• 9.376.609 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Andrew Baird

Met onder meer: Machine Gun Kelly, Storm Reid en Drea de Matteo

Plot One Way

"No wrong turn goes unpunished."

Freddy is zwaargewond en ontsnapt ternauwernood aan de politie na een mislukte overval. Hij is op de vlucht met een plunjezak vol geld en cocaïne, gestolen van zijn voormalige baas Vic. Impulsief stapt hij in een Greyhound-bus die diep de Californische woestijn in rijdt. Aan boord bedenkt hij een plan en roept hij zijn vervreemde vader en zijn ex-vrouw op voor hulp.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik heb het begin net even zitten kijken maar ik denk dat ik deze vanavond verder kijk. Het begin is in ieder gevan niet verkeerd. Totaal geen verwachting van deze film of waar het over gaat, ik kwam deze toevallig tegen op Bflix en dacht even kijken wat het is. Maar ik ga er vanavond eens goed voor zitten. En Travis Fimmel en Kevin Bacon zijn wel namen die ik in een film vertrouw.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Begon vol goede moed en dacht ook in het begin dat het een goede film zal zijn.

Toch was het uiteindelijk langdradig en leek het wel 2 uur te duren. al met al toch niet slecht

avatar van mrklm

mrklm

Er valt nauwelijks een touw vast te knopen aan deze tijdverspillende thriller. Freddy [Colson Baker] is de hysterische junkie die één of andere klus moet doen en vanuit een bus contact zoekt met Christine [Meagan Holder], een verpleegster op de afdeling Eerste Hulp die telefoontjes beantwoordt terwijl ze zwaargewonde patiënten naar de spoedafdeling rijdt. Freddy is gewond geraakt en deze film volgt hem tijdens een serie telefoongesprekken en interacties met andere mensen in de bus. Kevin Bacon heeft een paar scènes als Freddy’s vader, een zuiplap die net voorwaardelijk uit de gevangenis is gekomen. Pas tegen het einde ontstaat er enig idee over het hoe en waarom, maar de kans is vrij groot dat je tegen die tijd al bent afgehaakt.

avatar van macrobody

macrobody

Ik weet dat er fans zijn van films die zich maar op 1 plek plaatsvinden. Ik ben er geen van in ieder geval en deze film speelt zich af in een bus. Met een beetje meer variatie of misschien wat meer verhaal voor de bus of er na had het wel voldoende kunnen worden, maar nu werd het wel erg vermoeiend om naar te kijken. Dat vond Freddy denk ik ook, die zag er ook steeds vermoeider uit.

avatar van jedymaster

jedymaster

De bus was een betere titel

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Inderdaad. Niet zo'n interessante film. Enkel maar scènes in de bus ... Ja oké. Niet interessant. Het was ook constant een donker beeld. Dus je zag niet goed. En Freddy??? Een man die al een kind van 11 jaar had? En hij ziet eruit als een jongen van 16-18 jaar.