• 9.374.577 stemmen

Hart op de Juiste Plek (2022)

Romantiek / Komedie | 81 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Bob Wilbers

Met onder meer: Stijn Fransen, Jan Versteegh en Irene Moors

Releasedatum: 18 augustus 2022

Plot Hart op de Juiste Plek

De jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) leeft haar droomleven. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea. Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat...!

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 18 augustus 2022 in de bioscoop (Just Entertainment)

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

Wow, dat ziet er slecht uit... en waarom acteurs gebruiken als je ook (uitgerangeerde) presentatoren hebt...

avatar van Fardune

Fardune

Ok, dit gaat het niet worden, de zoveelste Nederlandse film over de liefde met ‚hart‘ in de titel, een voice-over en geen echte acteurs.

Ps. Hoe komt het dat in films als iemand weer even thuis komt wonen, zijn/haar oude slaapkamer exact zo is als vroeger, alsof ze niks meegenomen hebben, ze zijn zo weggelopen, tuurlijk ‍♂️

avatar van wwelover

wwelover

Natuurlijk heeft dit soort films een bepaald publiek en is altijd wel cringy. Maar afgaande op de trailer is dit wel echt een flink dieptepunt. Cast grotendeels vanwege hun naam gekozen want het acteerwerk oogt dramatisch.

avatar van wwelover

wwelover

Kan me niet een Nederlandse film heugen die zulke dramatische recensies kreeg. Zelfs voor haar genre, al kijk ik er niet van op gezien de trailer.

avatar van rustugan

rustugan

Ooh jee… zelfs die verschrikkelijke Irene Moors moest hiervoor gecharterd worden.

avatar van Brendanh29

Brendanh29

Hart op de juiste plek

De trailer zei me al niet veel maar wilde het wel proberen, helaas is het een film uit een x dozijn, de acteurs boeien eigenlijk weinig en het voelt betekenloos leeg aan, ondanks het in vele andere films gebruikt is en wel aan slaat, hier werkt het niet.

De films van de laatste tijd o.a blogs, i-net apps etc.. hebben niet de ziel voor goeie romance. De film van laatst ''Foodies'' had wel iets interessants en anders, werd helaas verpest door food blog gebeuren zo zonde.

avatar van Kippie.

Kippie.

'Gedrocht' en 'wanproduct' kwamen als eerste woorden in me op bij het beoordelen van deze film. Deze film kun je gerust op Guantanamo Bay gebruiken als martelmethode. Wat een ellende, en dan te bedenken dat ons belastinggeld hier gedeeltelijk naartoe gaat. Echt om te janken, zelden zoiets vreselijks gezien.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Ik blijf het toch schokkend vinden dat er wordt gedaan alsof dit soort films een soort misdaad tegen de mensheid zijn. Ik ben hier zonder al te veel verwachtingen in gegaan en binnen de 80 minuten die het duurde heb ik me best vermaakt.

Wel zat ik me verbazen over de keuze voor Stijn Fransen: ze wordt in elke scene die ze samen hebben compleet weggespeeld door Sietske van Peursem die veel meer charisma heeft. Niet dat Stijn wordt geholpen door haar wat kinderachtige rol, maar toch. Jan Versteegh en Patrick Martens altijd leuk.

Het is allemaal aardig in beeld gebracht en het is volgens mij hetzelfde mooie dorp als waar destijds Dr. Tinus is is opgenomen. Gewoon een geinige romantische komedie.