• 9.374.560 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Richard Franklin

Met onder meer: John Holmes, Rene Bond en Uschi Digard

Plot Fantasm

"See it with someone you love and your relationship will never be the same again"

Jurgen Notafreud is professor op het gebied van de seksualiteit. Hij onderzoekt de meest voorkomende vrouwelijke seksfantasieën, zoals lesbische seks, rollenomkering, seks tussen docent en leerling en een pittige scène in een schoonheidssalon. Hiervoor gebruikt hij tien korte segmenten.

avatar van Theunissen

Na een aantal (vier stuks) films gezien te hebben (die overigens niet hier op "MovieMeter" staan) van de rondborstige Glori-Anne Gilbert i.v.m. de "OOYCZV Challenge", wilde ik nu eens films over een andere rondborstige vrouw zien en dan doel ik op Uschi Digard, een Zweedse voormalige softcore-pornoster en model die vooral bekend staat om haar rollen in Russ Meyer-films. Bij mijn zoektocht kwam ik daarbij uit op twee "Fantasm" films, dit is het eerste deel, die nauwelijks stemmen hebben en waarover niemand wat geschreven heeft. Daar is nu verandering in gekomen

In deze ietwat flauwe en oubollige Australische Erotiek / Komedie film (een parodie op seksuele voorlichtingsfilms) neemt de Duitse seksprofessor Jungenot A. Freud (John Bluthal) ons als kijker mee door tien verschillende scènes met vrouwen die hun seksuele fantasieën verkennen, variërend van verkrachting, fetisjisme, travestie, incest en lesbisch seks.

De film staat op "MovieMeter" betiteld als een Komedie, maar het is natuurlijk vooral een Erotiek film en naaktheid valt er ook meer dan voldoende te zien in de vorm van borsten (o.a. van een aantal rondborstige vrouwen zoals Uschi Digard, Candy Samples en Roxanne Brewer), billen, vagina's en piemels (o.a. die van pornoster John Holmes). Ook valt er een onderwater scène te zien in een zwembad, die ietwat pornografisch is m.b.t. beffen en pijpen. Te (glim)lachen valt er nauwelijks iets, maar de opening was wel nog enigszins komisch, want daarin zien we een vrouw op bed met zichzelf spelen (speelt o.a. met haar tepels en vagina), waarna we opeens professor Jungenot A. Freud in beeld zien, die in de camera begint te praten, terwijl de vrouw op de achtergrond verbaasd toekijkt (denkt daarbij "Wat doet die gast opeens in mijn slaapkamer") en haar nachtjapon aantrekt en uit bed stapt.

De professor begint dan een pleidooi van circa vijf minuten over vrouwelijke seksuele fantasieën, waarna we tien verschillende korte scènes (duren steeds circa zes minuten) te zien krijgen waar een vrouw (patiënten van de professor) steeds centraal staat m.b.t. haar seksfantasie. En tussen de scènes door zien we steeds weer de professor eventjes in beeld, die steeds iets zegt over de afgelopen scène en daarna de volgende scène en vrouw aankondigt.

De 1e scène heet "Beauty Parlour" en daarin zien we hoe de vrouw Abby (Dee Dee Levitt) een schoonheidsbehandeling krijgt in een kapsalon door drie mannen, een kapper, een pedicure en iemand die scheert, en waarbij haar haren worden gekamd, haar gezicht (ogen en lippen) wordt opgemaakt, haar teennagels worden gelakt en haar behaarde vagina wordt geschoren met scheerschuim en een scheermes. Natuurlijk wordt ze ook ontdaan van haar kledij en daarna speelt men o.a. met haar tepels.

De 2e scène heet "Card Game" en daarin zien we de getrouwde vrouw Barbara (Maria Arnold) samen met haar man (Kirby Hall) poker spelen met twee andere koppels en waarbij Barbara dan tijdens het pokeren genomen wordt door de twee andere mannen en dat o.a. in een schommelstoel. De scène eindigt in een orgie waarin iedereen het met elkaar doet.

De 3e scène heet "Wearing the Pants" en daarin zie we huisvrouw Gabrielle (Gretchen Rudolph) in de keuken met zichzelf spelen (speelt dan met haar borsten), waarna ze uit het raam een man (Con Covert) ziet die geilt op haar kleding (ondergoed) aan de waslijn en die ze ook aantrekt. Als Gabrielle de man betrapt en mee haar woning in neemt, legt ze hem op de keukentafel en begint ze hem te slaan met een zweep, waarna ze een voorbinddildo pakt en de man in de kont begint te neuken

De 4e scène heet "Nightmare Alley" en daarin we secretaresse Felicity (Rene Bond) in de avond alleen over straat lopen, waarbij ze bang wordt en begint te rennen. Ze wordt dan gepakt door een donkere bokser (Al Williams), die haar meeneemt in de boksring en haar dan meerdere keren verkracht in de touwen.

