• 9.381.806 stemmen

Gesproken taal: Engels, Russisch, Italiaans en Indonesisch

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Red Notice

"Pro and cons."

De Interpol-agent John Hartley krijgt de taak de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van de beruchte zwendelaar Nolan Booth. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar.

John Hartley

Souvenir Stand Owner

Gelato Truck Driver

avatar van Johnny007

Johnny007

Film doet precies wat ik ervan verwacht bij dit genre. Het is puur actie/komedie entertainment van een hoger niveau.

Ryan Reynolds steelt weer de show met zijn humor. Persoonlijk kan ik er geen genoeg van krijgen. Leuke plottwist. Erg gelachen op het moment dat Reynolds het Indiana Jones melodie ging fluiten, met name omdat ik voor dat moment ook aan indiana jones moest denken.

Topcast, topactie en top humor met een licht en makkelijk verteerbaar verhaal, maar dat is niet zo belangrijk voor dit soort films. Het gaat bij dit soort films niet over wat je vertelt, maar meer hoe je het vertelt. Aanrader.

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

Wat een verassing, deze film !

Vooral wanneer, hij de allure krijgt, naar de Indiana Jones films.

Zelfs the motion soundtrack theme van Indiana Jones deed Ryan Reynolds met een knipoog fluiten, in deze film dat was ontzettend geestig gevonden.

Alle ingrediënten zijn in de film aanwezig, aktie, volop avontuur en spanning en humor.

Genieten voor het hele gezin, zullen we maar zeggen.!

En Gal Gadot wat een prachtige vrouw is dat toch

Juweel van een film, vol entertaining !

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Leuk maar niet zo bijzonder.

Zie niet waarom dit de duurste film zou moeten zijn...

avatar van RuudC

RuudC

Wat een aanfluiting zeg. Ik kan Ryan Reynolds al moeilijk hebben in dit soort rollen (deadpool fans gaan dit wel leuk vinden), maar aan Dwayne Johnson merk je ook dat hij een dagje ouder wordt. Bij ieder sprintje kreeg hij weer een rode kop. En dan nog een weinig spannend avontuur vol geforceerde verwijzingen naar andere films. Ik wil ook echt nooit meer een wilhelm scream horen. Geforceerd zijn ook al die dialogen, gebeurtenissen en twists, waardoor het gewoon niet lekker kijkt. Het moet grappig zijn, maar het is niet grappig. Er moet actie in zitten, maar het heeft geen impact en het moet interessant zijn, maar het is dus vooral vermoeiend.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

mcdaktari schreef:

Ik neem aan dat je bedoeld een lust om naar te kijken. Want het is toch geen must, eerder een lust. Voor mij althans.

Dat ook, ik bedoelde dan ook echt een must, oftewel een noodzaak of restrictie.....weinig hout voor de deur, maar oh, wat een body.

Oh ja, de film was ook aangenaam.

hannes64 schreef:

Oh ja, de film was ook aangenaam.

Ja inderdaad, wat een body. Het zou geen straf voor me zijn als ik ze vanavond in mijn bed vond

avatar van Pennywise76

Pennywise76

Verrassend leuke film!

avatar van DragQueen

DragQueen

De allerduurste Netflix-film tot op heden. En dat valt er ook redelijk aan af te zien. De film oogt behoorlijk gelikt en heeft heel wat onderhoudende actie en spektakel te bieden. Het hoge budget staat echter niet garant voor een absolute top film, want daarvoor is het teveel een formulewerkje. Desondanks was de film een uiterst vermakelijke zit van begin tot eind. Onderhoudend op elk vlak in zijn genre. Een groot gedeelte van het budget zal natuurlijk ook naar de cast zijn gegaan, die het overigens allen naar behoren doen hier. Reynolds en Johnson delen een goede chemie en hun wisselwerking levert de nodige hilariteit op. 3,5 Ster.

avatar van jaxteller

jaxteller

hmm allerduurste film? vond dat er soms overdreven gebruik was gemaakt van green screen, de scene met de stier bijvoorbeeld. Die leek zo nep (was het ook)

jaxteller schreef:

hmm allerduurste film?

Tja, dat is nu eenmaal zo

avatar van Leftydlr

Leftydlr

Voor mij één van de betere netflixfilms, erg vermakelijke avontuurlijke film.

avatar van Waku

Waku

Wel vermakelijke actiefilm met een knipoog naar James Bond ( helemaal met die soundtrack) en zelfs een beetje Raiders of the lost Arc. Twee uur actie en humor. Laatstgenoemde soms wel wat flauwtjes. Maar vervelend is "Red Notice" zeker niet. En het lijkt er sterk op dat de makers op meerdere vervolgen uit zijn. 3*

Waku schreef:

Ja daar kun je tegenwoordig donder op zeggen, dat wanneer een film goed verkoopt dan word er gelijk een vervolg aangebreid. Dan ruiken ze geld. Wat dat betreft kan ik dat wel snappen.

