• 9.374.138 stemmen

Genre: Horror / Actie

Geregisseerd door: Dante Yore

Met onder meer: Tiana Tuttle, John Littlefield en Aimee Stolte

Plot Fear PHarm 2

"They're back and out for blood."

Melanie, een jonge vrouw, wordt gevangen gehouden door een psychotische boerenfamilie. De familie woont in het midden van een reusachtig maisveld en heeft het gemunt op menselijke huid. Melanie en de andere gevangenen weten echter te ontsnappen en vluchten het maisveld in. Met de getikte familieleden op de hielen moeten ze een uitweg zien te vinden, voordat het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken op Blu-ray, in het vorige deel was er een groep jongeren dat dacht mee te doen aan een spel waarbij je 5000 Dollar kon winnen als je uit een labyrinth kon ontsnappen (zie mijn reactie bij deel 1)

Dit deel ontsnappen een grote groep meiden en 1 jongen uit een soort gevangenis waarin ze opgesloten zitten en ontsnappen in het maisdoolhof, op hen wordt allemaal gejaagd door dezelfde personen als het 1e deel, 1 voor 1 leggen de meiden het loodje, gelukkig worden er ook wat van die maniacs vermoord door de grieten.

Er overleven een paar denken ze, maar ook daar komt snel een einde aan.

Had van mij nog wel meer moorden in gepleegd mogen worden en dan vooral moorden op de maniacs (de gekken) die achter de meiden aanzitten.

De moorden die hierin zaten waren wel origineel en bruut met veel bloed.

De film duurde niet langer dan 75 minuten en dus al met al een vermakelijke horrorfilm en leuk om eens gezien te hebben, maar ze hadden er van mij nog meer mogen uithalen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Vervolgfilm brengt vooral hetzelfde en verrast daardoor een aanzienlijk stuk minder, alleen dit keer zijn de slachtoffers exclusief een groep dames die door de jagers omstebeurt in stukken worden gehakt. Regisseur Dante Yore brengt nog altijd een aantal bloederige momenten en profiteert van een sterke locatie, maar de schurken vervelen nog meer en na enige tijd verzandt Fear PHarm 2 in saaiheid vanwege een gebrek aan vernieuwing. In principe wordt hetzelfde recept namelijk weer overgedaan, maar een stuk trager en met een slechtere finale. Gelukkig kan je het geheel na 74 minuten alweer afsluiten.