• 9.374.096 stemmen

Geregisseerd door: Elisabeth Vogler

Met onder meer: Noémie Schmidt, Alice de Lencquesaing en Paul Scarfoglio

Gesproken taal: Frans

Plot Années 20

Een paar uur in Parijs op een zomeravond in 2020. De camera volgt de ene voorbijganger en dan de andere, reist door de straten van de stad en registreert merkwaardige ontmoetingen: jonge excentriekelingen, originele en non-conformistische personages. In één ononderbroken shot verbindt de camera de personages door hetzelfde gebied, en hetzelfde crisistijdperk dat ieder op zijn eigen manier doorkruist en bevraagt. Een dag uit het leven in de COVID-19 pandemie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

De nieuwe film van Elisabeth Vogler (bekend van op MM hoog gewaardeerde Paris Est à Nous (2019)) , wederom met Noémie Schmidt.

avatar van John Milton

John Milton

Ik kon daar niet zoveel mee helaas, al kwam hij highly recommended. En als ik die 1,5* van tbouwh zo zie, dan wacht ik nog maar even.

Jammer, want ik ben wel behoorlijk van de 'single shot' films.

avatar van tbouwh

tbouwh

John Milton schreef:

Jammer, want ik ben wel behoorlijk van de 'single shot' films.

Voor mij een grote teleurstelling ja, maar ik vond "Paris" een meesterwerk, dus als je die al minder vond... of je verwachtingen zijn juist minder hooggespannen en het werkt in je voordeel.

avatar van John Milton

John Milton

tbouwh schreef:

pff... ja dan moet dit een enorme deceptie voor je zijn geweest, van meesterwerk naar 1,5 *