• 9.373.531 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Lance Hool

Met onder meer: Jacob Elordi, Adan Canto en Tiera Skovbye

Plot 2 Hearts

"Discover the mystery that connects them all."

In de jaren 60 ontmoet Jorge, een Cubaanse vluchteling, de stewardess Leslie. De twee vallen voor elkaar. Vier decennia later wordt Chris, een eerstejaars student, verliefd op een klasgenoot, de spirituele Sam. Deze liefde helpt hem het doel in zijn leven te vinden waar hij naar zocht. Voor beide koppels heeft het lot iets onverwachts voor hun in petto. Maar wat hebben de twee verhalen met elkaar te maken?

avatar van schumacher

schumacher

Traag filmpke die 2 verhalen tonen die uiteindelijk bij elkaar aansluiten. met de ene kant verdriet en de andere kant die dan wel geluk hebben.

Een realistische film want dit is iets dat in real life ook zo is of toch vaak zo is en dan slik je vooral eens naar het einde toe. je hoopt dat je dit zelf nooit zal moeten mee maken

Score op imdb vind ik wat aan de lage kant, een 3.5/5 lijkt me een juistere score.

Acteurs deden het goed, gepaste muziek erbij, goed verhaal en zoals ik al zei heel realistisch ook.
Had mss voor mij persoonlijk iets sneller gemogen.

Degelijk filmpke.

avatar van AniSter

AniSter

Romantisch, dramatisch maar ook zoet tussendoortje gebaseerd op ware gebeurtenissen, afgezien van het wonder.... De casting was goed en de sfeer en setting toepasselijk. Scoorde voor mij voldoende maar niet voor herhaling vatbaar. Dit is in ieder geval wél een aanrader voor diegenen die nog twijfelen of ze wel of niet orgaandonor willen worden.

avatar van Waku

Waku

Over het algemeen een ( te) zoet en geforceerd romantisch drama. Het slot akkoord is wel aangrijpend en weet te raken. Dat de film gebaseerd is op ware gebeurtenissen geeft stof tot nadenken betreffende orgaan donatie. 3*

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het personage Jorge Bolívar was in het echte leven Jorge Bacardi. Beter bekend als de erfgenaam van het wereldberoemde drankenmerk. Samen met zijn vrouw Leslie hielp hij om de film te financieren. Helaas heeft hij de première nooit meegemaakt, en overleed hij in september 2020.

Het concept hebben we eerder gezien. Twee aparte verhalen die niets met elkaar te maken hebben. Het duurt een tijdje alvorens je emotioneel betrokken raakt. De film bevat uiteindelijk een ontroerend en inspirerend verhaal over hoe de levens van families elkaar kruisen, en hoe er triomf ontstaat uit een tragedie.

3,0 *

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Waargebeurd verhaal. Inleidend langdradig maar gelukkig gevolgd door een pakkend, emotioneel slot.