijzonder wordt het niet.

2,5 *