• 9.371.830 stemmen

Met onder meer: Hubert Fermin, Bart Klever en Terence Schreurs

Gesproken taal: Nederlands

• meJane Bekijk via meJane

Plot Het Verhoor

"3 Victims 2 Witnesses 1 Perpetrator"

De ervaren rechercheur August krijgt de zware verantwoordelijkheid om een serie moorden op jonge meisjes op te lossen. Hij is ervan overtuigd dat Frank, een zachtaardige docent biologie en hoofdgetuige in de zaak, de werkelijke dader is.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Mooi??? Het is nog SAAIER dan bv. baantjer. WANT het enige dat we te zien zagen in de film was? Een verhoor. EN!!! niets anders. Zelfs in Baantjer, of witse,... Zien we nog andere dingen? Maar die hier???? Hmmm...

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Erg boeiende film waarin ook erg goed geacteerd wordt. Naar mijn mening zeker het kijken waard.

avatar van Jointz

Jointz

Spannende film, alleen van het einde had ik iets meer verwacht. Toch zeker de moeite waard om te kijken.

avatar van hkoster16

hkoster16

Creative-lady schreef:

als dit verhoor net zo spannend is als in : The Offence (Film, 1973)

dan doe ik het er voor.

avatar van Fisico

Fisico

Een bijzondere - laat ons zeggen - detectivefilm in die zin dat de hele film uit niets anders bestaat dan uit ondervragingen van een getuige, een potentiële dader. De sterkte kan net zo goed zijn zwakte zijn. Niet eenvoudig omwille van het eenzijdige opzet. Alles staat en valt met de dialogen en de geloofwaardigheid. Daar zit het hem wel goed. Stukje per stukje worden de puzzel ontrafeld. Boeiend om te volgen, mede door het prima acteerwerk.

Wie dit goed vond, moet misschien ook eens naar Gemmeker (Film, 2020) kijken. Totaal andere context met de Tweede Wereldoorlog, zelfde opzet, maar volgens mij nog een (heel) stuk sterker dan dit.