De 5e scène heet "The Girls" en daarin zien we de brildragende vrouw Francine (Mara Lutra) in een sauna zitten, waarna we een andere vrouw (Uschi Digard) zien binnenkomen en waarbij de twee vrouwen met elkaar praten en complimenten geven en waarbij ze o.a. zeggen:

Uschi Digard: You have beautiful skin;

Mara Lutra: Mm, thank you;

Mara Lutra: You have beautiful breasts;

Uschi Digard: Thank you;

Mara Lutra: I've always wanted to have big ones like yours;

Uschi Digard: And I always wanted to have smaller ones, so I wouldn't have to wear a bra.

Uiteraard vindt er daarna lesbische seks plaats in de sauna en wordt er o.a. gespeeld met de flinke borsten van Uschi Digard en zet zij ook de bril af van Mara Lutra, die mooie ogen had (mooie compensatie van haar kleine borsten). De scène eindigt overigens met veel stoom in de sauna.

De 6e scène heet "Fruit Salad" en daarin zien we de rijke vrouw Imogene (Maria Welton) lekker luieren en masturberen aan het zwembad en dat o.a. met een banaan die ze op erotische wijze pelt en in haar mond stopt. Dan stapt opeens John Holmes uit het zwembad en zien we zijn flinke banaan tussen zijn benen hangen. De twee hebben dan seks met elkaar en dat met fruit (o.a. een ananas) en slagroom welke op de borsten gespoten wordt (zou het een pornofilm zijn geweest, dan had John Holmes er waarschijnlijk wat anders op gespoten). Daarna springen ze in het zwembad en hebben ze seks onder water (best fraai gefilmd), waarbij er gebeft, gepijpt (Maria Welton gebruikt de banaan van John Holmes dan als een snorkel) en geneukt wordt en dat had ietwat weg van porno.

De 7e scène heet "Mother's Darling" (oftewel het oedipuscomplex, maar dan omgekeerd) en daarin we de op leeftijd zijnde moeder Belle (Candy Samples), die haar zoon (Gene Poe) verwelkt die uit het leger komt en waarbij Belle o.a. zegt:

"Son, you're so dirty!"

Oftewel de zoon moet gewassen worden en dat gebeurt dan ook in een bad, waarbij de twee elkaar wassen en Candy Samples (die ook een rubberen eendje in het bad gooit) doet dat vooral met haar enorme borsten (uiteraard speelt de zoon ook met haar borsten), die nog groter zijn dan die van Uschi Digard en toch had Candy Samples niet de grootste borsten in de film!

De 8e scène heet "Black Velvet" en daarin zien we de donkere vrouw Celeste (Shayne) verschillende mannen verwelkomen in haar huis die aanbellen, waarna ze op een podium een striptease voor hen geeft. De scène stelde niets voor en vond ik ook duidelijk de minste scène.

De 9e scène heet "After School" waarin de rondborstige studente Harriet (Roxanne Brewer) moet nablijven bij een oude leraar (Al Ward) die ze dan begint te verleiden door o.a. een penis te tekenen op het schoolbord, die ze ook zogenaamd pijpt. De leraar probeert het te negeren, maar als de studente haar billen en enorme borsten in de strijdt gooit, gaat hij toch overstag, maar raakt hij op een gegeven moment buiten adem. Ook deze scène was behoorlijk flauw, maar je ziet hierin wel de vrouw met de grootste borsten, namelijk Roxanne Brewer, in de film die helaas niet oud is geworden met 46 jaar (misschien wel bezweken aan het gewicht van haar borsten ).

De 10e en laatste scène heet "Blood Orgy" en daarin zien we de vrouw Zelda (Serena) in een kerk, die omringt is door satanisten die haar uitkleden, misbruiken en verkrachten. Dat misbruiken gebeurt o.a. in Johan Derksen stijl, want op een gegeven moment stopt een satanist een grote brandende kaars tussen haar benen, waardoor de kaars gedoofd wordt en ze daarna verkracht wordt.

Daarna zien we voor de laatste keer professor Jungenot A. Freud weer in beeld, die o.a. zegt over over de laatste scène:

"I hear you ask, "Is this wrong?""

Ook geeft hij daarna nog een pleidooi zoals in het begin, waarna de film na circa 85 minuten is afgelopen. Als liefhebber van het genre heb ik me opzicht best vermaakt met deze film en dat vooral natuurlijk vanwege de vele naaktheid (met vijftien verschillende vrouwen) en dat o.a. van Uschi Digard waarvoor ik deze film gekeken heb. Op naar "Fantasm Comes Again (1977)", oftewel het tweede deel.

P.S. de filmposter ziet er moderner uit dan de film zelf.