Humo maakt dankbaar gebruik van de grap die gewoon in de film zat:

Netflix gebruikte zijn grootste budget ooit om in ‘Red Notice’ te lachen met het penisvormige hoofd van Dwayne Johnson | Humo

Humo schreef:

Vlotjes gefilmd, dat wel, maar spannend kun je de inbraak niet noemen en bovendien hebben we dit soort beeldmontages al duizend keer gezien in andere heistmovies. En ziedaar het probleem: ‘Red Notice’ teert bijna volledig op situaties, scènes en taferelen die ons hetzelfde deden uitroepen wat Neo zei toen hij in ‘The Matrix’ voor de tweede keer die zwarte kat voorbij zag komen: ‘Hm, déjà vu!’ Goed, dat verhaal van die eieren klinkt nog origineel, maar voor de rest is het gemakkelijker om een naald in een hooiberg te vinden dan een creatief idee of een frisse scène in ‘Red Notice’.

avatar van Erikb99

Erikb99

En wat vond ik er nou van:

De film ziet er dan ook gelikt uit, wat de locaties ook te goede komt. Het verhaal is simpel, en de chemie tussen Dwayne Johnson en Ryan Reynolds zorgt ervoor dat zelfs de geforceerde grappen overkomen. De film tikt alle boksen, er zit duidelijk een formule achter. De acties zijn leuk in beeld gebracht zo ook de diefstallen. En aan het eind zit een twist die ik al aan zag komen. Er zit zelfs op een gegeven moment duidelijke “indiana Jones” vibe in, vooral als Ryan Reynolds de melodie van die film ging fluiten. Hoogvlieger is deze film absoluut niet. Aanrader? Voor een heerlijke no-brainer/actie spektakel zeer zeker. Maar niet één die je bij zal blijven.

avatar van Film Pegasus

Wat een grote teleurstelling. Het duo Reynolds en The Rock werkt voor geen meter en Gadot loopt er bij als het derde wiel aan de wagen. Het verhaal pikt wat ideeën links en rechts, aangevuld met flauwe humor. Dit zou de duurste Netflix film zijn tot nu toe, maar waarschijnlijk ging dat gewoon naar de dure cast ipv naar kwaliteit. Jammer, want dit leek me wel een leuke blockbuster te worden.

avatar van IH88

IH88

200. Miljoen... Er zit een scene in de film rond een waterval/jungle die zo overduidelijk in een studio is opgenomen dat alle betrokkenen zich moeten schamen. Voor 200 miljoen kan je toch wel een set optuigen ergens in een echte jungle. Voor de rest een aardig niemendalletje waar echt meer in had gezeten als er wat meer inspiratie was geweest.

avatar van cdman19800

cdman19800

Plotholes, plotholes and more plotholes...

avatar van Mikemans

Mikemans

Oef, wat was dit een vermoeiende zit. Te geforceerd allemaal. En het verhaal? Ben het al vergeten.

'biggest ever opening day for a film'

Voor Netflix neem ik aan. Was ook wel te voorspellen.

avatar van Graatmeter

Graatmeter

RuudC schreef:

Volgens mij heb je de verkeerde film gekeken als je de acteurs niet kunt hebben haha. Is het te zien dat Dwayne Johnson een dagje ouder word ja? Misschien wat leeftijd betreft, maar volgens mij zijn er maar weinig mensen zo fit als hij Heeft overigens nooit bepaald de bouw van een sprinter gehad.

avatar van RuudC

RuudC

Op Ryan Reynolds performance in Deadpool na, heb ik met niemand ooit problemen gehad. Dwayne Johnson vond ik hier in het actie segment gewoon erg slap. Ik twijfel niet aan zijn fitheid, maar bij al die korte sprintjes kwam hij wel erg vermoeid over.

avatar van soom

soom

Red notice (noun).
The highest level of arrest warrant, issued by Interpol, reserved for the world's most wanted criminals.

Hahahahahaha.
Ik schreef lang, héél lang geleden bij Saw, dat ik er een Titanic moment in vond zitten, door de manier waarop er aan elkaar vastgehouden werd, of zo. In deze film de gedenkwaardige woorden van Leo, vlak voor de boot.. o nee, het schip, zinkt, op een boot waar Ryan Reynolds zich op bevind.

