• 9.373.012 stemmen

Gesproken taal: Hindi, Spaans, Georgisch en Turks

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Sooryavanshi

"Police is coming."

Veer Sooryavanshi, een agent van de inlichtingendienst, en zijn antiterrorisme-eenheid ontdekken dat een criminele groep van plan is een aanslag te plegen in Mumbai. Nu is het aan hem en zijn team om ze zo snel mogelijk te pakken en te straffen. Hij wordt bijgestaan door inspecteurs Sangram Bhalerao en Bajirao Singham.

Veer Sooryavanshi

Mukhtar Ansari

Qadar Usmani

avatar van Ozzy7

Ozzy7

Meestal vind ik Bollywood films wel mooi. Deze zal ik kijken en zeggen wat ik ervan vind.

avatar van filmkul

filmkul

Matige misdaad/actie thriller. Het verhaal is niet heel bijzonder. De uitwerking is net aan te doen. De opbouw is goed en de film verveelt verder geen moment. Er wordt netjes toegewerkt naar de climax. Tot die tijd is er lichte humor, wat spanning en actie wat aardig te doen is. Helaas vliegt de film op het einde behoorlijk uit de bocht. De actie staat dan totaal niet in verhouding met de rest van de film. Ook de humor, voor zover je daarvan kunt spreken, is dan ook veel meer aanwezig. Dat haalt de film behoorlijk onderuit. Visueel verder redelijk. 2.5/3.0