• 9.377.386 stemmen

Geregisseerd door: Mark Steven Johnson

Met onder meer: Kat Graham, Tom Hopper en Raymond Ablack

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Love in the Villa

Julie is de ultieme planner. Alles is gelamineerd, georganiseerd en alles gaat volgens een schema. Haar plannen voor een romantische vakantie in Verona, Italië vallen echter in het water als haar vriend het uitmaakt voor de reis. Aangekomen in Verona leert Julie dat de door haar gereserveerde villa dubbel geboekt is. Ze zal haar vakantie moeten delen met Charlie, een cynische, maar ook wel knappe Brit. Hoewel ze aanvankelijk hun best doen om elkaar het leven zuur te maken, zodat de ander vertrekt, beginnen ze gevoelens voor elkaar te krijgen.

Casa Di Giulietta Tourist (stemrol)

Orphanage Operator (stemrol)

British Woman #1

avatar van Nikki_U

Nikki_U

Geen fan van Tom Hopper en Kat Graham. Saaie romcom met nul chemie tussen de hoofdrolspelers.

avatar van Mickey b

Mickey b

Geef zeer zelden een 5*, maar deze is voor mij in zijn genre de perfectie romcom. Al vele romcoms gezien en de ene al beter dan de andere, maar deze echt wel top. Heb enorm moeten lachen met de komische momenten. Humor echt wel geslaagd. En dan de romantiek: evenzeer geslaagd. Kon bij mij een traantje lossen op einde, dus zegt genoeg. Nog nooit een romcom gezien die mij zo kon bekoren en dit met voor mij totaal onbekende acteurs. Ben zelf ooit al eens in Verona geweest en herkende de locaties. Misschien is dit een reden waarom ik zo onder indruk ben. Maar goed, voor mij in genre romcom is deze super. Je moet wel romantisch ingesteld zijn om van dergelijke film te kunnen genieten.