Verrassend leuk, leuker dan gedacht. Wat ik eerder vandaag schreef: Combinatie Ryan en Dwayne is zum smullen. Natuurlijk ende uiteraard wel op een iets andere manier dan Emily en Dwayne..
Gal Gadot is na Wonderwoman iets meer overtuigend.
Grappig dus, met een aantal fijne humoristische momenten.

avatar van Basto

Basto

• 11986 berichten

Vermakelijke heist adventure film. Ben altijd wel fan van The Rock en ook hier past zijn tongue in cheek humor goed. Reynolds komt als side kick wat minder uit de verf. Mist ook de fysieke kwaliteiten om zijn Jackie Chan achtige stunts in het begin geloofwaardig te brengen. Gal is ook altijd fijn om te zien. Het avontuur is duidelijk op Indiana Jones (zowel Raiders als Doom) geïnspireerd maar is eigen en origineel genoeg om een frisse indruk te maken. De meta grappen kon ik ook wel waarderen.

Leuke originele Netflix productie.

Dikke 3,5

avatar van horizons

horizons

Amusante film waar ze cast er enorme lol in lijkt te hebben.

Voor de rest is de review van Basto hierboven wel bij aan te sluiten.

avatar van Jynxter

Jynxter

Erg matig allemaal. Reynolds speelt weer hetzelfde typetje als altijd, maar minder grappig. Dat zit hem met name in de dialogen die elkaar vlot opvolgen, maar simpelweg vaak niet leuk zijn. Het doet allemaal erg gemakzuchtig en ongeïnspireerd aan.

De situaties waar de hoofdpersonen in verzeild raken volgen elkaar al net zo vlot op, en gaan van onmogelijk tot onmogelijker. Erg vluchtig en ver gezocht allemaal.

Er razen bijna 2 uur lang een hoop scenes en locaties voorbij, maar het geeft allemaal bijzonder weinig inhoud. Tuurlijk, af en toe zitten er best een aantal leuke grapjes, oneliners of verwijzingen in Red Notice. En een aantal scenes ogen spectaculair. Maar alleen dat is toch echt afdoende voor een project met zo'n mega budget en a-list acteurs.

avatar van Mickey b

Mickey b

Leuke wegkijker met topcast. Altijd al fan geweest van films met Dwayne. Dit in combinatie met Ryan en je hebt een leuke actiefilm met de nodige humor. Natuurlijk mogen we Gal niet vergeten die er zekerlijk ook mag zijn. Samen heb je een leuk trio waar er weinig verkeerd kan lopen. Vele plottwist en verschillende locaties zorgen dat de film geen minuut verveelt en je in een supertempo door de twee uur vliegt. Leuke dialogen van begin tot einde. Eindplot verklapt al een vervolg wat er zeker mag komen wat mij betreft. Geslaagde opzet. 4 * waard.

Belachelijk slechte film. Ryan Reyolds is totaal niet grappig. Maar helaas vindt mijn vriendin hem wel geweldig en moet ik daardoor fims als deze en The Hitmans Boyguard *gaap gaap* met haar kijken. Net als die andere film speelt Ryan hier weer met een kale, donkere acteur die in alle facetten leuker, grappiger, beter en charismatischer is dan hij. Ryan heeft maar 1 truc en dat is stoer doen en dan meteen met een trillende, hoge stem bang zijn. Dat is waar hij goed in is en dat melkt ie de hele film uit.

Daarnaast zit de film vol met onlogische momenten die puur de plot vooruit moeten duwen, verder hebben ze geen enkele logica. Hier heb ik een paar vragen voor jullie:
1. Waarom moeten Ryan Reynolds en The Rock in dezelfde gevangenis en zelfs DEZELFDE CEL zitten? Dat is toch werkelijk waar het domste wat je kunt doen?
2. Waarom kan die Sotto Voce niet, nadat hij gedrogeerd is en niet goed kan zien, gewoon heel dicht bij Ryan en The Rock staan en ze dan neerschieten? Ze zijn vastgeboeid, ze gaan nergens heen.
3. Waarom moeten auto's uit de 2e Wereldoorlog het nog doen? Volgens mij kunnen ze totaal niet gestart worden toch?

Enfin, ik kijk liever naar Love Actually of Pride en Prejudice dan deze meuk.

0,5 ster voor mij.

avatar van T.O.

T.O.

Captain Pervert schreef:

Ik zie nu al wat dit wordt: een nette 3.02 sterren op MM en een 5.8 op IMDB. Dertien in een dozijn, maar goed, wel dikke stunts, dus op zich wel leuk voor een keertje met wat bier. En Ryan Reynolds is weer grappig af en toe. Zo'n film.

Blijkt toch wel een erg juiste omschrijving.

avatar van stinissen

Ben geen fan van komedie wat deze film nog een keer onderschrijft. Vreselijk flauw je moet et van houden.